Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@sweetrevenge neni zač cyklus máš teraz podľa dátumu prvý deň 1 .9. tak sa nepomýliš😃
@linda2110 ďakujem ďakujem si mi pomohla veľmi lebo by ma to zozbierali celý deň 🤗
Dievcata ja Ivf absolvujem od 38 r. Mam 42 rokov. Doteraz nič iba 3 x missed v 12 a 2 x v 6 TT. Nikto nevie prečo a pritom mám už 13 r.syna ktorého som mala v 30 r s ex. Všetko mám Ok iba moj druhý partner má morfologiu 0,5 ale lekári hovoria že pri Ivf to nevadí. On je bezdetný. Teraz sme sa rozhodli pre darované vajíčka nakoľko lekári tvrdia že 42 r. Je dosť a vždy som mala iba 1 oplodnene vajicko. Veľa dievčat to podstúpilo a neľutujú a sú šťastné. 1.10. idem na vklad. Tak dúfam že už to vyjde. Hlavné treba veriť. Držím všetkým palce.
@rada2002 držím ti palce a verím ze vám to vyjde už ja začínam teraz soft a keď nevyjde ideme tiež do darovaných tak veľa stastia❤️
Ahojte dievčatá... Po skoro troch rokoch v tomto centre, 6 tých IVF sa nám podaril vklad 15.7. Konečne som videla svoje prvé dve čiarky... Len naša radosť trvala veľmi krátko... Tento štvrtok som bola na kyretazi... Zamlcany potrat ☹️ neviete kedy môžem ísť na ďalší vklad? Ďakujem
@ericia jojojoj hrozne mi je to luto :/ vela sil prajem do dalsieho boja.
Co viem zo starsich diskusii,chodia uz po 3 mesiacoch,ale potrat je potrat,a vraj by sa malo cakat aj pol roka :/
@rada2002 no ahoj 🙂 tak blahozelam a velmi velmi verim,ze vklad s darovanym vyjde 🙂 musiii !!!! Reprofit uvadza s darovanym vajickom u zien nad 40 r.uspesnost 88%.
@mimika1973 myslim ze ci mas 43 alebo 45 je uplne jedno,, ja sa na 43 aj tak necitim,, babetko ta tak omladne ze budes behat hore dole ako 20 rocna 😍 co sa tyka porodu tak treba verit doktorom,, v dnesnej dobe existuje vela veci proti bolestiam tak ze aj 60 rocna by zvladla 😉 horsie to je potom behat okolo babetka,, nas maly ma teraz 11 tyzdnov a vydrzi najdlhsie spat 4 hodiny,, 2 az 3 krat za noc ho kojim a cez den papa kazdu hodinu az dve hodiny,, tiez zalezi aj od pocasia,, teraz v tych horkach kazdu pol hodinu a to si iba tak 5 min ucucol od smadu 😀 je to hlados a velmi rychlo rastie a aj plienky sa menia ako na beziacom pase,,, niekedy ani pampersky neudrzia 😅
@linda2110 v piatok mal 11 tyzdnov a tiez chcem ist do toho aby mal aj surodencov,, mame este 9 mrazacikov takze je tam dost vysoka sanca ze ich mat bude 😍 ja som najprv chcela dve naraz ale ked sa maly narodil tak som si to rozmyslela lebo fakt je to dost narocne,, hlavne kojenie,, neviem si predstavit kojit dve babetka,, asi by som krmila s flasky 🙄 alebo kombinovane,,, inak neviem preco sa musi po cisaraku cakat rok 😕 ja sa citim uz teraz perfektne,, kludne by som isla rodit,, som sa na to pytala a skor ako za rok mi dalsie nevlozia,,, no nevadi do 50tky tie dve este stiham 😅
@lola911 fúha toľko mrazáčikov to sa nečudujem, že chceš ísť do toho znovu ..to sa určite podarí, lebo oni teraz nestarnú...a tvoje telo si môže kľudne oddýchnuť aj keď sa cítiš dobre...inak môjho gynekológa žena otehotnela 3 mesiace po cisárskom a všetko v pohode , len primár ho zdrbal😁😁😁 tie prvé mesiace sú taķé náročnejšie, ale od 3 -4 mesiaca je krásne obdobie bábätko menej plače,smeje sa, všeličo ho zaujíma...ja ešte neviem čo urobím či sa znova "namotať" 😃
@linda2110 joj keby s tým otevrel súhlasil ja by som tiež išla už teraz 🤔 povedal mi že najskorej v júni na druhý rok že všetko vo vnútri sa musí najprv zahojiť ale keď nad tým tak premýšľam tak malý má teraz 5kg a nosím ho na rukách a cítim sa lepšie ako keď som otehotnela,,, tak neviem prečo nechce 😳 náš malý plače iba pre mliečko pre všetko ostatne len vykrikuje ejo-ejo 🤣 alebo keď si žvatle ejo-ejo tak sa mu niečo nepáči ☺️ Tiež ho už aj hračky zaujímajú ale nedokáže si ich chytiť do ručičky, len na ne vyplestí očká a kope ako o dušu a trepe rukami 😍
@lola911 mne povedali pri prepúšťaní z pôrodnice, že 2 roky sa neodporúča otehotnieť,môj lekár, že stačí rok a potom sa mi s tým priznal tak sme sa smiali, že či chýbal vtedy v škole 😁😁😁no oni sa asi boja toho , aby maternica pri rozťahovaní nepraskla v mieste kde bola zašívaná .. keď žena otehotnie prirodzene je sama zodpovedná ,ale lekár nebude riskovať
@sweetrevenge presne tak je to jasne tej co sa podari.inak na to pozera aj ona aj lekar.chapem ze starneme ale nech sa chovaju.ked nebudu mat nas nebudu mat co robit.
Ahojte dievčatá, od zajtra začínam so stimulaciou. Držte palce 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

@linda2110 áno 2 deň tak zajtra začnem 😊 ďakujem