Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
ahojte..tak vyzerá to tak, že čoskoro začíname s krátkym protokolom...povedali mi, že dostanem gonal..mala som ho aj pri prvom cykle..avšak teraz meníme protokol - minule bol dlhý...aká dávka gonalu sa dáva pri krátkom??? ja som mala minule 125 UI a aj tak som mala 30 oocytov...Ďakujem! 🙂
@laurazma Ahoj, ja mam tiez kratky protokol s Gonalom a mam davku 137,5 UI 🙂
@luciag2809 super 🙂 a uz vies kolko mas folikulov?
@laurazma Dnes picham este len 3. den, na prve sono idem v pondelok, tak uvidime 🙂
Prosim ako je to s parkovanim v RF?? Da sa parkovat niekde blizko? Ide o platene parkovisko? Aby som vedela ci si treba brat aj ceske koruny...vdakaaa
@laurazma co sa parkovania tyka nie vzdy je volno na miestach zadarmo popri ceste. hned cedla rf je vjazd do takej garaze pomerne lacnej ale da sa tam platit iba cash takze odporucam mat trochu cash. my sme to nevedeli. a orvy raz sme tam stali po odbere cize ja som sedela v aute kym drahym obbehoval bankomat. vela stastia v brne vam vsetkym
Ahojte..som trochu zaskocena..pri dlhom protokole som pichala gonal 125 UI a mala som 30 folikulov...teraz mi dali v RF kratky protokol ale tie iste lieky aj davku...myslite ze pri tom kratkom ustriehnu aby ma zas neprestimulovali? 🙁😒 neviem co si mam mysliet..
Zienky prosim vas, ako dlho pred MS ma byt to kontrolne sono? Ja som to pochopila ze nejak par dni pred tou MS pocas ktorej chcem zacat stimulovat...Mala som v plane ist vcera, (pondelok) stvrtok pred sviatkami sa mi zdalo pomerne zavcasu a ani som nestihala, a ze v stredu dostanem a idem na vec. No a MS som dostala uz vcera - co teda prekvapilo lebo ja mam cyklus ako hodinky. Zacinam mat pocit ze mi vesmir dava znamenia aby som do toho neisla 😲 Takze tento cyklus je pasee ako budu pred vianocami robit, musim vyzistit...
@laurazma ahoj, mám taký pocit, že Straková je veľmi zaneprázdnená. Aj jedna kamoška ku nej chodí a veľmi ťažko sa s ňou spojí. Mne robila vklad, vyšiel na víkend a nemala som dobrý pocit. Nemám proti nej nič, ale bola uponáhľaná. Ale bol víkend a fakt veľa ľudí.
@pink_lady neboj, všetko je tak, ako má byť. Niektoré veci neovplyvníme🙂
Drž sa.
@pink_lady ja som bola na kontrolnom sone cca 2týždne pred stimuláciou, či tam nie je náhodou cysta. Podľa mňa je to jedno, aj pár dní pred...Len aby si vedela, že si ok🙂 Nevyžadujú to, len ja som chcela mať istotu, človek nikdy nevie..
@daniela2707 dakujem, tiez si vravim ze je ako ma byt...mne povedali ze to vyzaduju, a ze staci u svojho dr...vraj preto ze aby sa bolo iste ze tam nie je cysta alebo myom - aby sa potom nestimulovala cysta...
@pink_lady presne tak.
@daniela2707 noo ja vobec neviem..ako mne je jedno ktory lekar, ved sa aj tak striedaju...len som jej vyslovene povedala ze nechcem takz silnu stimulaciu ako minule a dala mi rovnake mnozstvo..jedine ze by mi to na kontrole znizili potom
@laurazma veď uvidíš, asi ti ju znížia pri kontrole
Ahojte, potrebovala by som sa spýtať. Dnes sme boli na prvej konzultácii v reprofite. Mame si doplniť genetické vyšetrenie partnerov a imunologiu. Odporucite mi prosím že kde na sr? Kde sa nečaká dlho a nejaké recenzie na dr.pospisilovu? To znamená že od teraz budem mat stále iba ju? 🙂 ďakujem
Ahojte 🙂 tak davku mi znizila dr zo 125 na 112,5...sice zme to zmenili az po 2 dnoch ale nevadi..pre moj vacsi klud to bude lepsie 🙂

@milaja ahoj, moj doktor to vypisal uplne v pohode a vypisoval iba jejo kontaktne udaje( sidlo meno atd.) dovod vypisal reprofit..