icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

alexa1983
4. sep 2018

@zimik 😘🙏🏼

alexa1983
5. sep 2018

Žienky prosim vas, tie co ste si pichali fraxiparin, neostavali vam po pichu modriny a opuchnute miesta? Po gonale nemam nic a po frafiparine katastrofa 🙈

babikadaska
5. sep 2018

@alexa1983 ahoj. Ostavaju a je to normalne. Potvrdila mi to aj sestricka na klinike,ked som jej ukazovala modriny na bruchu. Fraxiparine/clexane tak posobi.

alexa1983
5. sep 2018

@babikadaska parada 😖 to ked budem pichat raz cele tehu tak budem modra ako šmolko 😂😂😂

leticia22
5. sep 2018

@alexa1983 tak teraz si ma riadne pobavila po namáhavom pracovnom dní 😂😂😂😂 ďakujem ty šmolko 😂😂😂

jalaura
5. sep 2018

@zimik počuj poslala som všetky papiere do VSZP čo mi dali z Brna a ono ešte toto chcú ...u teba bolo všetko ok? Mne to neschválili...resp. pozastavili pokým nedolozim tieto veci. Ale to mám napísať do Brna? Nevieš? Ty si posielala ešte čosi ešte okrem toho čo ti poslali z Brna?

zuzka3
5. sep 2018

@jalaura nie do Brna, musis do poistovne doposlat to, co ziadaju. Preco chcete umele? Mas problem ty alebo partner?

zimik
5. sep 2018

@jalaura ja mám Union, nie Vesobecnú. Ale posielala som do poisťovne všetky fotokópie nálezov ktoré súvisia s IVF vrátane správy z Reprofitu. Co sa týka toho medicínskeho zdôvodnenia liečby v zahraničí, tak to mi môj gynekológ vypísal do tlačiva že očakávam vyššiu úroveň od centra v cudzine.Nálezy partnera som teda neposielala ale ak si to žiadajú, určite prefot a pošli im. Odo mňa to nechceli. Možno preto, že manžel je v poriadku a nemá žiaden nález...

evushka007
5. sep 2018

Baby prosím Vás máte niektorá adresu na Petrenka?

jalaura
5. sep 2018

@zuzka3 ja viem že do VSZP ale že či to mám žiadať z Brna aby mi to poslali ... Manžel má problém. Ty si to riešila ako?

leticia22
5. sep 2018

@jalaura priložila si tam manželov spermiogram? Ak má teda v ňom problém?

jalaura
5. sep 2018

@leticia22 no to som neprilozila...to si uvedomujem ze bola chyba ale tie ostatne 2 body nechapem

leticia22
6. sep 2018

@jalaura zavolaj im tam, mne stačilo doložiť len spermiogram. Povedz že iné nemáš. Ja mam sice VšZP ale tak uvidíš hlavne volaj 😉

alexa1983
6. sep 2018

@leticia22 😘

alexa1983
6. sep 2018

@evushka007 nemocnica sv Cyrila a Metoda, Antolská 11
851 07 Bratislava

evushka007
6. sep 2018

@alexa1983 ďakujem moc 🙂

babikadaska
6. sep 2018

@alexa1983 ahoj tak ako to ide ?? Co nove ??

alexa1983
6. sep 2018

@babikadaska ajoj, no zošmolkovavam sa 😂 medrol nemam problem pichnut, ten ma super uzku ihlu, ale s tym fraxikom je to boj 😂🙈 v pondelok mam prvu kontrolu, tak dufam ze tam nieco najdu , okrem cysty 😩 tie sa mi pri prvej stimulke urobili dve po sebe a museli ist von, mali az 5 cm a 3 cm 😖tak snad nebudu aj teraz . Do vtedy som nemala nikdy ziadne . A ty ako? Ako ide tehulkovanie? Nevies nahodou ze ked mi napisali z unionu ked sim sa pytala ze kolko vlastne preplacaju, tak mi napisali ze cca do 1000 eur + lieky. Ze ci za lieky vracaju vsetko? Lebo mi sme mali az 900 eur 🙈

zimik
6. sep 2018

@alexa1983 ahoj 😊. A si aj na PNke, či chodíš do práce? Mne z Unionu napísali že 1100€ + lieky. Hádam to tak bude... My sme v lekárni nechali 750€. Drž sa 😉

babikadaska
6. sep 2018

@alexa1983 s preplatenim ti neporadim,ja som si to nechala preplacat v zahranicnej poistovni.
Ja som bola vcera na ultrazvuku,obe deticky su o.k. som v 9 tt. Pracujem jem a spim 🙂

Viackrat som citala,ze sa baby stazovali,ze fraxik mal akoby "tupu" ihlu. On oproti liekom na stimulaciu naozaj velmi tazko prepichuje kozu. Musela som vzdy vyvinut az neprijemny tlak,aby som ju dostala do brucha a potom ked som tlacila piest,ta rozlievajuca sa tekutina stipala a stipalo to este asi pol hodiny potom a az potom pokoj. Nie si v tom sama :/
Tak v pondelok je prva kontrola po tych prvych 7 dnoch ano ? Fiiha a kvoli tym cystam ti museli zastavit stimulaciu alebo vklad ? Alebo to subezne pokracovalo...
Cysty som nastastie nikdy nemala.
Urcite tam nieco bude,kolko folikov tipujes po minulych skusenostiach ? 🙂

leaa70
6. sep 2018

Ahojte dievcata 🙂 Chceli by sme este dietatko, myslite si, ze by to bolo mozne, ked 2 mesiace mam 42 rokov? dakujem

alexa1983
6. sep 2018

@zimik teraz mam akurat dva tyzdne dovolenku - letnu konecne 😂 a pred vkladom sa dam vypisat urcite 🙂

alexa1983
6. sep 2018

@babikadaska no ihlu ma strasnu teda :( ale tak ak to ma pomoct tak vydrzim 🙏🏼 kontrolu mam na 8.den lebo ze cez vikendy len v nutnosti robia a ze 8.den je pohoda este. V BA som bola na prvej kontrole uz po 4 dnoch a vtedy sa objavila prva cysta, na druhy den ju odsavali - dala som
si to bez uspania a poviem ti - mala som co robit :( brutalna bolest :( druha sa objavila po par dnoch, ta isla von s narkozou uz 🙂 ja som musela stimulku po 10 dnoch ukoncit a zacat opät nanovo od noveho cyklu, lebo mi na klinike sestricka ukazala zlu davku ktoru som si pichalaa nenarastli mi folikuly :( Netrufam si povedat kolko myslim ze budem mat vajok, snad aspon 1 to prave bude :( mam 35 a dost ma tu naplasili baby ze uz nemali dobre :( pred 2 rokmi som mala 10, 9 sa oplodnilo a bolo vhodne na vklad, ale neujali sa. 2 tam este mame zamrazene .
Tak sa tesim ze to zvladas dobre. Predsa len 2 deticky viac zatazia organizmus 🙏🏼 Aj ti byva zle?

alexa1983
6. sep 2018

@leaa70 vsetko je mozne, len treba verit ❤️😘

zuzka3
6. sep 2018

@jalaura nie z Brna, nam sa stalo toto iste a tiez mal manzel problem a ja som im napisala list, ze ivf ziadame z dovodu manzelovej diagnozy ... vypises a ako podklad pripajas vysledok spermiogramu. Ak mate viac, daj aj viacere. My sme mali 3. A potom nam uz dosiel papier o schvaleni. Znova to bolo treba postou, viem ze sme tam volali ze ci to nestaci mailom kvoli casu ale nemohlo to byt.

izzie27
6. sep 2018

@leaa70 mala sa mi narodila,ked som mala tolko😀. Tak dufam,ze sa vam to podari

lakukaa
7. sep 2018

@megan5 ahoj riesia to aj v Ba aj v Nitre take iste centrum poradila mi to sestricka z martina.uz som tam aj volala.

linda2110
7. sep 2018

@leaa70 ahoj je to možné záleží na vašej anamnéze vek nie je vždy hlavným dôvodom prečo sa nedarí ..napr niektorá že rieši neplodnost viac rokov od mladosti iná otehotnie aj po 40 -ke ...ja mám za mesiac 42 a ročné bábätko z Reprofitu a do roka môžno skúsime súrodenca..tak veľa šťastia 😃

megan5
7. sep 2018

@lakukaa ja som bola na hematologii u Drakulovej tak uz pred 3,5rokmi,tak asi sa to uz zmenilo..alebo neviem preco mi povedala ze do Martina..tak pre teba lepsie,ak to mas blizko Bratislavy..sup do toho😉

evka61
7. sep 2018

Ahojte. Ak niektorá potrebujete, zostal mi puregon.