icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

milaja
18. jún 2020

@princess59 hej vyzera ze je to on. no mne sa nepacil osobne. nesadol. hej urcite uz sa budem pytat ku komu idem nech mna nezaskoci

milaja
18. jún 2020

@tena isla som na kontrolu pred vkladom.

luciag2809
18. jún 2020

@daduuus paci tuto 🙂

daduuus
18. jún 2020

@luciag2809 veľmi pekne ďakujem ♥️

milakrasna
21. jún 2020

@daduuus ak si z BA tak chod aj osobne 😊 mne to do týždňa potvrdili.

lydia86
21. jún 2020

Ahoj dievčatá iba otázočka tie čo ste boli nedávno v Brne už ste nepotrebovali doklad o prekročený hraníc, však? Zajtra tam idem tam dúfam že to funguje bez problémov už.

tena
21. jún 2020

@lydia86 nie nic nepotrebuješ🙂Hranice otvorene ako pred Koronou 👍

lydia86
21. jún 2020

@tena moc ďakujem a držím palce 😉

majoranka24
21. jún 2020

@lydia86 Ano, uplne bez problemov.😊

lydia86
21. jún 2020

@majoranka24 ďakujem dievčatá 😊

martinka231
22. jún 2020

Ahojte, ostal mi Ovitrelle a 5ks Crinone. Pre viac info prosim napiste sukromnu spravu 🙂

moncsikq89
29. jún 2020

Ahojte 🙂 chcela by som sa Vás spýtať,koľko trvá poisťovní preplatenie keď už som im všetko poslala? Ďakujem 😊

lili12345
30. jún 2020

@zimik Ahoj,chcem sa opýtať na tie EMMA a ALICE testy....Mne vcera robili Era test v RF ale tieito druhe mi neponukali. Robili ti ich vsetky naraz ci ako?

luciag2809
30. jún 2020

@moncsikq89 u nas to trvalo 2,5 mesiaca, maju na to myslim 3 mesiace, aby sa vyjadrili 🙂

mimika1973
2. júl 2020

@princess59 ahoj, vsetko ok? sono uz bolo?

princess59
2. júl 2020

@mimika1973 už som stihla byť 2x na pohotovosti (1x cestrva krv, 2x špinenie-) ale všetko ok, pred týždňom už bolo vidno aj gastacny vacok, len stále trochu spinim...nie veľa ale predsa tak mám taký ľahký stres ... Budúci piatok idem do Brna na sono tak dúfam že bude všetko ok. A ty ako ??

mimika1973
6. júl 2020

@princess59 ahoj, vkladali ti viac embryii? lebo vtedy sa toto stava, 2x moj pripad...spinenie je uz potom v pohode, ale treba ovsem relax, davat si pozor...a preco do Brna sono? gynekolog v tvojom meste to tiez moze urobit, ci Brno si vyzaduje kontrolu sono?

mimika1973
6. júl 2020

@princess59 a v ktorom si teraz tyzdni presne? o tyzden by uz mali vidiet aj embryjko dnu..Drzim palce! ;)

princess59
7. júl 2020

@mimika1973 ahoj, v nedeľu som potratila, spustil sa mi spontánny potrat, bola som 6+4, v sobotu som spinila ale už také zrazeniny, vtedy bolo všetko ešte ok už plodík aj pulzoval ...
Ale vkladali mi iba jedno embryo, do Brna som mala ísť na vystupnu kontrolu, oni by ma potom odovzdali môjmu gynekológovi, a tým by ich práca skončila. Držím palce nech tebe všetko dopadne tak ako má 😉😉💪💪✊✊

kebybolokeby
9. júl 2020

Ahojte, po 2 neuspesnych IVF v Bratislave sme sa rozhodli skusit Brno. Na prvu konzultaciu nam bol prideleny Mudr. Kozumplík, mate s nim skusenosti? Dakujem

princess59
9. júl 2020

@kebybolokeby ahoj, je to môj doktor, ako lekár je fajn, milý, rozumný, vie čo robí...ale komunikácia s ním je katastrofa v pondelok som mu písala mail a potrebovala som urgentne odpoveď ...do centra som volala každý deň aby mu povedali že to urguje ... Ozval sa mi dnes ... Ako lekár je určite odborník ale je zjavne dosť zaneprázdnený lebo komunikácia veľmi viazne

vycky
9. júl 2020

@kebybolokeby ja mám tiež Kozumplíka, teraz práve rozmýšľame či ho nevymeníme.

vycky
9. júl 2020

@princess59 ahoj, ktorú kordinatorku máte? Máme ten istý problém a nevieme či je chyba u doktora alebo u kordinatorky. Pred mesiacom sme mali 2. neúspešný vklad a čakáme viac ako mesiac na ďalšiu konzultáciu. Komunikácia katastrofálna.

nikoleta177
10. júl 2020

Ahojte 🙂 v stredu sme boli na konzultacii v Reprofite u pana doktora Franka. Mam za sebou neuspesne IVF v Bratislave. Dr.Frank navrhol inseminacie kedze zatial nemame ziadnu zdravotnu indikaciu preco nemozme prirodzene otehotniet. Na konci augusta budem mat vysledky z hematologie a reproducknej imunologie. Dr.Frank nam povedal ze ked pridem na sono a potom na inseminaciu tak zakazdym ma bude robit niekto iny, podla toho kto ma prave sluzbu. Ale vysledky z hema a imuno mam poslat emailom jemu. To znamena ze on je teraz moj doktor? Mozno blba otazka ale som zmatena po prispevku @vycky 🙂

princess59
10. júl 2020

@vycky koordinátorku máme pani Fikarovú, ale s tou ja nekomunikujem, mail píšem rovno na doktora. včera už som volala pekne nasrdená... do centra a asi to bolo na mne dosť počuť lebo do pol hodiny som mala odpoveď, ktorú som naháňala pár dní... to tak dlho čakáte na konzultáciu??? to je des.. volaj tam a naháňaj ich, platíme dosť za to aby boli ochotní aspoň komunikovať. .. ja som mala v nedeľu spontánny potrat a ďalší vklad bude možný po jednom cykle, čo vychádza na september a pred tým sa tam mám ešte objednať na vyšetrenie ale že to stačí až koncom augusta tak to zatiaľ neriešim. budem tam volať už až v tom auguste. A ty chceš ísť na ďalší Ket alebo chceš konzultovať ešte dodatočné vyšetrenia?

princess59
10. júl 2020

@nikoleta177 áno teraz je tvoj lekár, konzultovať budeš s ním všetko ale keď budeš chodiť na kontroly (sono, punkcia, vklad...) tak tam sa ti budú tí lekári striedať podľa toho, kto bude mať službu. takže to, že je to tvoj lekár to je len taká pro forma, k tvojim záznamom sa dostane každý lekár z centra keď bude treba.

kebybolokeby
10. júl 2020

@princess59 Dakujem krasne. A prosim ta, ak s tym mas skusenost - ako to funguje, ked ho dostanem pri 1. konzultacii znamena to ze uz sa automaticky stane mojim lekarom pocas celeho "cyklu"?

princess59
10. júl 2020

@kebybolokeby áno automaticky patria pod neho a keď budeš chcieť niečo konzultovať najlepšie je písať mail priamo jemu ale osobne ho na kontrolách stretnúť nemusíš už vôbec .... Na sonach som mala vždy niekoho iného a môj lekár bol iba pri vklade ale to neviem či to tam tak majú zaužívané alebo bola zrovna náhoda že mal službu

kebybolokeby
10. júl 2020

@princess59 Dakujem velmi pekne za info, ok pouvazujem este ze ci si neskusit uz na zaciatku pridelit ineho Dr, bude to uz 3. pokus takze urcite mi nie je jedno aky tam bude pristup... ale to tu asi sme na tom viacere podobne 🙂 @vycky a za koho rozmyslate vymenit?

nila1111
10. júl 2020

@princess59 preto som si zvolila mensie centrum vedla, vysetrenia aj sono mi robil ten isty lekar, ale odber vysiel na vikend, a vtedy nesluzil, ale nevadolo, kolega bol tiez mily a sikovny... ziadny problem v komunikacii ...