Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Dievcata, mam otazku.. Dnes mam 4.den po opu cize zajtra by mal byt transfer, lenze v reprofite si mam vyvoj embrii pozerat cez web 1.,3. a 5.den.. uz iba tieto dni pozeraju ako sa vyvijaju.. Vy ste to tiez tak mali a isli ste do brna aj ked ste nevedeli ci nejake embyo prezije? Zajtra vyrazame dost skoro rano a to mi urcite dovtedy nikto neda info a nerada by som sa v polke ceste otocila a isla domov.
@mima000 aj my sme to mali presne takto, šli sme na "blink" ako sa hovorí
my sme mali transfer vzdy neskorsie(vzdy som ich poprosila o termin o co najneskorsiu hodinu...vysli mi v ustrety prave kvoli tomu skoremu cestovaniu, ale to bol reprogenesis...ale v podstate je to jedno, ktore car, myslim, ze vsade v cechcach su ustretovi), takze ,ja som s nimi bola dohodnuta, ze ak sa transfer zrusi, budu mi hned rano volat. neskusis si to takto zajednat?aspon nebudes mat nervy
@evushka007 ani si im nevolala predtym? Ja uz rozmyslam ze im brnknem a popytam sa
@mima000 ja nie, ale zase my to máme hodinu do Brna, čiže je to iné riskovať ako keď cestuješ na dlhšiu vzdialenosť.
@evushka007 jo jasne, to mas vyhodu 😉
@mima000 ja by som súhlasila s tým čo písala zimik, skús tam cinknúť a uvidíš čo povedia.
@mima000 Ja som to riešila v máji. V pondelok mal byť vklad a volala som im v nedeľu. Volal mi Dr. Frank, že si všetko preveril u embryologa. Samozrejme nemôže povedať na 100 %, že vklad bude ale že zatiaľ sú 2 embrya, ktoré sa vyvíjajú správne a že by z toho malo niečo byť. Síce sme et zrušili z iného dôvodu ale naozaj boli vhodné na vklad. Len pravda je, že my sme mali Geri inkubátor a tam ich nemuseli vyberať, aby ich skontrolovali, ale mali prístup cez kameru. Takže zavolaj čím skôr a uvidíš.
@nyotta uz som sa s nimi spojila a nic viac som sa nedozvedela iba tolko co viem aj sama ze dnes cize 4.den sa nekontroluju a ze az zajtra rano.. Ak by sa nieco skomplikovalo ze mi budu rano volat. Zbytocny stres pre mna, praveze 4.den by som potrebovala najlepsie vediet akej su kvality.. Ak ma zajtra otocia pocas cesty tak asi vybuchnem

@vycky ahojky. musi ist opat na spermiogram. To su uz stare vysledky. To vam inak na konzultaciach mohli povedat 🙂