icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

vycky
Autor odpoveď zmazal
jalaura
30. sep 2019

@mimika1973 ano, mame dievcatko. Druhe🙂 a ty ako?

luciag2809
30. sep 2019

@marculik Nie nie, my ideme este len teraz prvy krat podstupit tento kolotoc, rozhodli sme sa hned pre Reprofit 🙂

marculik
1. okt 2019

@luciag2809 aha tak nič,drzim palce a spravili ste dobre ze ste sa rozhodli ist sem ☺

luciag2809
1. okt 2019

@marculik Pevne v to verim, davam do toho velke nadeje 🙂

pink_lady
2. okt 2019

prosim Vas, maju tam parkovisko, alebo je lepsie zaparkovat niekde inde? a co dopravna situacia v Brne - zapchy atd? ze ci nam k casu co pisu google mapy staci pridat hodinu? ideme zajtra

zimik
2. okt 2019

@pink_lady ahoj 😉. Je tam veľa parkovacích miest aj keď zvyčajne je dosť plno, je to pri výstavisku. Ale určite niečo nájdete. Záleží aj v akom čase tam idete. Dopravna situácia v Brne je ok, teraz je tam z obchvatu mala obchádzka smerom k RF ale zdržanie je minimálne. Stiahni si navigáciu Waze, tam ti presne ukáže aktuálny príjazd aj so zápchami aj so všetkým. Len si tam musíš v nastaveniach odskrtnut českú diaľničnú známku. Ak sa budete motať potom ešte po Brne, treba si dať pozor na jazdu električiek, kedy majú prednosť a tak... Nám cesta z BA trvá cca hodku a pol. Veľa šťastia 😊

pink_lady
2. okt 2019

@zimik dakujem moc 🙂

pink_lady
3. okt 2019

moj prvotný dojem je ovela lepsi ako tu na SVK, uvidime co prinesie cas 🙂

daniela2707
3. okt 2019

@pink_lady budeš v dobrých rukách.

pink_lady
3. okt 2019

@daniela2707 teraz sa bojim uz len narkozy 😅

rada2002
3. okt 2019

@pink_lady toho sa vôbec báť nemusis

daniela2707
3. okt 2019

@pink_lady aj ja som sa bála, ale nič to nie je. Zrazu zaspis a zobudíš sa🙂

mima000
3. okt 2019

@pink_lady ja sa na narkozu vzdy tesim 😁😁 super sa spi

pink_lady
3. okt 2019

@daniela2707 s tebou to ako vyzerá, test si si opakovala?

bora1
10. okt 2019

ahojte, má niektorá z vás skúsenosti s PERGOVERIS-om? koľko vajok sa vám s ním podarilo? dík za info

daniela2707
10. okt 2019

@pink_lady ahoj. Ja krv negatívna. Viem to od pondelka. Dávam si tento mesiac pauzu a v novembri na vklad. Mam dve geneticky vyšetrene embryjka ešte. Tak dva pokusy. A ak to nevyjde, idem budúci rok do darovaných, to je záložný plan. Ešte zohnať peniaze🙂

ajinka23
12. okt 2019

Ahoj posielali vám niekedy e-mailom ziadanku k dr? Mne poslali na endokrinologiu ale neviem či to zoberie keď sa to len vytlačí

ikuska187
12. okt 2019

@ajinka23 pokiaľ ti poslali výmenný lístok z Ciech, tak na SVK ti ho síce akceptujú, ale vyšetrena budeš ako samoplatca. Aby si bola vyšetrena na ZP, musíš mat výmenný lístok od lekára na SVK, cize zmluvného lekára poistovne, Reprofit nie je zmluvný lekár, máš tam schválené len IVF.

ikuska187
12. okt 2019

@ajinka23 čiže chod za svojím gynekológom, aby ti na základe odporučenia z Reprofitu dal výmenný lístok k endokrinológovi, ale reakcia môže byť rôzna, keď to neindikoval on, nie je povinný ti vyhoviet.

ajinka23
13. okt 2019

@ikuska187 Díky za odpoveď bola dom uz na endokrinologii tento rok tak sa skusim opytat ci potrebujem zasa odporucenie

ikuska187
13. okt 2019

@ajinka23 keď to dá endokrinológick ako kontrolu, tak je to v pohode.

mimika1973
15. okt 2019

@michellevendero ahoj, ozaj, zafungovalo to "cvicenie" ci nie nakoniec? 🤰😝

pink_lady
15. okt 2019

kocky, toto ste citali? nie je tam teda pisane o ktoru kliniku ide ale dost ma to vyplasilo https://www.novinky.cz/krimi/clanek/smrt-zeny-p...

evaachesa
15. okt 2019

@pink_lady pre boha, ja som z toho zhrozena 😰

mima000
15. okt 2019

😥😓😓 Boze..

daniela2707
15. okt 2019

@pink_lady fiha. Dúfam, že nie Reprofit

mima000
15. okt 2019

Preco tam nenapisu o koho ide.. Ved tu ide o zivoty

pink_lady
15. okt 2019

@mima000 tam v komentoch je ze ten kto sa tam vyjadroval k tomu tak vlastni Reprofit, Iscare a aeste cosi. takze jeden z tych 3. A z dovodu biznisu nezverejnia meno :( baby ja nechcem sirit paniku na mna to vybehlo nahodou, ale dost vela som rozmyslala ze ako to odoberu ze ci nemozu nieco prepichnut (ja mam napr fajne zrasty, krcove zily na maternici/ ze ci nemozu nieco poskodit...no myslela som si ze odber je najmensie riziko zo vsetkeho :o

mili78
15. okt 2019

dievcata, tak ale kazdy zakrok ma v sebe nejake rizika...ved tam aj podpisujeme papiere, ze sme si vedomé rizik...ja sa ich nechcem zastavat samozrejme, ale predsa vieme do coho ideme a ideme do toho dobrovolne...