icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

e1i
Autor odpoveď zmazal
alexa1983
16. sep 2018

@sweetrevenge juuj tak moc drzim palce 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Neboj, tento krat tam je urcite to prave ❤️🐣

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 ahoj, ano 👍🏽aj ty?

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 ano, akurat odchadzame z domu ideme sa tam ubytovat, lebo ja som z Liptova a pre nas je to dost daleko ist rano , a vy kedy idete z domu? a odkial si?

alexa1983
16. sep 2018

@lucina1100 z Trnavy, odchadzame o 5 rano :( Tak super, to budeme mat spolu aj vklad 👍🏽 Co budes mat oblecene?

babikadaska
16. sep 2018

@alexa1983 drz sa zajtra velmi drzim prsty !!!!!!!!!!

alexa1983
16. sep 2018

@babikadaska dakujem 😘😘😘 som nervooozna 🙏🏼😩

alexa1983
16. sep 2018

@babikadaska ako ide tehulkovanie?

sweetrevenge
16. sep 2018

@alexa1983 tak zas su pomalé ani neviem už som ho nepočúval len viem ze jedno ma 6 buniek a malo by mať osem 😔 už nevládzem 3 x počuť to isté, som v koncoch

alexa1983
16. sep 2018

@sweetrevenge juuj :( a co to znamena? Este to nie je ale uplne stratene nie? Tohoto sa tak velmi bojim :( je to velmi na psychyku tazke :( kto nezazije, ten nepochopi :( myslim moc na teba a verim ze aspon jedno bejbinko to prave konecne tam bude 🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️

sweetrevenge
16. sep 2018

@alexa1983 to znamená ze sa vyvyjavu pomaly ma mat 8 buniek a ma 6 takto už tretí krát a potom mi zavolajú zé nemusím chodiť prestali sa vyvyjat, som už psychicky na dne, si veľmi zlata ďakujem, nemusíš sa báť všetko dobre dopadne u teba, ja som s tým mala rátať len som zas uverila že tento x to vyjde bola som presvedčená o tom

sweetrevenge
16. sep 2018

@alexa1983 budem na teba myslieť zajtra ❤️

zimik
16. sep 2018

@sweetrevenge to má mrzí že sa pomaly vyvíjajú 😟 prajem ti veľa síl...

zimik
16. sep 2018

@alexa1983 drž sa zajtra 🍀

alexa1983
16. sep 2018

@sweetrevenge dakujem ti moc ❤️ Neboj, nestracaj nadej 🙏🏼 Urcite tam aspon jedno bejbinko bude 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

alexa1983
16. sep 2018

@zimik dakujem 😘

sweetrevenge
16. sep 2018

@zimik ďakujem musím sa cez to zas dostať aj s mojim sme už na dne

simik411
16. sep 2018

@sweetrevenge nezúfaj ešte je len tretí deň! Nič nič nie je stratené ja som na tretí mala 3 8bunkove a 4 6bunk a 4 5bunkove a nakoniec mame zamrazrnych spolu 7 XB a 1HB! Aj tie pomale ich dobehli tiež som čakala max tri tie 8bunkove že to dotiahnu dokonca a aha to dopadlo .. Je to príroda a šťastie a náhoda to ze sa predtým prestali vyvíjať nemusí byť reraz tiež tak držím moc prsty aby sa vysvihli ale ja verím ze ano 6bunk nie je tak málo vôbec keď ich pozreli ráno vecer už budú určite 8buniek.. 🍀🍀🍀..

sweetrevenge
16. sep 2018

@simik411 tak moje vždy zastavia a už ďalej ani o bunku viac, bola by som najšťastnejší človek na svete keby to tak bolo, keby jedno jediné to do bojovalo

simik411
16. sep 2018

@sweetrevenge musís počkať a veriť hm neviem joj moc by som ti priala.. 😕 Co vravi tvoj DR. nato možno by pomohol vklad už na tento tretí deň možno by sa v tele správali inak alebo nevem hm prečo sa to deje 🙁

sweetrevenge
16. sep 2018

@simik411 nič nehovoria že to je pravdepodobne vo vajíčkach že už nie su tak kvalitné a to je vekom a nevedia skúsili teraz soft a potom ze už iba darované

simik411
16. sep 2018

@sweetrevenge 😔tak to ma mrzí ak to je tak ale ešte stále není koniec uvidis ja si myslím ze aspoň jedno bude že sa vyvinie ešte . Mysli pozitívne ešte dva dni hm.. 😕Silno budem držať prsty..

sweetrevenge
16. sep 2018

@simik411 ďakujem ❤️🙏 samozrejme nádej umiera posledná a ja ju bohužiaľ mám stále

simik411
16. sep 2018

@sweetrevenge našťastie a nie bohužiaľ!! Ze ju máš.. Všetky ju mame.. A to je dobre a dôležité bez toho by to nešlo... Myslím na teba a verím ze napíšeš ze mate drobatko na vklad 🙂

sweetrevenge
16. sep 2018

@simik411 si zlata ja tak veľmi chcem mať svoje bábätko, určite napíšem v utorok verdikt

ericia
16. sep 2018

@sweetrevenge myslím na teba a verim, ze jeden pokladik sa zadari❤️❤️❤️

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
sweetrevenge
16. sep 2018

@ericia ❤️❤️ ďakujem veľmi veľmi ďakujem a vážim si to 🙏

babikadaska
16. sep 2018

@alexa1983 u mna zatial vsetko o.k. dalsia kontrola 4.10., tak pocitam dni 🙂 aj ja som bola cez vikend na svadbe, dnes iba lezim a naberam sily :D tak nech ti odoberu same kvalitna vajka !!!! Pred OPU som bola aj ja vzdy nervozna, je to podla mna najhorsia cast ivf,tak zajtra to uz budes mat za sebou 🙂

lucina1100
16. sep 2018

@alexa1983 kto vie či sa dožijem vkladu , ja mam iba jedno vajko , a oblečenie ešte neviem možno sukňu možno kraťasy . A ty mas koľko vajok ? A ku komu chodíš ?