Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@evushka007 dakujem 🙏🏼
@evushka007 dakujem moc 😢 stale tomu nemozem uverit
@alexa1983 tak to mi je moc luto 😢 drz sa aj ty a vela sil prajem 🙏 je to hrozne , vobec tomu nerozumiem, najskor sme sa zmierovali , ze len jedno srdiecko bije , druhe je len dutinka a teraz uz aj druhe . Tyzden som lezala v nemocnici kvoli jednemu co sme stratili a vzapäti tam prideme aj o druhe, pod dohladom , viem ze za to nemozu, ale vsetko som dodrzovala , zastavovali mi krvacanie aby sa druhe udrzalo a srdiecko zmyzlo aj tak 😢😢😢 a dvojcatka su prec
@vecicky32 ja som mala uplne bezproblemove tehu, nebolo mi zle, len som stale spala a jedla, bola som pn, lezala som cele dni, doma v klude, nic namahave nerobila a tyzden pred koncom prveho trimestra koniec .. tiez som plakala a pytala sa , co viac som mohla este urobit?? Brali mi krv a vsetky vysledky som mala dobre, od zrazanlivosti, zelezo, vitaminy , ukazkove hodnoty :( Po kyrete mi poslali babo na genetiku, ci bolo poskodene , neviem si to inak vysvetlit :(
Musime byt silne a bojovat dalej.. ❤️❤️👼🏼👼🏼
Ahojte dievcata, mam na posunutie uplne nove 2 balenia Gonal f 900, 1.5ml, spravne skladovane, expiracia 10/2019. V lekarni som platila 460 za jedno a predam za 250. Viem to odovzdat pred Vianocami v BA. Ja ich zatial nepotrebujem.
Ahojte. Nebola som tu veľmi dávno. Moje reprofičatá, majú už 3,8 a7,5roka. Nakukla som kvôli kamoške. Ja som mala 3MA.A aj Simi bola pôvodne z dvojčiat. Pomohlo len vyšetrenie na hematologii, kde zistili hyperkoagulačný syndróm (veľmi silnú zrážanlivosť krv), brala som celé tehu fragmin do brucha, ale oplatilo sa. Ak ste to mali vysetrené a pichali ignorujte túto radu. 😉
Kočky, stimulovala niektorá z vás s rekovelle? Aké máte skúsenosti?
@babikadaska podpora od manzela a aj od rodiny je ❤ zajtra ideme na kontrolu ci sa nieco nezmenilo , kiezby sa stal zazrak 🙏🙏🙏❤ . A potom sa uvidi co dalej .
@callisia nedali, mám Rekovelle. Nič som neplatila, všetko mi dali priamo na klinike, platí sa to až pri embryotransfere spoločne so všetkými úkonmi.
Ja mám zvyšný jeden orgalutran a asi 600 jednotiek puregonu mi ostalo v ampulke ak by mal niekto záujem 😊
@callisia Cenovka je aj na krabicke. Neviem.
@callisia @callisia liekov nie, ale vieme približnú cenu celého cyklu aj s liekmi dokopy, presne ti to aj tak povedia až podľa toho koľko jednotiek nakoniec berieš (mne to napr. volali dodatočne, nevedeli mi to povedať priamo v Brne pri kontrole, lebo čakali na výsledky krvi ktorú mi tam v daný deň odobrali), či im donesieš zvyšné lieky, či tam chodíš na sono, koľko mrazíš atď.
K tvojej druhej otázke: ideš ako samoplatca či cez poisťovňu?
@callisia Oni ti predpisu recept a ty si mozes zohnat lieky odkialkolvek. Samozrejme mozes aj od nich, vedia ich aj poslat.
@anavianavi @callisia - ak ide cez poisťovňu tak potom by si mala lieky zakúpiť v cz, aspoň mne to tak povedali na poisťovni
@callisia prerátaj si aj iné lieky, aj ja som mala v papieroch pôvodne gonal a zmenili to na rekovelle vraj na príkaz lekára, že je to pre mńa vhodnejšie.
@callisia Nekupovala som cez Reprofit.

@alexa1983 aj ty? moc ma to mrzí, drž sa. Uvidíš, raz to vyjde a bude to super. Len tento raz to asi nebolo súdené 😢 Prajem veľa síl