icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mkatkam
17. apr 2019

@orchidea1986 ahoj nápis ešte radsej aj koordinátorke,ale myslím že si môžeš ísť pre lieky už skôr.

ericia
17. apr 2019

@simik411 ďakujem ❤️nemám žiadne iné pocity... Trochu sem tam boli brucho, prisia... Na druhý deň po KET som zvracala... A 9 deň trochu spinila... Ešte som to nemala po žiadnom vklade... Tak už som si aj poplakala... No uvidím zajtra 🙈🙈🙈

simik411
17. apr 2019

@ericia 🍀😍 je to urcite taam .. daj vediet urcite.. ❤

orchidea1986
17. apr 2019

@mkatkam práve mi volali z poisťovne, že to máme schválené :D

mkatkam
17. apr 2019

@orchidea1986 gratulujem! Super rýchlosť!

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
juliet86
17. apr 2019

@orchidea1986 gratulujem. prosim ta u petrenka bola ziadost ako dlho???

ericia
17. apr 2019

@mkatkam ďakujem ❤️ veľmi sa bojím... Strašne verim, ze to vyšlo 🙈
Tebe sa zadarilo?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
orchidea1986
17. apr 2019

@zuza00 ďakujem 🙂

orchidea1986
17. apr 2019

@juliet86 ďakujem 🙂 ja som dávala schvaľovať Mudr, Urdzíkovi v Košiciach, schválil mi to na počkanie.

orchidea1986
17. apr 2019

@mkatkam ďakujem 🙂 pani mi povedala, že majú na to 15 dní, čo sa mi nechcelo veriť, lebo niektoré dievčatá písali že aj mesiac to na poisťovni mali, ale naozaj, presne dodržali lehotu.

daniela2707
17. apr 2019

@ericia aho, ďakujem, tak to je 350eur.to znamená, že je to za vklad, len to sa prirata? Lebo stimulovať už netreba. Chodíš do Reprofitu asi. Ako si spokojná? Ja idem do toho až začiatkom júla a mam strach,ci to bude úspešne. Asi nie si samoplatca. Ďakujem za odpoved🙂 držím palce!!!!!!

vecicky32
17. apr 2019

@ericia drzim päste mooc a verim, ze ti to vyslo ❤️🙏

babikadaska
17. apr 2019

@ericia myslim na teba nech to vyslo !!!!

ericia
17. apr 2019

@vecicky32
@babikadaska ďakujem kočky ❤️ dnes som mala nutkanie kúpiť test, ale nekúpila som 🙈 už vydržím do zajtra 💪

babikadaska
17. apr 2019

@ericia zajtra mas krv ? A vysledky tiez zajtra ??

ericia
17. apr 2019

@daniela2707 ďakujem ❤️ áno iba vklad sa platí... A ak budeš mat KET, tak si ešte lieky kúpiš... Ja mam Estrimax,Aspirin a picham Clexane... Ale to kvôli imunológii..
My sme išli rovno do Reprofitu... Chodíme tam tri roky... A som tam veľmi spokojná aj keď zatiaľ bábätko nemáme... Už samoplatca, lebo som absolvovala 6 IVF... Tri mi poisťovňa bez problémov preplatila...držím palce, aby vám to vyšlo 😉

ericia
17. apr 2019

@babikadaska áno... Ja idem k svojmu gynekológovi a on to vždy dá na statív a výsledky sú do troch hodín... Ale teda veľmi sa začínam báť, čo bude zajtra 🙈🙈🙈

daniela2707
17. apr 2019

@ericia držím ti palce!!!! Verím, že sa to podari🙂

zimik
17. apr 2019

@ericia drž sa 😊 veľa šťastia 🍀

babikadaska
17. apr 2019

@ericia jaj verim ti ze sa bojis !!! Nech ti to rychlo zbehne a pozitivny vysledok !

ericia
17. apr 2019

@babikadaska ešte raz ti ďakujem... Dvojickam sa ako darí? 😍

babikadaska
17. apr 2019

@ericia im vyborne! Kojim.a pekne priberaju. Mamka je na tom horsie :D
Zajtra napis ze uz ta tiez cakaju taketo starosti ❤

ericia
18. apr 2019

Dievčatá ďakujem za držanie palcov❤️
oplatilo sa vydržať 😍 hcg na 13 deň 908 ❤️ s veľkou pokorou to celé beriem.. Potichu sa teším,lebo som si prešla všelicim už... Ešte raz vám ďakujem 😍

zimik
18. apr 2019

@ericia z celého ❤️ gratulujem a držím palceky, tehulka 😘

vecicky32
18. apr 2019

@ericia zo srdiecka gratulujem a prajem vela sil a zdravia nech krasne rastiete s drobcekom a je vsetko v najlepsom poriadku 🙏🥰😘 v tichosti sa tesim s tebou ✊

simik411
18. apr 2019

@ericia juchu vedela som too.. silno silno drzim prsty aby ste obaja uplne fit cmuk ❤

mimika1973
18. apr 2019

@ericia jedno embryjko ti davali? 5.dnove?
super spravicka, reku si pisala, ze si spinila...to je dobry znak tehu! ;)
Nech je vsetko oki teraz az do konca!!! 🤰🍀🙏👶