icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

simik411
5. nov 2018

@vecicky32 počuť nebudem len vidieť, zvuk nepusta môj ani nechcem vraj to škodí mimi dosť ten zvuk stačí keď bude blikať 😍 aj mňa by asi volali k nim na utz ale nejdem už do ČR keď netreba snáď mi pošlú dokumentáciu aj tak 😊 dám vedieť pondelok 🧡 drzkaj sa oddychuj pekne

vecicky32
5. nov 2018

@simik411 ja musim ist do ČR este aby som vedela zmeny v davkovani tych liekov, ale nevadi, tam bude moct ist so mnou aspon aj manzel dovnutra , na gyne by asi este nemohol. Dakujem aj ty sa drzkaj a oddychuj pekne 😉✊

mimika1973
6. nov 2018

@simik411 ah ok vidim, som ti prave pisala ...jupiii krasne HCG! Nech len pekne rastie a aj brusko! 🤰❤
Pekne tehulkovanie 😘

mimika1973
6. nov 2018

@vecicky32 ahoj, ty si v ktorom tt uz?

vecicky32
6. nov 2018

@mimika1973 ahoj ja som 26den od vkladu a na prvy utz idem az buduci tyzden. Ale z krvi mam uz tehulkovanie potvrdene 😍 . A ty ?

mimika1973
6. nov 2018

@vecicky32 a kolko hcg?

vecicky32
6. nov 2018

@mimika1973 posledne hcg to bolo 18dni od vkladu som mala 4401 😊 . A ty ako si na tom ?

ateragram
6. nov 2018

Ahojte. Som po neuspesnom 1IVF na Slovensku v Heliose. Kedze mam este 2 pokusy doporucujete mi ist na ten druhy do Brna? Dakujem Vam za odpoved.

simik411
6. nov 2018

@ateragram určite brno je top 😍😍😍

ateragram
6. nov 2018

@simik411 Dakujem. A ktore centrum? V com sa lisi IVF na Slovensku a v Brne?

simik411
6. nov 2018

@ateragram no my sme tu skupina Reprofit hlavne, a líši sa jednoznačne v top embryologii, proste ti "vypestuju" super blastocystu a to je základ úspechu aby sa podarilo 🤰 ale ja zas neviem porovnať keďže som šla rovno do Brna na svk sme mali len 3x iui v gynfive a to mi stačilo bohaté nato aby nikdy viac. Neľutujem keďže sa podaril hneď 1.vklad, super prístup, stimulka ani som nevedela o nej všetko dobre za mňa veľké áno brno 👌 ale vedeli by ti skôr baby písať ktoré mali veľa vkladov na svk a nič a až brno úspešne, určite sa ti tu ozve zopár babuliek 🍀🤰držím moc prsty aby sa správne rozhodneš a podarí sa.

ateragram
6. nov 2018

@simik411 a ako to prebieha ked na SVK som chodila do centra kazde 3dni na sono a na krv. To budem musiet chodit aj do Brna? A ked mi robili odber vajicok tak potom o 5 dni som mala vklad. Vsetko sa absolvuje v Brne? .....a blahozelam k dietatku

simik411
6. nov 2018

@ateragram ešte nemám bábätko, som len v 7tt 😁😍 ale verím ze bude heh. No ja som chodila na kontroly tam, nebolo to také hrozné nemám to až tak ďaleko dochádzať, ale sú baby co na utz chodili k svojmu dr. ak bol ochotný robiť kontroly.. Ja som bola najprv na prvej konzultácii tam mi určil stimulku už, od mrchy klasika ako na svk injekcie prvá kontrola na 8dc, potom druhá ešte na 12dc a OPU som mala 15dc.. A my sme hneď mrazili všetko lebo som čakala na preliecenie z imunológia, a potom vlastne som šla na kontrolu k svojmu ci mam ok sliznicu a bola nie suoer ale stačila tak som písala do Brna že chceme ket tak mi povedali ze mam pichnúť ovitrelle a o týžden sme šli a bolo.. Čiže spolu brno 4-5x ale píšem no podaril sa prvý vklad..

zimik
6. nov 2018

@ateragram ja som tiez mala prvé IVF v Heliose a neúspešne. V Brne som este vklad nemala, iba OPU ale podarilo sa nam viac embryjok. Zvolili nam úplne iné lieky, iné postupy, odporučili vyšetrenia. Páci sa mi, ze pátrajú po príčine. V Heliose to bolo u mna metóda pokus omyl, absolútne nic nezmenili ked to nevyšlo, skratka 3x ten istý postup. Aj ked este nemáme vyhraté, páci sa mi ako Reprofit postupuje pri liečbe. Motivačne su aj všetky tehulky, ktoré sem úspešne pribúdajú 😊

tonka22pd
6. nov 2018

Ahojte...rada by som sa opýtala na vaše skúsenosti s dr. Pospisilovou? Máme navrhnutú prvú konzultáciu ku nej.

ateragram
6. nov 2018

@zimik ja som mala v Heliose iba 4. Z toho oplodnili 3 a dve sa prestali vyvijat a tretie mi vlozili. A nic. A vobec nepatraju ze preco. A kedy ides na vklad?

zimik
6. nov 2018

@ateragram koncom novembra idem na kontrolu do Brna a uvidime podla dohody s lekárom. Ale verim ze tak december/januar. Tak to ti potom v tomto centre ozaj môžu pomôct ked sa vam prestali vyvíjať embrya. Fakt je Reprofit známy špičkovou embryológiu.

simik411
6. nov 2018

@tonka22pd ahoj všetci v dr sú super naozaj ale mne osobne pospisilova nebola sympatická keď som bola u nej na kontrole, veľa toho nepovedala ale to je ozaj len o sympatiach 😁 ako profík je určite super ako každý in dr tam 🙂

megan5
6. nov 2018

@simik411 simik inak gratulujem k hcg a drzim pasticky,aby na sone bolo vsetko v poriadku a vidiet🍀😉

tonka22pd
6. nov 2018

@simik411 vďaka za info ...skúsime

simik411
6. nov 2018

@megan5 dik moja 😘 verím ze bude 🍀

ateragram
6. nov 2018

@tonka22pd Ahoj. Kedy ides na prvu konzultaciu? Ja som sa obj na 11.12.

tonka22pd
6. nov 2018

@ateragram my máme termín 4.12. a u tej istej?

ericia
6. nov 2018

@tonka22pd ahoj.. Mne robila posledný vklad a bola veľmi milá 😉

babikadaska
6. nov 2018

@ericia ahoj kedy mas dalsi vklad ? Alebo ako si teraz vlastne na tom ? 🙂

ateragram
7. nov 2018

@tonka22 ja mam u Dr. Franka

ericia
7. nov 2018

@babikadaska ahoj... Už mám za sebou dve menštruácie... Ešte jednu tento mesiac a na decembrovu, ktorá má byť koncom začínam s liekmi... Takže vklad v januári... Dnes som bola na kontrolnom odbere v Nitre na reprodukčnej imunológii... Dúfam bude všetko v poriadku a budem môcť v januári ísť na vklad....
A tebe sa ako darí? 😊

callisia
7. nov 2018

Aj mne uz prisla zamietava odpoved od Petrenka 😀
Baby, kedy zacinate so stimulkou? My to nechavame az na januar. Pred Vianocami to uz riesit nechceme.

evushka007
7. nov 2018

@callisia ako inak, on to hádam nikomu neschválil 😞 ako dlho to trvalo kým vám to vybavil? my sme sa rozhodli ísť na december, mrchu mám úplne začiatkom decembra tak to skúsime 🙂 a tiež mi v poisťovni (VŠZP) povedali, že nateraz to schvaľujú teraz len na december a potom si treba požiadať o predĺženie, už mám papierovačiek plné zuby tak to chceme stihnúť do konca roka nech nemusíme zase čakať na ďalšie papierovacie schvaľovačky.

callisia
7. nov 2018

iha,tak to som netusila,ze len na december to uz schvalia. Takze tu ziadost pozdrzim a odoslem az v decembri,nech nepisem o to predlzenie.
No,posielala som mu to pred 3 tyzdnami. Ale tak hlavne,ze doslo.