Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@milakrasna treba si napísať alebo zavolať a dohodnúť sa. Mne povedali že na základe ich potvrdenia schvaľuje naše ministerstvo cez 90% žiadosti, problém môže byť s povinnou karantenou alebo test covid19. Ale podľa nich za pár týždňov sa to s karantenou zmeni a už aj tu to avizujú, dokonca sa premiér nechal počuť o otvorení hraníc s cr na konci mája.
Bola som tam no este pred koronou...a pred par dnami som sa informovala u koordinatorky..a ano treba vyplnit formulas na vynimku pre vycestovnie prilozit lekarsku spravu ktoru ti po dohode posle klinika a posli to min 48h pred vycestovanim,ty ktory maju zacaty protokol dostanu schvalenie,to ze ci potrebujes testy alebo nie dostanes v rozhodnuti.pokial patris medzi vynimku a zdrzis sa tam menej ako 24hodin nemusis do karanteny je to na stranke ministerstva v niekolko stanovom rozhodnuti...ale dufjme ze uz coskoro otvoria hranice a nebude treba vybavovat omacky okolo toho...😊
Caute baby🙂 mozno ze toto vam pomoze 😘 http://www.uvzsr.sk/docs/info/covid19/statna_ka... netreba ani testy ani karantenu 🙂
Od stredy zelená 😊 pobyt za hranicami do 24h - už netreba ísť do karantény ani mat test na koronu 👏
Konečne baby...tak sme sa dočkaly aj tohto 😉😊
@moncsikq89 zatiaľ však treba mať pri vstupe do CZ negatívny test na COVID
Volali sme na kliniku a netreba dá sa v pohode ísť 🙂
ahojte snazilky! mala by som ist 29 maja. aj niekto s vas ide? ja pojdem aj s manzelom tak musi si aj on spravit test. to je hrozne. a kde budete robit test?
este po pripade asi aj poprosim nech s reprofita napisu ze idem tam
@moncsikq89 dnes som volala na kliniku a ze ja mam sledovat situaciu oni nevedia ci musim alebo nemusim robit test.napiste ak idete niekto prosim co a aky je postup ako ste dopadli
@milaja ahoj. Toto určite potrebuješ mat so sebou. Inak neviem 🤷♀️
Ahojte.my ideme v piatok 22.5.uz.To tlacivo musíte mat kvoli nasim hraniciam ,ze sa vrátite do 24.h a neidete do karanteny.Dalej-potvrdenie z kliniky o liečbe.
Pisala som na ministerstva no vsade,nepotrebujeme mat test ,lebo je výnimka kvoli zdravotným úkonom do 72h v CZ.Tak nemame,ale budem tŕpnuť .Ked prejdeme🙂,sa ozvem...Na klinike mi povedali,ze na hraniciach nic vraj nikto nerieši...,Ale aj tak mam stressss
My ideme 27.5 na KET.😊
@milaja cauko no ja idem tiez 29. Na Uz . Tak som tiez zvedava co a ako bude nntych hraniciach.😊
@moncsikq89
@milaja aj ja idem na sono 29.5
Dajte potom prosím vedieť ako to bolo s hranicami a tak.... My sme to tiež riešili a mali sme termín u nich teraz koncom mája, no otehotnela som prirodzene, zrušili sme ho, no v 7 týždni som potratila. Potom im napíšem a požiadam o nový termín. Len ešte musím počkať na prvú MS po potrate.
Ahojte🙂tak sme uz za hranicami👏🏽🙏🏽👍uplne v pohode.Na Sk strane vam potvrdí to tlacivo na 24h vstup,to tlacivo tu vyssie co davala milakrasna.A potom Češi skontrolovali tlacivo-potvrdenie z kliniky(oni nápisu tie svoje omáčky na to +doprovod :meno)Na test sa ani nepýtali.Nie je potrebný.Majte len tieto dva doklady.
@zuzkalujza je mi lúto ale pozitívne je, že aspoň sa to podarilo.V stredu pošlem info o hraniciach.