icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

bebe133
1. feb 2021

Chystate sa niekto na ivf do Brna vo februari? Neviem sa rozhodnut, ci do toho ist teraz alebo pockat do jari :-/

majullik
1. feb 2021

@bebe133 Ahoj, ja som bola pred tromi dňami na vklad, chystáš sa na stimuláciu, alebo už na KET?

bororka
1. feb 2021

@bebe133 Ja idem na KET 8.2. Keď nevyjde, tak hneď ako mi schvália papiere. Podľa čoho sa rozhoduješ?

bebe133
1. feb 2021

@majullik chystam sa na stimulaciu, ale mam obavy ci do OPU nechytim koronu nahodou. Boli by to asi vyhodene peniaze. Som stale doma, ale manzel sem tam ide pracovne prec, tak zvazujem

bebe133
1. feb 2021

Je pravda, ze to odkladam uz od oktobra... len ta korona nema konca kraja a vek pribuda

bororka
1. feb 2021

@bebe133 Ja to beriem, že to neovplyvním. Ako koronu, tak ani to prípadné tehotenstvo. Čas aj mne uteká, a s ním aj amh 😅

kroketka7
1. feb 2021

@bebe133 ja idem 9.2. na posledny ket do brna.
🥺🤞
Tiez to odkladam od oktobra ale korona len tak neskonci..a cas leti..

bebe133
2. feb 2021

@kroketka7 drzim palce nech to dobre dopadne

juliet86
2. feb 2021

@kroketka7 neviem ci chces radu ale v dobrom posuvam v den vkladu a dalsi den si dopriat smiech. ty vies co ta rozosmeje (komedia stand up spolocenska hra) pomaha to uhniezdeniu. boli na to australske studie. drzim palce

moncsikq89
3. feb 2021

Ahojte baby ...neviete ako to je trz s hranicami???viem ze doteraz stacilo potvrdenie z kliniky,ale som citala ze cesi pritvrdili...tak teraz neviem ze co ako...dakujeem ☺️

kroketka7
3. feb 2021

@bebe133 Dakujem. Napodobne, vsetkymi desiatimi.🤞🖐🖐

leontinka27
4. feb 2021

@bebe133 ahoj aj ja to odkladám už skoro rok. Mala som ísť na vklad v októbri už všetko nachystané a deň pred očakávanou menštruáciou keď poslali informácie ohľadom opatrení som to zrušila. Tiež sa bojím ze ak by som dostala koronu tak by to bol zbytočný premarneny posledný pokus.... Myslím ze som aj dobre urobila lebo cez Vianoce sme všetci dostali koronu a ja som sa chránila až až a aj tak sme ju dostali. Nemala som zlý priebeh ale ktovie ako by to bolo v tehu ako by som to znášala. Takže myslím ze moje rozhodnutie bolo správne. Teraz si to plánujem že vklad bude v máji... Tak to moja skúsenost... Tiež ma tlači vek aj vek môjho muža. Mame už z Brna 5 ročnú slečnu 😉

bororka
4. feb 2021

@moncsikq89 ahoj, majú tiež prechod ako my. Do 12 hodín bez testu, a bez iných obmedzení. Aj som písala do centra, a stačí papier, že ideš tam.

milaja
6. feb 2021

@kroketka7 drzim palceky. idete autom?

kroketka7
7. feb 2021

@milaja dakujem a ano, autom.

marculik
7. feb 2021

Ahojte baby chcem sa spytať,vačšimou pišete že vas nahana vek,ja znovu možno uvažujem nad IVF,môj vek zachvilu 40r.po poslednom potrate sa ukazala aj tromboza čiže zatial uvažujem ,ale ma zaujima ,ako pišete vek vas nahana ,ake vekove kategorie sa tu nachadzaju,či už 40 -41 nie je priliš vela.

mimika1973
8. feb 2021

@marculik ahoj, ja som rodila prveho syna v 40tke a druheho ako 43 rocna, takze no problem! ;) ak zdravie sluzi, tak je to v pohode, len este tej energie navyse by nebolo na skodu, lebo ked rastu, fuuu je co robit, 2 chalani! 😝

leontinka27
9. feb 2021

@marculik no ja tiež tento rok 40 dcéra má veľa energie i keď ma 5 rokov stále vyžaduje pozornosť takže za mňa tiež viac energie by som brala 😂 memzel 44.... Chcela som druhé skôr bola som pri tej mojej duracelke príšerne unavená nespala v noci nespala cez deň.. Potom už keď som si povedala ze už to dám prišla korona...

niky1402
9. feb 2021

Zienky, prosim Vas som v to nova co sa tyka Brna. Mate skusenosti s doktorkou Pastorcakovou?

mimika1973
10. feb 2021

@leontinka27 neboj, das to este v pohode: ;)

moncsikq89
10. feb 2021

Ahojte ...chcem sa opytat ze ci sa niekto chysta v pondelok alebo buduci tyzden do brna??? Ja sa chystam v pondelok ale zase chcu daco sprisnovat...dufam ze bude stacit papier z kliniky a nebudeme musiet ist do karanteny...

rosomac
10. feb 2021

@moncsikq89 ja som bola včera v Brne. Na hraniciach vstup do ČR nekontrolovali. Mala som papier z kliniky. O tyžden v štvrtok sa chystame opať, tiež budem mať papier z kliniky, ale dnes som žiadala vynimku na cestujem standardne postupy.

alexwarring
11. feb 2021

Ahojte baby, chcem sa len spytat. Akurat dnes mi prisli papiere z Brna, skor ako ich poslem Urdzikovi alebo Petrenkovi na klinicke pracovisko, volali ste tam alebo pisali mail, ze im idete nieco posielat? A prikladali ste aj osobnu ziadost, ci ste poslali len to, co vam poslali z centra?

bororka
11. feb 2021

@alexwarring Ja som dala, aj osobnu žiadosť. Bola som to odniesť osobne na podateľňu. Nič som nepísala.

alexwarring
11. feb 2021

@bororka cize podatelna im to aj tak potom prerozdelila. Dakujem a aj Ti vyhoveli, ci az poistovna potom? Ja sa tam osobne nedostanem, jedno je v BA, druhe v KE

rk123
11. feb 2021

@alexwarring ja som poslala len tu ziadost kde sa ma vyjadrit a pripojila som list ze prosim o vjadrenie k mojej ziadosti.
oni to neschvaluju nikomu, teda som aspon o nikom nepocula, kedze ivf mozes absolvovat aj na slovensku. ale poistovni je to jedno a schvalia ti ziadost aj tak. tym padom som nikdy nepochopila zmysel toho to tam posielat, ked pisu stale ze neschvaluju a iba sa tym cely proces zbytocne zdrziava

alexwarring
11. feb 2021

@rk123 a posielali ste tam celu zisdost ci len tu stranu, ktora je urcena klinickemu lekarovi?

rk123
11. feb 2021

@alexwarring ja som poslala celu ziadost

alexwarring
12. feb 2021

@rk123 Dakujem, tsk.v pondelok teda posielam

leontinka27
12. feb 2021

@mimika1973 no to som si není práve istá 😂😂😂