Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@mima000 poviem ti, že XB sú riadny bojovníci 🙂 Vklad XB, 13 deň test negatívny, tak reku vybavené. 14 deň ale krv pozitívna, 40 niečo. Vravím si, OK to je málo, bude klesať. 17 deň hcg 70,14, stúpa, ale pomaly. Takže znova čakať, ďalšia krv. Štatistika podľa Dr z Reprofitu : 70 %neprosperujuce tehotenstvo, 20%mimomaternicove tehotenstvo, 10%prosperujuce tehotenstvo. Do ktorej štatistiky západnem sa ukáže 🙂
Držím palce. Koľko si po vklade?
držím palčeky👍
Tak som dnes skusila testnut a negativne.. Je estelen 7.den po ET
Predám 1 balenie Menopur 75 IU exp 12/ 2019
Baby, tak aj na 11 den na teste bielo 😕.. To uz je viacmenej rozhodnute

@simik411 som tiez velminzvedava ako dopadnem.. Napisem o par dni a teda snad pozitivne 😉