icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

daniela2707
6. máj 2019

@spurky tak to bude dobre, keď ta nastimulujú a dobre to dopadne, si mladá.

luciag2809
6. máj 2019

@spurky my sme tie 3 IUI absolvovali vlastne len preto, aby nebol problem s preplacanim od poistovne. Ale tiez sme do toho velke nadeje nedavali...

zimik
6. máj 2019

@simik411 mame este 10 mrazacikov 😊. Ale mam strašne vela diagnóz ktoré nam to celé komplikujú... Tak verim ze sa nam to podarí. Vy idete kedy na vklad?

laguna2017
6. máj 2019

@rada2002 držím ti silno palce 😉🙏

e1i
6. máj 2019

@luciag2809 absolvovat iui nie je podmienkou preplatenia ivf. My sme sli rovno na ivf a rovno do cr a bez problémov. Aj tak nam tam dr povedala ze iui by bolo zbytocne,hoci po spermiograme na sk odporucali bud iui alebo ivf. Som rada ze sme nevyhodili za to peniaze.

rada2002
6. máj 2019

@laguna2017 ďakujem veľmi pekne

mima000
6. máj 2019

@rada2002 ahoj, na tejto stranke niesom dlho ale precitala som uz niekolko 100 stran z tejto komunikacii a tvoje meno sa mi zarilo do pamati.. Myslim ze dlhe roky uz bojujes o druhe dieta, prajem ti aby sa ti konecne zadarilo a bola stastna maminka!

rada2002
6. máj 2019

@mima000 ďakujem veľmi pekne. Dám vedieť všetkým ako to dopadlo. Držím tiež všetkým palce a veľa síl bojovať za úspešný koniec.

spurky
6. máj 2019

@luciag2809 no ja idem vo stvrtok posledny krat do iscare si po kartu a vyjasnit si este nejake veci. Lebo mi nevraveli ze je to nejaka podmienka...

spurky
6. máj 2019

@daniela2707 ano len aj tak mam z toho strach.... Manzel je v poriadku a vidim ze onbstale veri ze sa nam to podari aj bez toho....len mne sa uz cakat nechce

spurky
6. máj 2019

@mima000 tak to aj ja preto sme sa tak rozhodli resp ja 😁ja az 24 juna tak dufam ze potom napises ake to bolo🙂

daniela2707
6. máj 2019

@spurky no, ja mam 41 a priateľ je mladsi. Ja mam z prvého vzťahu 10rocneho syna. Teraz mam také ťažšie obdobie, lebo mam strach, že o partnera prídem, keď sa nám nepodarí babo. On chce dieťa, pochopiteľne, lebo ešte nemá, samozrejme aj ja po tom túžim. Nemôžem čakať, že sa to podari prirodzene, lebo už mám vek a šanca je malá. Je to ako z druhého konca ihriska trafiť do bránky loptu, povedal lekár... Držím ti palce!

mima000
6. máj 2019

@spurky podam info a dojmy 😉.. Teraz si este urobim horm.profil na svk a vsetko im zaslem

ajinka23
6. máj 2019

@spurky ahoj mi ideme 12.6 prvý krát do Reprofitu k dr. Kneslová alebo tak nejak sa volá

spurky
6. máj 2019

@mima000 toto mi uz robili.... A mate nejaky problem ked to musite tak to riesit?

spurky
6. máj 2019

@daniela2707 wau tak to ta chapem..... Ja som mala take iste pocity ked som zistila ze mam endo ale muz mi povedal ze on bude somnou stastni aj ked deti nebudeme mat....ale vidim ze je to jeho sen tak len to ma stale pohana vpred

spurky
6. máj 2019

@mima000 super🙂budem cakat 🙂lebo som sa dnes bavila s kolegom ktory to vsetko absolvoval v BA a bol spokojny maju dcerku zdravu a vravel ze v Brne je to drahe....

spurky
6. máj 2019

@mima000 ahoj tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne🙂

mima000
6. máj 2019

@spurky my uz mame jedno dieta z unici, potom neuspesny ket a teraz som sa rozhodka vyskusat reprofit tak snad to vyjde.. Nejaky vazny problem u nas praveze nenasli..

spurky
6. máj 2019

@mima000 uf tak to je zvlastne....tak budem cakat na spravy🙂verím ze sa nam to kazdej podarí

veroni2606
6. máj 2019

@zimik dakujem! teraz to citam. Ozvem sa, keby daco. Zatial mam doma 3 🙂

rada2002
7. máj 2019

@daniela2707 ako keby som čítala svoj príbeh. Veľmi záleží aj na podpore partnera.

daniela2707
7. máj 2019

@rada2002 áno, opora partnera je dôležitá. Je veľmi málo chlapov, ktorí sú empaticki a až v tom ťažkom období sa ukáže, či podrzia. My to zvládneme! Máme predsa už jedno dieťa a to nás potrebuje🙂kolko ma tvoj malý, máš syna, že? Treba len dúfať, že všetko dobre dopadne.

rada2002
7. máj 2019

@daniela2707 s ex mám 13 ročného syna ktorého vychováva od 4 rokov ale veľa krát sa k nemu správa hrozne. Neprijal ho za svojho a dáva mu to najavo a z toho dôvodu sa aj niekedy hadame keď si ho zastávam. Predsa je to môj syn a ja si ho nedám.

daniela2707
7. máj 2019

@rada2002 juuj, no tak to trocha poznám. Naši noví partneri nikdy nebudú otcovia pre našich synov. My tiež riešime rôzne situácie. Láska k dieťaťu bude vždy najsilnejsia🙂

rada2002
7. máj 2019

Takže dievčatá vložené mám 2 embrya aj napriek tomu že dr. Chcela vklad len jedného. Práve sme prišli z Brna. Tak držte palce. Stálo nás to 4300 euro a 1 x máme 3 mrazacikov. Chvalabohu.

mima000
7. máj 2019

@rada2002 thuj thuj thuj, drzim palce

majka765
7. máj 2019

@rada2002 silno držím prsty. Boli ste v reprofite?

ericia
7. máj 2019

@rada2002 jej no super.. To ste mali 5 embryjok 🙏 gratulujem a držím palce ❤️

daniela2707
7. máj 2019

@rada2002 to som rada. Držím palčeky.