Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@e1i ja mam Gonal 200mg pichať tých 7dni,viem že je to krátky protokol, tak potom to asi nebude soft....
@michellevendero genetiku sme nedali lebo som nemala nikdy vela embryi na vklad, max 3. raz ani ku vkladu nedoslo, po soft stimulacii, mala som len 1 a aj to na 3 den zaniklo.sliznica ok, vzdy.histeroskopiu som nemala...v podstate , tym, ze som uz dieta mala, tak predpokladaju, ze som asi ok...len som uz stara😕
@80katka kamka je od Teba staršia ma 41-42 a čaká prvé dieťatko a vkladov a vkladov až Dr. Macháč riešil genetiku embeii a sliznicu /toľko IVF bolo a zbytočne vyhodené € veď stačilo tak málo = urobiť po prvých neúspešných vkladoch genetiku a histeroskópiu
@michellevendero a kolko embrii zvykla mat kamoska?a kolko jej zostalo po genetike?
@80katka písala som jej a do emailu mi pošle rozpis liekov a vajíčok a embrii. Dám Ti vedieť do IP 😉
@michellevendero dakujem...posli.to ma velmi zaujima
@mkatkam ja som tvoj príspevok aj presne takto chápala, to videnie čierne bolo myslené na bora1, teba som v príspevku o značila najmä kvôli tomu že ste spolu konverzovali a tiež sa ťa to týkalo. A moc gratulujem k bábu, držím palce aby bol pôrod ok a mohli ste si užívať drobčeka 🙂
@bora1 nemáš za čo, opatruj sa a teším sa na pozitívne správy ktoré sem snáď čoskoro dáš :*
@evushka007 ďakujem, ja som zasa písala hlavne pre to,že je nádej. Aj keď je to ťažké.
@evushka007 ďakujem, do RF som objednaná až na október ☹ takže čakať, čakať a čakať... bude to posledný pokus, snáď sa konečne dočkám.
@bora1 dovtedy si trošku oddýchneš a hlavu zamestnáš aj iným spôsobom a to človeku uľaví, dobre to dopadne, uvidíš 🙂
@evushka007 aj keď mám občas čierne dni (tak ako každá ktorej sa to už x-krát nepodarilo), tak dúfam, že tam mi už pomôžu.
@bora1 je to normálne že si nešťastná ak sa nedarí, ale verím že to pôjde a všetko bude tak ako má byť 🙂
@evushka007 prepáč, stratila som prehľad... ta máš bábätko z RF? v koľkých rokoch o vyšlo?
@bora1 v pohode 😃 ja práve čakám bábo, mám 36 rokov a som v 21 tt. Snažili sme sa o bábo tri roky, po pol roku sme vyhľadali lekársku pomoc, skúšala som kde čo ale nedarilo sa, diagnóz mám viac ako je pekné a stále sa nabaľovali nové. Pripravovali nás na to že to možno ani vôbec nepôjde 😞 My sme SK po rôznych skúsenostiach mojich známych ani nemali odvahu skúsiť hlavne keď to máme také komplikované, šli sme rovno do Brna. V Reprofite nám nevyšiel 1. ET a hneď na to sme šli na KET. Ten skončil pozitívne 🙂 Všetci boli prekvapení že to šlo tak rýchlo, aj nás to prekvapilo a sme tomu moc radi. Robia tam zázraky 🙂
@evushka007 tak to je super, 😍 držím palce a nech ste zdraví. hádam ja u mňa sa konečne "vyskytne", takýto milučký zázrak.
Možno to tu už bolo... Viete mi poradiť, ktorá z vás išla autobusom do Brna-Reprofitu, ako cestovala.Pripadne poradiť. Ďakujem pekne.
Dievčatá idem po radu. Ak ste tehotná a pichate fraxiparin do ktorého týždňa sa môže pichať do brucha?
@rada2002 ahoj, toto neviem, ale myslievam na teba.. Tak sa drz🙂
@rada2002 ja som si pichala do brucha do cca 20tt, potom az do konca tehotenstva som si pichala do kraja brucha, akokeby do boku, som so rukou spravila koznu riasu a pichla tam. Hematologicka mi to odobrila. Jasne, ze mozes aj do ramena alebo stehna, ale mna to ovela viac bolelo.
Tak kocky, v stredu som bola posledný krát na clinike na ultrazvuku, kontrolu mam za 2-3tyzdne u svojho lekára. Drobec ma 8mm, vyzerá ako srobik, a co je podstatne, srdce mu búcha ako zvon😇.
Ďakujem vám za podporu, rady, trpezlivosť a želám nám šťastný začiatok na materskej dovolenke s vytúženým mimi❤️
Ahojte baby, som tu nová. V krátkosti by som sa rada predstavila. Snažíme sa otehotnieť 5 rokov. Som po 2 potratoch, 2 neúspešných ivf. Zistili nám zvýšené NK bunky a cytokýny, mutáciu MTHFR, endometriozu(bola som aj operovaná) a málo spermií. 2 ivf kolá sme absolvovali v gynfiv, bohužiaľ bez úspechu. Rozhodli sme sa prestúpiť do reprofitu. Je to náš posledný nádej. Práve riešim žiadosť. Potrebujeme doložiť aj spermiogram, ale mi to vyšetrenie máme z roku 2016. Mohli by ste mi napísať, že ako staré môžu byť výsledky, ktoré majú byť odoslané so žiadosťou?Ďakujem veľmi pekne.

@80katka vajíčkovody k IVF nie sú treba. Len tá sliznica či je skutočne OK a tá genetika embrii /to bol problém mojej kamky 20 rokov sa snažili IVF za IVF až bola u Dr. Macháča a šup čaká dievčatko a to ma 41 či 42 rokov