Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@callisia nepýtala si sa ich náhodou či robia aj cez sviatky? jasné napíšem 🙂 V stredu ideme na sono a po lieky, tak som zvedavá čo povedia na ten termín či sa vtedy ešte vôbec robí.
@evushka007
Nepytala, podla mna robia,ale neviem to naisto 😉
I tak, v januari uz bude aj v robote klud,tak to bude lepsie.
@callisia ja mám práve také pracovné "okno" do polky januára, tak to chceme skúsiť. Ak mrcha príde načas tak to snáď stihneme :D
@evushka007 ahoj robia stale no medzi sviatkami.akurat laboratorium.je zavrete..ja som tak musela vsetko stihnut na vklad do max 23.12....
@evushka007 aj ja som tak bola 🙈dokonca pomylila den menstruacie..tym.padom o dva dni neskor vklad....a vyslo...drzim palce 😘
Ahojte, ja som do RF ohľadom ordinačných hodín písala. Nám by vklad pri KET vychádzal práve medzi sviatkami.
Koordinátorka mi však odpísala toto:
Dobrý den, mezi svátky máme velmi omezený provoz jen pro námi objednané pacienty. Nebudeme provádět embryotransfery ani punkce.
Ahojte potrebovala by som troska povzbudit. Mala som mat vklad,ale boli komplikacie,dostala som atb. Tak sa to odlozilo. Zamrazili nam 4 hatch.blastocysty. mate niektora taku skusenost,ze rozmrazovali hatch.blastocystu? Bojim sa,ze sa nerozmrazi.Podarilo sa? Dakujem krasne.
@callisia tak som bola dnes v reprofite, ak dostanem mrchu do 3. 12 môžem začať stimulovať, ak štvrtého mám im zavolať, že mooožnoooo. Ak neskôr tak isto v januári. Dali mi lieky a k tomu som dostala komplet inštruktáž, plán na užívanie liekov a ešte mi zobrali krv na nejaké výsledky keďže mne hodnoty hodne skáču. Všetci boli fakt milí, dostala ma na starosti vrchná sestra a tá mi odpovedala aj na všetky otázky čo som ešte mala. Už si len počkať či príde mrcha načas.
@babikadaska ahoj tak dnes ma prepustili z nemocnice kvoli tej dutinke co som potratila som tam bola som zacala krvacat, druhe srdiecko krasne bilo dnes 8+4 krasna velka fazulka a srdiecko prestalo bit 😢 prisli sme o obe 😢😢😢💔 je to ako zly sen , nocna mora 😢
@vecicky32 uprimne z celeho srdca mi to je luto !!!
Nedokazem ti nic povzbudive povedat , lebo slova su zbytocne a nepomozu :( :( :(
@vecicky32 pre boha to co je toto už za obdobie 😭 ja, Alex, ty... co to neverím nechápem celé zle celé zle nejako veľmi zle štatistiky co sme boli cca v rovnakej dobe na vklady ☹️☹️☹️drzkaj sa moja, ja som síce ani srdiečko nemala ani plod ale tiež nič príjemné keď krv je a potom len vak 😔 ah....mrzí ma to.
@ericia dakujem 😢 mna kyret alebo ta tabletka na vyvolanie porodu este len caka. V pondelok este kontrola ci sa nieco nezmenilo, ale pozerali mna naraz dvaja lekari a sama som videla len krasnu velku fazulku a srdiecko nikde 😢😢 . Tiez moje prve tehotenstvo a hned sme prisli o dve . Aj ty sa drz a vela sil prajem.
@evushka007
super, hadam to stihas. to ja by som veru ani omylom 😉 ak aj nestihnes, budes pisat o to predlzenie sama, ci zas poslu papiere z brna? ako to funguje?
@vecicky32
je mi to luto ☹ vela sil do dalsieho boja prajem..

@evushka007
Uuuha,vdaka. Tak to este neposielam. Mne by vklad vysiel cca 26. tak to nema zmysel silit.
Tak priebezne informuj,dojmy a tak 😉