Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte,vhcem sa spytat.. poradil vam lekar z Reprofitu,ze mate vysadit lieky ak vam vysiel domaci test na 11 ty den negativny a neist na krv????
@daniela2707 nikdy, prave naopak. Vzdy prizvukovali, ze lieky nevysadit pokym nevyjde negativny test z krvi.
@daniela2707 lekar ti asi poradi ze mas dobrat lieky pre istotu. ja som vysadila napriklad.
@mili78 to je zvladtne.. mne naozaj Frank v piatok napisal,ze mam urobit test bud v sobotu este alebo v nedelu a ak vyjde negat ,tak vysadit a na krv v pondelok nemusim... budem pre istotu brat,v pondelok na krv svojmu gynekologovi ,vysledok ake az v utorok,potom hned teda vysadim. Uz len vydrzat,nie je mi psychicky vobec dobre...
@daniela2707 neviem no, ja som tam absolvovala viac pokusov a vždy povedali, že až výsledok krvi je rozhodujúci. Možno už majú iné postupy. Ono síce na 99% bude negatívna aj krv ak je negatívny test z moču, ale stále je tam to 1%. Viem ako sa cítiš, ale už tých pár dní hore dole, ja by som ešte nevysadila lieky.
@mili78 ok,dakujem,je to druhy neuspech,aj ked som sa pripravovala,ze to moze zase nevyst,no boli to! Uz len pretrpiet par dni a bude dufam zas dobre.
@daniela2707 pretrpieť a hlavne sa nevzdávat! Držím palce a ak to aj nevyjde bojujte ďalej 🙂
@mili78 ja by som aj bojovala,ale priatel uz moc nechce. Ja mam 42,tak ze s mojimi vajickami uz skusat nebudem. Mala som tri,este jedno zostalo. Zalozny plan bol s darovanymi,len zohnat peniaze a ci bude priatel chciet. Musim tetaz oddychnut,nacerpat sily a uvidim co zivot prinesie.
@patricia12345678 este ti doplnim par info. my sme mali vlastne bunky a faktura bola 2800 mam vszp preplatili 1600. ale napr. ak chytis ohss tak sa stane ze vklad sa posunie o 1 az 3 cykly. cize netreba sa fixovat mentalne ze co sa kedy stihne pretoze priroda je ak tak nevyspytatelna ;) drzim palce
@juliet86 ďakujem veľmi pekne za doplnenie 🙂 no boli sme v pondelok na konzultácii a doktor nás odporučil na ešte jedno iui, už som mala 2iui v iscare na Slovensku za sebou, takže teraz v sobotu mi urobili tretie v Brne a za dva týždne si mam urobiť test a keď bude negatívny tak sa až potom vraj poda žiadosť do poisťovne na ivf. Výsledky sme však mali zatiaľ najhoršie doteraz takže aj dúfam ale som pripravená že nemusí to vyjsť keďže mame problém na oboch stranách :( ale vraj šanca je... Uvidíme. Predbežne nám doktor povedal ze tých 3000eur by to malo stať tak ale uvidíme som zvedavá vo finále vraj VSZP je na toto preplácanie lepšia ako union som sa dočítala aj z niektorých iných skúsenosti z počutia som tomu tak porozumela. A čo je prosím za ten ohss? Snažím sa neprebiehat ale niekedy je túžba silnejšia ako ja 😃
@patricia12345678 ovarialny hyoerstimulacny syndrom. pogugli. mne vszp preplatila 1600eur
@laurazma Ahoj, čítala som posledných pár príspevkov. Chcem sa spýtať, či sa vám podarilo, lebo aj my by sme chceli genetiku embryí a časť darcovských spermií. Ďakujem
@natalienocka ahoj...vyzera ze ano, ale sme len na zaciatku, tak dufame, ze to bude v poriadku 🙂
Ahojte. Je tu niekto komu vkladali 5dnovu morulu a otehotneli ste? 🤔 Ja som mala dnes 5. KET (nie v Brne) a vkladali sme posledné embrya, 2x morula...
@milakrasna ahoj ja som raz mala tak...a lekar mi hned vravel, ze je velmi mala sanca a ze ani moc nech nemam ocakavat, ze velmi male percento , aby to vyslo. a ani nevyslo.
@80katka no nic... Uvidíme. Ostáva len čakať 🤷♀️
Ahojte, keď mám schvalenu žiadosť na IVF je možné podstúpiť len soft?
Ahojte. Dával si niekto z vás robit histeroskopiu? Bolo mi to odporučené po neuspešných KET. Robí sa to vraj v krátkej celkovej narkoze 🙈 kamerou prezru vnútro maternice a zoberú vzorku na rozbor.
@milakrasna Áno ja, v Reprofite. Jednodňova vec, v pohode, dalo sa zvládnuť.
@milakrasna ja som bola na tom na Sliaci v Gynpore. Uplna pohoda. Trvalo to 15 min a sama som potom odsoferovala domov

@milaja wau, 43 vajicok a ziadne ohss? Mne vybrali v decembri 28 a skoncila som tyzden v nemocnici, lebo nevybrali vsetko 😕