Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Takze vydrzalo iba jedno embryo, expandovana blastocysta je u mna 😉
@mima000 Ja som tiez mala soft, aj sme si priplatili PICSI, MACS, PK, no ale z 2 oplodnenych to nevidim moc nadejne... my musime mrazit v pripade ze sa zadari embryo, lebo mam imunologicky problem kvoli ktoremu nemozeme vkladat, najskor by bol vklad buduci rok. Takze cele komplikovane...
Baby koľko sa teraz dopláca za utrogestan a progesteron 100mg? Ďakujem
Tak uz mam vysledok, 1 x HB a druhe embryo zial nevyhovujuce. :( Vklad nas caka az buduci rok, ked preliecim tie nestastne protilatky proti obalu embrya. Len tie statistiky nie su moc optimisticke, vraj len v 30% sa podari prvy ET. Takze budeme mat jeden jediny pokus.
Ahojte, prosim vas, komu sa podaril KET na prvy pokus? Sme samoplatci a mame len jedno embryo zamrazene, hatchujucu blastocystu.
@mima000 a testik este ee? ja som robila na 4ty den a videla som minimini ducha 😂 aj ked je to skoro jasne ze je neukaze kazdemu no... ale tiez som na 3ti den ked som necitila vobec ale ze vobec nic plakalaaa o dusu ze nic necitim ziadne uhniezdenie :D a tie klasicke priznaky co kazda pozname a cakame .. a tada bolo to tam 🙂
@simik411 ja som pri prvom uspesnom ivf zaspinila takze sa teraz sledujem jak nikdy predtym a veru zatial su to rozdielne pocity ako vtedy.. Vnutorny pocit je te to nevyjde.. Na test sa mi zda este skoro ani ma to nelaka zatial chvalabohu.. Cakam nejaku malinku zmanu u mna co by mi nsznacilo ze je nieco inak nez sa mi zda 😁
@mima000 jasne nerob este ani neradim, to len ja som sibnuta asi :D nevydrzala som no.hlavne ze boli //. ale tiez som neverila lebo 1x ma dve hodiny po vklade strasne bolela maternica ci co ani sediet som nemohla, to bolo asi uhniezdenie, tak som cakala to iste alebo aspon podobne aj druhykrat a nist.. takze je to stale ine asi.. 🙂 som zvedava, daj echo ked budes vediet ;)

Ahojte. Baby ked ste potrebovali prespat v Brne kde ste spali aby ste boli blizko Reprofitu? Dakujem