icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

michellevendero
14. aug 2019

@80katka vajíčkovody k IVF nie sú treba. Len tá sliznica či je skutočne OK a tá genetika embrii /to bol problém mojej kamky 20 rokov sa snažili IVF za IVF až bola u Dr. Macháča a šup čaká dievčatko a to ma 41 či 42 rokov

daniela2707
14. aug 2019

@e1i ja mam Gonal 200mg pichať tých 7dni,viem že je to krátky protokol, tak potom to asi nebude soft....

80katka
14. aug 2019

@michellevendero genetiku sme nedali lebo som nemala nikdy vela embryi na vklad, max 3. raz ani ku vkladu nedoslo, po soft stimulacii, mala som len 1 a aj to na 3 den zaniklo.sliznica ok, vzdy.histeroskopiu som nemala...v podstate , tym, ze som uz dieta mala, tak predpokladaju, ze som asi ok...len som uz stara😕

michellevendero
14. aug 2019

@80katka kamka je od Teba staršia ma 41-42 a čaká prvé dieťatko a vkladov a vkladov až Dr. Macháč riešil genetiku embeii a sliznicu /toľko IVF bolo a zbytočne vyhodené € veď stačilo tak málo = urobiť po prvých neúspešných vkladoch genetiku a histeroskópiu

80katka
14. aug 2019

@michellevendero a kolko embrii zvykla mat kamoska?a kolko jej zostalo po genetike?

michellevendero
14. aug 2019

@80katka písala som jej a do emailu mi pošle rozpis liekov a vajíčok a embrii. Dám Ti vedieť do IP 😉

80katka
14. aug 2019

@michellevendero dakujem...posli.to ma velmi zaujima

zimik
14. aug 2019

@80katka a dala si si ten sactosalpinx vybrať? Či skúšas aj s vajcovodmi IVF?

evushka007
14. aug 2019

@mkatkam ja som tvoj príspevok aj presne takto chápala, to videnie čierne bolo myslené na bora1, teba som v príspevku o značila najmä kvôli tomu že ste spolu konverzovali a tiež sa ťa to týkalo. A moc gratulujem k bábu, držím palce aby bol pôrod ok a mohli ste si užívať drobčeka 🙂

evushka007
14. aug 2019

@bora1 nemáš za čo, opatruj sa a teším sa na pozitívne správy ktoré sem snáď čoskoro dáš :*

80katka
14. aug 2019

@zimik mam oba vajcovody laparoskopicky uzavreté. Nechali mi ich, len znefunkcnili úplne. Nechcel ich vyberať, že stačí takto

mkatkam
14. aug 2019

@evushka007 ďakujem, ja som zasa písala hlavne pre to,že je nádej. Aj keď je to ťažké.

bora1
15. aug 2019

@evushka007 ďakujem, do RF som objednaná až na október ☹ takže čakať, čakať a čakať... bude to posledný pokus, snáď sa konečne dočkám.

evushka007
15. aug 2019

@bora1 dovtedy si trošku oddýchneš a hlavu zamestnáš aj iným spôsobom a to človeku uľaví, dobre to dopadne, uvidíš 🙂

bora1
15. aug 2019

@evushka007 aj keď mám občas čierne dni (tak ako každá ktorej sa to už x-krát nepodarilo), tak dúfam, že tam mi už pomôžu.

milaja
15. aug 2019

@bora1 ahoj aj ja som sa objednala v októbri. Ku komu ideš?

evushka007
15. aug 2019

@bora1 je to normálne že si nešťastná ak sa nedarí, ale verím že to pôjde a všetko bude tak ako má byť 🙂

bora1
15. aug 2019

@milaja keďže som chcela čo najskôr tak voľná bola dr. Knéslová (prešla z reprogenesis do RF)

bora1
15. aug 2019

@evushka007 prepáč, stratila som prehľad... ta máš bábätko z RF? v koľkých rokoch o vyšlo?

evushka007
15. aug 2019

@bora1 v pohode 😃 ja práve čakám bábo, mám 36 rokov a som v 21 tt. Snažili sme sa o bábo tri roky, po pol roku sme vyhľadali lekársku pomoc, skúšala som kde čo ale nedarilo sa, diagnóz mám viac ako je pekné a stále sa nabaľovali nové. Pripravovali nás na to že to možno ani vôbec nepôjde 😞 My sme SK po rôznych skúsenostiach mojich známych ani nemali odvahu skúsiť hlavne keď to máme také komplikované, šli sme rovno do Brna. V Reprofite nám nevyšiel 1. ET a hneď na to sme šli na KET. Ten skončil pozitívne 🙂 Všetci boli prekvapení že to šlo tak rýchlo, aj nás to prekvapilo a sme tomu moc radi. Robia tam zázraky 🙂

bora1
15. aug 2019

@evushka007 tak to je super, 😍 držím palce a nech ste zdraví. hádam ja u mňa sa konečne "vyskytne", takýto milučký zázrak.

daniela2707
15. aug 2019

Možno to tu už bolo... Viete mi poradiť, ktorá z vás išla autobusom do Brna-Reprofitu, ako cestovala.Pripadne poradiť. Ďakujem pekne.

rada2002
15. aug 2019

Dievčatá idem po radu. Ak ste tehotná a pichate fraxiparin do ktorého týždňa sa môže pichať do brucha?

daniela2707
15. aug 2019

@rada2002 ahoj, toto neviem, ale myslievam na teba.. Tak sa drz🙂

bora1
15. aug 2019

@rada2002 ahoj, môžeš pichať aj do stehien, pleca. nemusí to byť len brucho. myslím, že tam si už toho napichala habadej... kamarátka pichala celý 1. trimester.

nyotta
15. aug 2019

@rada2002 Ja som pichala Clexane, ale asi to je jedno. Pichala som stále do brucha. Čím bolo väčšie bruško, lepšie to šlo. Keď tak spýtaj sa pre istotu hematologa.

elenkaba
15. aug 2019

@rada2002 ja som si pichala do brucha do cca 20tt, potom az do konca tehotenstva som si pichala do kraja brucha, akokeby do boku, som so rukou spravila koznu riasu a pichla tam. Hematologicka mi to odobrila. Jasne, ze mozes aj do ramena alebo stehna, ale mna to ovela viac bolelo.

laxxvita
16. aug 2019

Tak kocky, v stredu som bola posledný krát na clinike na ultrazvuku, kontrolu mam za 2-3tyzdne u svojho lekára. Drobec ma 8mm, vyzerá ako srobik, a co je podstatne, srdce mu búcha ako zvon😇.
Ďakujem vám za podporu, rady, trpezlivosť a želám nám šťastný začiatok na materskej dovolenke s vytúženým mimi❤️

zuzumajko
16. aug 2019

@laxxvita velmi velmi velmi blahozelam 😘😘 strasne som rada 🥰 myslim na teba nech je vsetko tip top🙏🙂 a teraz sa fakt setri a mysli len na babo ☝️

vycky
18. aug 2019

Ahojte baby, som tu nová. V krátkosti by som sa rada predstavila. Snažíme sa otehotnieť 5 rokov. Som po 2 potratoch, 2 neúspešných ivf. Zistili nám zvýšené NK bunky a cytokýny, mutáciu MTHFR, endometriozu(bola som aj operovaná) a málo spermií. 2 ivf kolá sme absolvovali v gynfiv, bohužiaľ bez úspechu. Rozhodli sme sa prestúpiť do reprofitu. Je to náš posledný nádej. Práve riešim žiadosť. Potrebujeme doložiť aj spermiogram, ale mi to vyšetrenie máme z roku 2016. Mohli by ste mi napísať, že ako staré môžu byť výsledky, ktoré majú byť odoslané so žiadosťou?Ďakujem veľmi pekne.