Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@majusaba1 dakujem za odpoved. Tie testy maju byt nie starsie ako 24h? Antigenove?
Ahojte baby som tu nova prosim vas ani neviem čim mam začať..
Chodim. Do gyn fiv Ba ake mate s tymto centrom vy skusenosti ja cista depka tazkopadna komunikacia plus poslali ma na vklad slepý nastrel v 5, 6 tt koniec a teraz intralipidy plus clexane rozmyslam o Brne ake mate tiez skusenosti aka klinika +lekar ďakujem za všetky skusenosti mam este dva pokusy na Sk v Ba ako spominam
Dakujem
ELLA
@sonicka_2109 Nám koordinátorka odpísala,že ATG nie staršie ako 24 hod a PCR nie viac ako 72 hod. Vraj toto v centre nekontrolujú,ale je to potrebné pri kontrole na hraniciach.
@silvia2891 dakujem za info, od nas to zatial nepytali na hraniciach, ale ukazali sme 5 dnovy, bolo to ok, nakolko sa jedna o neodkladnu zdravotnu starostlivost. Ale jasne, je lepsie to mat cerstve. Uz som si na to ‘sparanie’ v nose zvykla😀
@sonicka_2109 My ideme do Brna 15.3.,tak som zvedavá... Hej človek si zvykne na všetko,keď inú možnosť nemáme...
@sonicka_2109 Nás zastavili na hraniciach smerom na SK a kontrolovali dátum testu a papiere od CARu.
Ahojte dievčence, som po prvom neúspešnom KETe a môj doktor mi včera navrhol skúsiť zvážiť ERA test. Keďže sme už samoplatcovia a on si to veľmi dobre uvedomuje, preto povedal nech zvážime😉 Chcela by som poprosiť tie z Vás ktoré ste ho už absolvovali ako to celé prebieha a či pomohol😉 Vopred vďaka.
@janie7 Prosim ta, mozem sa spytat, kolko priblizne stoji ten ERA test? Mne ho v centre este neponukli. Rozmyslala som, ci sa na to nemam spytat. Tiez sme samoplatcovia.
@majoranka24 Ahoj, ja chodím do Reprogenesis a tu to stojí okolo 900 EUR, pálka jak hovado😉
ahojte, ma niektora zajtra OPU v RF? ja uz par dni nespim, zajtra 9:15 naplanovany odber, uz len sa modlit, ze budu nejake zrele vajicka a napriek manzelovmu velmi zlemu spg, sa podari nejake oplodnit🙂 Tie, ktore ste podstupili odber pocas tejto pandemie, boli ste samy na izbe, ci viacere? ci kedze treba negativny covid test, tak sa to neriesi? Vdaka🙂
@moniqueba vdaka za info, a pytali ho? mne koodinatorka napisala, ze nam treba nie starsi ako 24h. Tak sme sli dnes na testy.
@sonicka_2109 nie, pred mesiacom este nebol potrebny. Nikto o teste ani slovo. Mali sme preistotu ale par dni stary.
@sonicka_2109 tiez som bola sama na izbe, potom prisiel moj muz. test treba kvoli pravidlam prechodu cez hranice teraz. neboj vsetko dobre dopadne ☺️

@majusaba1 antigenove?