Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@babikadaska ahoj. Takže včera mi vložili 2 embrya 1+ kvality a máme zamrazené 4. Chcem sa ťa spýtať či si do toho 14 dňa testu aj niečo cítila keď si mala vklad tiež 2 embrya alebo nie. Aby som vedela. Bojím sa že to nevyjde.
@rada2002 dostala som tazky hyperstimulacny syndrom na piaty den....
@rada2002 takze z dom vedela ze to vyslo ale bolo to krute tych dalsich ccac14 dni kym.to preslo. Ci by sm nieco citilaak by som ho nedostala,neviem, OHSS mi dal pocitov az az uff
@rada2002 Radka toto vyzera byt tutovka! 🙏👍 A este mas aj 4 embryjka v rezerve, a urcite jedno ci dve z nich musia byt vhodne na babetko! 😍🤰
Drzim moc palce po tomto vsetkom dlhom cakani! ❤🍀
Kolko mas inac rockov ak sa smiem spytat? Si velka bojovnicka! Toto by malo byt tvoje prve dietatko?
@rada2002 Raaadka, aha citam, ze uz mas jedneho synceka! 😉
A urcite bude mat coskoro surodenca...😉
Vklad si mala 7.5. datum narodenia mojho synceka ❤, tak nech Ti prinesie stastie! 🍀🍀🍀
Dufame, verime!!! 🤰
Ahojte zienky, prosím vás, vyberali ste si vy doktora, doktorku, alebo Vám bola pridelená? Ste spokojne, alebo ste žiadali o pridelenie iného doktora? Ďakujem Vám za odpoved, a držím Vám silno päste !!
@laxxvita bol mi prideleny bagoczi a maximalna spokojnost
@laxxvita ahoj, pozrela som si ich stránku a profil lekárov. V podstate mi to bolo jedno, preferujem mužov skôr... A po telefonickom objednaní prvej konzultacii sa ma pýtali, či chcem konkrétneho lekára, mne išlo hlavne o termín, kedy môže aj partner. Pridelili mi Dr. Franka a ten mi bol sympatický. Oni sa aj tak pri vyšetreniach striedajú. Sam mi to napísal do mailu, lebo ja začínam stimulovat v júli a to majú aj dovolenky. Držím palčeky!
Dievčatá ako je to keď sa ide na vklad s mrazacikov? Prvý krát máme mrazacikov a neviem ako to prebieha,koľko sa platí a čo musí mať zasa podstupit. Som samoplatci. To len pre info. Diky za odpovede
@rada2002 moja ty pekne pockaj na vysledok a potom planuj😊 mozno ich nebudes potrebovat. Drzim palce😍
@rada2002 myslím na teba.
Bože dievcatka ja stále nič necítim. No verím v úspešný koniec.
@rada2002 buď kľudná, ja som vždy cítila pichanie, bolesť v podbrušku a vždy to zle dopadlo . Počkaj na krv zatiaľ nerieš. Veľa šťastia 🍀
Ahojte dievčatá. Väčšina z vás sú tu asi Reprofiťáčky 🙂. Ja chodím cca 10 mesiacov do Iscare v Ba. Zatiaľ spokojnosť, čo sa týka Dr. a prístupu. Jeden neuspešný KET za mnou a druhý predo mnou. No samozrejme už rozmýšľam dopredu, čo v prípade, aj náhodou nevýjde. Počula som veľa pozitívneho na Brno. Moja otázka...je naozaj taký rozdiel v starostlivosti, postupe, metódach na SR a v Brne?? 🙏🙂

neviete koľko sa cca dopláca za lieky pri ivf soft a ivf normálne, v reprofit? V gyn fiv som dala okolo 500 eur cez poisťovňu tak sa desím koľko to bude v Brne