Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@milakrasna aj ja som bola prekvapená😂
Ahojte, prosím neviete mi poradiť čo sa dá urobiť so zvyšnými liekmi? Zostal mi celý Gonal
@akire skus to ponúknuť na predaj možno aj tu sa niekto nájde komu sa hodí 😊 hod sem foto alebo aj do iných skupín.
@akire hod to sem : https://www.modrykonik.sk/group/6841/
Ahojte dievčatá 🙂 chcela by som sa vás spýtať že čo ste pociťovali po vklade? V pondelok som mala KET a dneska mám také akoby menštruačné kŕče...
@moncsikq89 to sa ti môže uhniezdovat - cca 5 dni
@moncsikq89 aj ja som mala v pondelok vklad a dnes sa cítim tak že už už by chcela prísť menštruácia, potom to prestane a za nejaký čas znova... verím že sú to dobré znamenia 🙂
@cilimata Ahoj. Som sa ta chcela spytat, ci ti zabral Medrol. Ci uz mas cytokiny v norme.
Ahojte.ja len tak zo zvedavosti sa chcem opytat,kolko po vklade budete vediet,ci sa to uchytilo?Kedy je potom nejaka kontrola,ci odber?Aj ci tie bolesti su normalne ...?
A vkladajú vzdy 1 embryo ?
Ste PN po vklade kvoli setriacemu režimu. ??Asi je to tak lepsie ze??Dakujem za odpovede.
@cilimata ahoj, áno dávala som si robiť #era test v RF v Brne. Na SK to robia v Iscare čo viem. Nám vyšlo že okno posunuté nemám, čiže to nie je príčina našich neúspechov. Ale kamošky vďaka tomuto testu vyšiel 10. vklad... Čiže pre niekoho to určite môže mat zmysel. Je to drahé čiže si treba zvážiť či do toho ísť. Ja som rada že sme vyskúšali, aspoň mám istotu, že vklady mame načasované správne. Bola som aj na testoch EMMA a ALICE, ktoré vyšetrujú schopnosť reciprocity embrya v prostredí maternice a pripadne patogény, zápaly a bakteriálne infekcie zo vzorky endometria. To nám tiež vyšlo všetko v poriadku... Dajú sa spraviť ak všetky tri testy z jednej vzorky, vola sa to EndomeTRIO. Tiež už neviem čo ešte môžme spraviť... už len veriť že to skrátka najbližšie vyjde 🍀
@princess59 dakujem aj ja dufam ze je to dobre znamenie 🙂
@cilimata ☺️
@tena ahoj 🙂 11-14 dní po vklade ideš na odber krvi kde skontroluju prítomnost HCG v krvi. Potom 4t od vkladu sono. Môže sa to líšiť v závislosti na klinike. Skôr však nie je nič vidno.
Bolesti myslíš aké? Vklad je úplne bezbolestný zákrok.
Vkladá sa vacsinou 1 embryo. Ale niekde ti vložia aj 2. Mne vkladali väčšinou 2.
Nemusíš byť PN po. Môžeš úplne normálne fungovať,ja by som však zvolila aspoň ten prvý týždeň taky pohodovy rezim bez cvičenia a stresov 😊
@moncsikq89 ako sa máš už si testovala ?
@princess59 ahoj 😊dakujem dobre no len ma este pobolieva v podbrusku ale uz iba zriedkavo ale prsia ma bolia celkom dost 🙂no testla ale bol biely ako stena 😔ty ako? Uz si skusala ? Ci nie?
@moncsikq89 mňa tiež pobolieva podbruško ale prsia vôbec... Hej testovala som včera aj dnes a mala som včera ducha a dnes už bola pekná čiarka, ešte sa neteším ale je to snáď už na dobrej ceste .... Dnes je to ešte len 6 deň ešte sa mas dosť času aby sa niečo ukázalo. 💪💪💪✊✊
@princess59 jejha no tak supis potom 😊gratulujem 😁 le jasne este treba vyckat . Ty aj beries nieco? Jaj mam estrofem a utros
@moncsikq89 aj ja to isté + fraxiparin + 1x týždenne igamplia,
A ďakujem už to bol 6 vklad tak dúfam že už to bude to práve embryo lebo už mám celého toho kolotoča plne kecky....😒😒
@princess59 fuha no pekne ...aj som sa ta chcela opytat ze kolky mas...urcite to bude v poradku😘
No u mna je toto prvy ket ...ale aj keby nevysiel urcite to nevzdam ...este mame dakych mrazacikov ☺️
@moncsikq89 toto je druhé ivf a ešte máme jeden nanuk .... Ono je dobre ti skúšať a nevzdávať 💪💪 držím palce
@princess59 dakujem 😊😊
Ahojte prosím je tu niektora ktora absolvuje v reprofite Brno ivf potrebovala by som sa opýtať ako to je všetko co mi treba.. Chceme tam ísť iba na konzultáciu zatiaľ ale podľa toho čo čítam asi rovno tam aj podstúpiť všetko nanovo.. Keby sa našla niektorá ochotná a napísala mi do správy.. 🙏🙏🙏Dakujem
@martaatram Pošli mi otázky, čo potrebuješ vedieť 🙂
@majoranka24 ahojky. dosli sme velmi dobre. len som natrafila na divneho doktora taky malinky muzicek v okularoch. bola som na 10 den cikla a uz nic nevidel ako by uz bola ovulacia. a ja ze hm divne ked ja mam az na 17j den no velmi sa mi nepozdaval proste. a ze ten to mesiac radsej odpiskat.uz sa len modlim aby som zas nanho netrafila
@milaja to je asi Kozumplik.. ja patrím pod neho ale som s ním spokojná ale už som viac krát čítala na neho také rozporuplné komentáre... Ono nabudúce stačí ak povieš že chces ísť k niekomu inému ...ja som mala s ním iba pohovor a pár mailov sme si vymenili...a potom vklady na sone som mala vždy niekoho iného
Ahojte, viete mi niekto napísať adresu dr. Petrenka, kam treba poslať žiadosť o ivf? Ďakujem

Aj ja som chcela najprv zmeniť lekára mali sme dr Kneslovu ale nakoniec sme zmenili celé CAR. Ako som chcela pred IVF než mi schváli poisťovňa skúsiť IUI tak somnou dr prestala komunikovať aj koordinátorka. Skúsime ešte raz v SR sme v Gyncare v Nitre a citim sa veľmi prijemne. V Júni tam mám IVF.