Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mkatkam práve mi volali z poisťovne, že to máme schválené :D
@orchidea1986 gratulujem! Super rýchlosť!
@orchidea1986 gratulujem. prosim ta u petrenka bola ziadost ako dlho???
@zuza00 ďakujem 🙂
@juliet86 ďakujem 🙂 ja som dávala schvaľovať Mudr, Urdzíkovi v Košiciach, schválil mi to na počkanie.
@mkatkam ďakujem 🙂 pani mi povedala, že majú na to 15 dní, čo sa mi nechcelo veriť, lebo niektoré dievčatá písali že aj mesiac to na poisťovni mali, ale naozaj, presne dodržali lehotu.
@ericia aho, ďakujem, tak to je 350eur.to znamená, že je to za vklad, len to sa prirata? Lebo stimulovať už netreba. Chodíš do Reprofitu asi. Ako si spokojná? Ja idem do toho až začiatkom júla a mam strach,ci to bude úspešne. Asi nie si samoplatca. Ďakujem za odpoved🙂 držím palce!!!!!!
@ericia myslim na teba nech to vyslo !!!!
@vecicky32
@babikadaska ďakujem kočky ❤️ dnes som mala nutkanie kúpiť test, ale nekúpila som 🙈 už vydržím do zajtra 💪
@ericia zajtra mas krv ? A vysledky tiez zajtra ??
@daniela2707 ďakujem ❤️ áno iba vklad sa platí... A ak budeš mat KET, tak si ešte lieky kúpiš... Ja mam Estrimax,Aspirin a picham Clexane... Ale to kvôli imunológii..
My sme išli rovno do Reprofitu... Chodíme tam tri roky... A som tam veľmi spokojná aj keď zatiaľ bábätko nemáme... Už samoplatca, lebo som absolvovala 6 IVF... Tri mi poisťovňa bez problémov preplatila...držím palce, aby vám to vyšlo 😉
@babikadaska áno... Ja idem k svojmu gynekológovi a on to vždy dá na statív a výsledky sú do troch hodín... Ale teda veľmi sa začínam báť, čo bude zajtra 🙈🙈🙈
@ericia držím ti palce!!!! Verím, že sa to podari🙂
@ericia jaj verim ti ze sa bojis !!! Nech ti to rychlo zbehne a pozitivny vysledok !
@babikadaska ešte raz ti ďakujem... Dvojickam sa ako darí? 😍
@ericia im vyborne! Kojim.a pekne priberaju. Mamka je na tom horsie :D
Zajtra napis ze uz ta tiez cakaju taketo starosti ❤
Dievčatá ďakujem za držanie palcov❤️
oplatilo sa vydržať 😍 hcg na 13 deň 908 ❤️ s veľkou pokorou to celé beriem.. Potichu sa teším,lebo som si prešla všelicim už... Ešte raz vám ďakujem 😍
@ericia jedno embryjko ti davali? 5.dnove?
super spravicka, reku si pisala, ze si spinila...to je dobry znak tehu! ;)
Nech je vsetko oki teraz az do konca!!! 🤰🍀🙏👶

@orchidea1986 ahoj nápis ešte radsej aj koordinátorke,ale myslím že si môžeš ísť pre lieky už skôr.