Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@alexa1983 Toto dobre poznám!!! Ja zase robim auditorku v malej firme, sme prevažne žensky kolektív a od kolegýň, co by som možno čakala aspoň trochu rešpektu ako žena k žene tak naopak ma vyčleňujú z kolektívu, kedže som jediná co este nema deti😕Nehovoriac o blbých poznámkach, ze načo este čakám a mat deti v neskoršom veku nie ke správne atd..samozrejme, ze o svojich problémoch nerozprávam takze stále len musím dookola vymýšľať výhovorky prečo chýbam v práci..a nehovoriac, ze do každej firmy co prídem robit audit ma vždy posadia k tehotnej a darmo jej tam vykladam o číslach, ked len sedí a so zasneným pohľadom si hladká brusko...Proste v dobe, ked vela žien ma problém otehotnieť by som čakala trochu pochopenia. Preto chodím sem..aspoň chvíľu mam pocit, ze svoje trápenie možem s niekym zdieľať.
Dievcence aj vy ste mali po vybere take nafuknute brucho bolave ? Ako pri zapche? A po cikani krv na papieri?
@alexa1983 ano je to normálne aj nafuknute aj pobolieva aj krv este zajtra a potom budes ok 🙂
@zimik jaa som na tom tak ze čakám 😀 na ket. Zatiaľ pcham do seba medrol priberám tvar mam jak škrečok už a myslím na našich 8 mrazacikov že niekde medzi nimi je náš poklad snáď ktorý na nás čaká v mrazaku 🙄. Ket v novembri až. Ešte mesiac medrol a potom no.ale celkom to ide.. Ten čas myslím... Dik za opýtanie
@sweetrevenge dakujem 😘 ja som taky strašpitel 😂😂😂 Ale nikdy mi nechutila siska tak velmi ako tam po prebrati 😂😂😂😂 Ty ako pokracujes?
@lucina1100 ano utrogestan , 4 ks vkladat dome , rano a vecer . A tebe?
@alexa1983 neboj ja zas mam rada tu narkozu nikdy sa mi asi tak dobre nespalo, moj verdikt bude zajtra polovička si zobral tiez dovolenku, ze bude so mnou tak uz sme si poplackali vcera viem ze zajtra umrem ale aspon z Vas sa tesim ❤
@lucina1100
@alexa1983 baby tesim sa dopredu, ze zajtra zahlasite kazda oplodnene vajko/vajka 🙂
Brucho som mala po kazdom opu hroozne nafuknute a bolave, treba s tym oddychovat a polezat si kludne den-dva.
@alexa1983 ja mám doma ešte staré zásoby progesteronu tak ten dve ráno dve večer a ešte estrofen mi treba a nemám odkiaľ zohnať som v koncoch.
@babikadaska presne tak polezat si deň dva veď predsa to je zasach do organizmu
@lucina1100 no som mohla povedat ze chcem progesteron :( toho mam cca 80 ks a konci zaruka v 11.mes :( a estrofen ti nepredpisali?
@sweetrevenge zajtra mas volat ? Moc ti drzim palce 🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️
@alexa1983 no teraz uz nic , lebo nemozes miesat ultrogestan s progesteronom bud jedno, alebo druhe, ale ak ho uz nevyuzijes a zaruka horz tak by si mi ho mohla posunut? to ho uz dlho musis mat vsak? a nedali mi recept, lebo na stimulku som im vravela ze mi ostali lieky z minuleho ivf a aj progesteron, tak asi automaticky mi nedali recept a nemam lieky a u nas su nikde nedostupne ani ten estrofem 1mg tu vobec neni , a zatial sa mi ziadna dobra dusa neozvala co by mi pomohla, alebo mala na zvys.
Ako sa citis? co robkas? mi sme len teraz prisli co boli take zapchy a kolony mi sme v Ziline cakali 2 hodiny a potom skoro dalsiu hodinu smer na Martin, tak toto su nase slovenske cesty a clovek uboleny unaveny a tieto nase cesty tak to je jedna hroza, pre toto mi neradi cestujeme, lebo tu sa nejdes dostat z jedneho mesta do druheho
@alexa1983 mam vklad 12.30 ak nebudú volať aby som ani nechodila 😔
@lucina1100 prehrabujem zasoby lekárnicky mam utrogestan - 13 toboliek v balení ak by ti to pomohlo. Potom mám ešte druhé takmer celé balenie ale to bolo do 08/2018. A našla som aj Estrimax, neviem v čom je rozdiel medzi tým a estrofemom. Ak dačo z tohto potrebuješ, napis a pošlem ti 😊
@zimik ja používam progesteron, a ten estrimax načo si používala? Načo ti to dali?
@lucina1100 na udržanie vysokej sliznice maternice. Mala som to pred aj po vklade. Ale ja myslím že keď pôjdeš zajtra k svojmu gynekológovi, predpíše ti presne to čo potrebuješ.
@lucina1100 a na kedy to potrebujes? Ten estrofen? Ja mam nenacate balenie cele , do roku 2020 je v zaruke.
@lucina1100 take kolecko je ten estrofen ze?
@lucina1100 no daleko byvate velmi 🙂 my sme dorazili okolo 13:00. Teraz som sa bola trochu prejst s manzelom a havkom, ale strasne sa mi hlava toci a boli ma to brucho :( nafuknuta som , ako ked potrebujes ist na wc a nejde to 😂😂😂
@alexa1983 ano moja take koliecko to je a aky mas 2mg?
@alexa1983 aj ja som na fuknuta, ale to je z toho ze su creva pohnute som zvedava co nam zajtra povedia, a bola si si ten ultrogestan vytiahnut? a ten progesteron ked konci zaruku posunula by si mi ho? ano byvam daleko na Liptove 🙂

@ericia ďakujeme 😊