icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

evushka007
22. nov 2018

@alexa1983 aj ty? moc ma to mrzí, drž sa. Uvidíš, raz to vyjde a bude to super. Len tento raz to asi nebolo súdené 😢 Prajem veľa síl

simik411
22. nov 2018

@zimik ďakujem 🙏verím ze druhý pokus bude úspešný 😔🍀

megan5
22. nov 2018

@alexa1983 och aj ty😢...baby drzim vam vsetkym paste,raz to vyjde urcite😗,musi..

alexa1983
22. nov 2018

@evushka007 dakujem 🙏🏼

vecicky32
23. nov 2018

@callisia dakujem 😢

vecicky32
23. nov 2018

@evushka007 dakujem moc 😢 stale tomu nemozem uverit

vecicky32
23. nov 2018

@alexa1983 tak to mi je moc luto 😢 drz sa aj ty a vela sil prajem 🙏 je to hrozne , vobec tomu nerozumiem, najskor sme sa zmierovali , ze len jedno srdiecko bije , druhe je len dutinka a teraz uz aj druhe . Tyzden som lezala v nemocnici kvoli jednemu co sme stratili a vzapäti tam prideme aj o druhe, pod dohladom , viem ze za to nemozu, ale vsetko som dodrzovala , zastavovali mi krvacanie aby sa druhe udrzalo a srdiecko zmyzlo aj tak 😢😢😢 a dvojcatka su prec

vecicky32
23. nov 2018

@zimik dakujeme 😢

alexa1983
23. nov 2018

@vecicky32 ja som mala uplne bezproblemove tehu, nebolo mi zle, len som stale spala a jedla, bola som pn, lezala som cele dni, doma v klude, nic namahave nerobila a tyzden pred koncom prveho trimestra koniec .. tiez som plakala a pytala sa , co viac som mohla este urobit?? Brali mi krv a vsetky vysledky som mala dobre, od zrazanlivosti, zelezo, vitaminy , ukazkove hodnoty :( Po kyrete mi poslali babo na genetiku, ci bolo poskodene , neviem si to inak vysvetlit :(
Musime byt silne a bojovat dalej.. ❤️❤️👼🏼👼🏼

vecicky32
23. nov 2018

@alexa1983 presne aj ja to iste, len teda zle mi byvalo,ale nezvracala som. Je to nepochopitelne 😢😢 . Hej musime byt silne , aj ked to tak neskutocne boli 😢 . A Tebe co povedali , kedy mozte skusit znovu ?

alexa1983
23. nov 2018

@vecicky32 pisala som do Brna a ze ked 3 krat dostanem menzes tak potom mozme. No zacala som riesit aj novu robotu, tak sk ma vezmu, tak si dame asi dlhsiu pauzu. Bojim sa toho vsetkeho zasa :(

vecicky32
23. nov 2018

@alexa1983 a mozno ti väcsia pauza pomoze. Ja osobne by som asi viac ako 3mesiace cakat nechcela, neviem. Stale sa z toho nemozem spamätat 😢

anavianavi
24. nov 2018

Ahojte dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019. V lekarni som platila 460 za jedno a predam za 250. Viem to odovzdat pred Vianocami v BA. Ja ich zatial nepotrebujem.

babikadaska
24. nov 2018

@simik411
@vecicky32
@alexa1983
Baby moje ved to je ako zly sen :/ zelam len vela podpory od manzela a aby ste nejako prekonali toto smutne obdobie :(

rebeka33
24. nov 2018

Ahojte. Nebola som tu veľmi dávno. Moje reprofičatá, majú už 3,8 a7,5roka. Nakukla som kvôli kamoške. Ja som mala 3MA.A aj Simi bola pôvodne z dvojčiat. Pomohlo len vyšetrenie na hematologii, kde zistili hyperkoagulačný syndróm (veľmi silnú zrážanlivosť krv), brala som celé tehu fragmin do brucha, ale oplatilo sa. Ak ste to mali vysetrené a pichali ignorujte túto radu. 😉

evushka007
24. nov 2018

Kočky, stimulovala niektorá z vás s rekovelle? Aké máte skúsenosti?

vecicky32
25. nov 2018

@babikadaska podpora od manzela a aj od rodiny je ❤ zajtra ideme na kontrolu ci sa nieco nezmenilo , kiezby sa stal zazrak 🙏🙏🙏❤ . A potom sa uvidi co dalej .

callisia
Autor odpoveď zmazal
evushka007
25. nov 2018

@callisia nedali, mám Rekovelle. Nič som neplatila, všetko mi dali priamo na klinike, platí sa to až pri embryotransfere spoločne so všetkými úkonmi.

zimik
25. nov 2018

Ja mám zvyšný jeden orgalutran a asi 600 jednotiek puregonu mi ostalo v ampulke ak by mal niekto záujem 😊

anavianavi
25. nov 2018

@callisia Cenovka je aj na krabicke. Neviem.

callisia
Autor odpoveď zmazal
evushka007
Autor odpoveď zmazal
evushka007
25. nov 2018

@callisia @callisia liekov nie, ale vieme približnú cenu celého cyklu aj s liekmi dokopy, presne ti to aj tak povedia až podľa toho koľko jednotiek nakoniec berieš (mne to napr. volali dodatočne, nevedeli mi to povedať priamo v Brne pri kontrole, lebo čakali na výsledky krvi ktorú mi tam v daný deň odobrali), či im donesieš zvyšné lieky, či tam chodíš na sono, koľko mrazíš atď.
K tvojej druhej otázke: ideš ako samoplatca či cez poisťovňu?

anavianavi
25. nov 2018

@callisia Oni ti predpisu recept a ty si mozes zohnat lieky odkialkolvek. Samozrejme mozes aj od nich, vedia ich aj poslat.

evushka007
25. nov 2018

@anavianavi @callisia - ak ide cez poisťovňu tak potom by si mala lieky zakúpiť v cz, aspoň mne to tak povedali na poisťovni

callisia
Autor odpoveď zmazal
evushka007
25. nov 2018

@callisia prerátaj si aj iné lieky, aj ja som mala v papieroch pôvodne gonal a zmenili to na rekovelle vraj na príkaz lekára, že je to pre mńa vhodnejšie.

anavianavi
25. nov 2018

@callisia Nekupovala som cez Reprofit.

callisia
Autor odpoveď zmazal