icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

leaa70
8. sep 2018

@izzie27 Dakujem velmi pekne 🙂

leaa70
8. sep 2018

@linda2110 na akej anamneze? gratulujem ku dcerke a prajem tiez vela stastia k druhemu 🙂 dakujem 😉 A robi v reprofite pani doktorka Pospisilova? Ktory doktor je tam, tak najlepsi?

ericia
8. sep 2018

@leaa70 ahoj... Podľa mňa sú tam všetci super... Aspoň ja som nemala problém... Pospisilova robi určite 😊

linda2110
8. sep 2018

@leaa70 anamnéza je súbor informácií o vašom zdravotnom stave..predpokladám , že nejaký zdravotný problém je keď uvažujete o umelom oplodnení ak je to napr slabší spermiogram,nepriechodné vajcovody atď...s tým si Reprofite ľahko poradia a tvoj vek nemusí byť problém. .všetci sú fajn a hlavne majú výborných embryologov... ďakujem chlapčeka máme 😃

lakukaa
8. sep 2018

@megan5 Ano uz som objednana na 3 oktobra
Je to sice o mesiac ale idem do toho.skusim este
Nitru ci nemaju skorsi termin😉dakujem za radu

jalaura
10. sep 2018

@zuzka3 Už som im to doložila. Ďakujem za odpoveď. Ja som tam tiež volala a povedala že stačí mailom.....tak som to poslala mailom a čakám na papier o schválení.

alexa1983
10. sep 2018

Ahojte dievcence, tak idem z kontroly, na 8.den mam cca 8 folikulov, ale ze male :( do 12 mm tak ze uvidia co dalej :( v stredu mam dalsiu kontrolu. A ako som sa obavala tak na lavom vajecniku asi cysta zasa, 15 mm zatial ze nevedia ci to je cysta alebo folikul, ale ze asi cysta :( aj pri prvej stimulke som na nom mala 2 :( Takze mi je asi do placu :(

simik411
10. sep 2018

@alexa1983 joj moja :/ akurat som ti dnes chcela napisat ze ako.... ale neboj 8.den ved neni este tak malinko hm vedia isto dorast do toho 15DC podla mna, ved to je skoro polka casu este nepride mi to take male ale ked povedali nwm no. akurat ta cysta keby neni.. hlavu hore este neni koniec!! drzim silno silno. prsty aby dorastli a bolo dobre...

sweetrevenge
10. sep 2018

@alexa1983 ešte dorastu uvidíš v stredu a ja som mala včera kontrolu a tiež mi našli cystu na ľavom a ze ju pri opu keď budem spať vysajú ak sa k nej dostanú, neboj hlavne nestresuj a 8 vajok je dobre číslo všetko je v poriadku

alexa1983
10. sep 2018

@sweetrevenge tak my pojdeme skoro rovnako na vklad 👍🏽 Ty ich mas ake velke?

alexa1983
10. sep 2018

@sweetrevenge bola tam dnes taka neprijemna doktorka :( nechceli sa jej so mnou vobec bavit :(

sweetrevenge
10. sep 2018

@alexa1983 ja mam vo štvrtok odber, ja 9 deň včera 18 mm 17mm16mm a cystu 2,4 cm

sweetrevenge
10. sep 2018

@alexa1983 taka blond mladá?

janie7
10. sep 2018

@linda2110 Dakujem krasne za info. Mozem ti poslat spravu? Mala by som este par otazok. A inac veeelka gratulacia k syncekovi 🍹

sweetrevenge
10. sep 2018

@alexa1983 ale na 7 deň som mala 14mm za deň takto narástli pre porovnanie aby si vedela ze je to v poriadku

alexa1983
10. sep 2018

@sweetrevenge tak to ja mam fakt male :( ja som 8.den dnes. Bola mlond, ale jedna tam byva taka blond dlhsie vlasy a veeelmi chuda, ta je v pohode, tato mala take kratsie vlasy a tak okolo 40 rokov mohla mat.

simik411
10. sep 2018

@alexa1983 to bola dr. strakova, ta je taka odmeranejsia fakt ale aj ta mala blond moc nenakeca ... dobre bude uvidis ze sa rozbehnu mas este dost dni!!! uvidis .....

alexa1983
10. sep 2018

@sweetrevenge no tak oki teda , budem verit ze podrastu 🙂 hlavne ze cysta rastie ako splasena :( Drzim ti palce moc moc . Na kolky den cyklu ti robia odber?

linda2110
10. sep 2018

@janie7ďakujem... samozrejme môžeš

sweetrevenge
10. sep 2018

@alexa1983 nárastu pozri koľko mne za 1 deň narástli, mne len nech prežijú 🙏 aj ja tebe my to dáme 🤨 vychádza to 13 deň

alexa1983
10. sep 2018

@sweetrevenge dáme 👍🏽😘

zimik
10. sep 2018

@alexa1983 a nezvýšili ti dávku keď pomalšie rastu? Ake lieky berieš? Mysli pozitivne, dobre to dopadne 😊

zuzka3
10. sep 2018

@jalaura tak asi zalezi na aku pracovnicku narazis. Tak to aspon budes mat skor schvalene 🙂 drzim palce

alexa1983
10. sep 2018

@zimik nezvysili :( gonal 187,5 a teraz od dnes este organutral ci ako sa vola 😂

ericia
10. sep 2018

@alexa1983 držím ti silno palce ☺️

alexa1983
10. sep 2018

@ericia dakujem moc ❤️

alexa1983
10. sep 2018

@simik411 oni tie doktorky su take odmeranejsie, ale zasa obe uplne jemno vysetruju, na to ze sa vzdy hovorilo , ze chlapi su jemnejsi , tak oni dve zatial super 😂 ja som si po vysetreni sadla naspät za stol , ze ideme pokecat a ona mi podala papier a ze v stredu kontrola, pozeram ze tak teda dovi 😂😂😂

zimik
10. sep 2018

@sweetrevenge aj ty stimulujes s Gonalom? Mne dali Puregon. Ste ma vyplasili s tými cystami baby. Ja totiž idem do stimulky s cystou, ktorú už mám dlho na vajecniku ☹️

sweetrevenge
10. sep 2018

@zimik nie teraz nemám gonal,ale menopur ale keď o nej Dr. Vedia a ideš do stimulky tak by nemal byt problém keď ti nič nepovedali

alexa1983
10. sep 2018

@zimik ja som nikdy cysty nemala a pri prvej stimulke hned 2 :( a teraz zasa pri druhej :(
Aj vas to tam dole tak pobolieva? Uz som zabudla ake to je 😩