Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@majusaba1 dakujem za odpoved. Tie testy maju byt nie starsie ako 24h? Antigenove?
@sally001
@sonicka_2109
Mali sme len antigenove. .
Ahojte baby som tu nova prosim vas ani neviem čim mam začať..
Chodim. Do gyn fiv Ba ake mate s tymto centrom vy skusenosti ja cista depka tazkopadna komunikacia plus poslali ma na vklad slepý nastrel v 5, 6 tt koniec a teraz intralipidy plus clexane rozmyslam o Brne ake mate tiez skusenosti aka klinika +lekar ďakujem za všetky skusenosti mam este dva pokusy na Sk v Ba ako spominam
Dakujem
ELLA
@ella_ell ahoj, poslala som ti spravu, lebo je toho vela
@sonicka_2109 Nám koordinátorka odpísala,že ATG nie staršie ako 24 hod a PCR nie viac ako 72 hod. Vraj toto v centre nekontrolujú,ale je to potrebné pri kontrole na hraniciach.
@silvia2891 dakujem za info, od nas to zatial nepytali na hraniciach, ale ukazali sme 5 dnovy, bolo to ok, nakolko sa jedna o neodkladnu zdravotnu starostlivost. Ale jasne, je lepsie to mat cerstve. Uz som si na to ‘sparanie’ v nose zvykla😀
@sonicka_2109 My ideme do Brna 15.3.,tak som zvedavá... Hej človek si zvykne na všetko,keď inú možnosť nemáme...
@sonicka_2109 Nás zastavili na hraniciach smerom na SK a kontrolovali dátum testu a papiere od CARu.
Ahojte dievčence, som po prvom neúspešnom KETe a môj doktor mi včera navrhol skúsiť zvážiť ERA test. Keďže sme už samoplatcovia a on si to veľmi dobre uvedomuje, preto povedal nech zvážime😉 Chcela by som poprosiť tie z Vás ktoré ste ho už absolvovali ako to celé prebieha a či pomohol😉 Vopred vďaka.
@janie7 Prosim ta, mozem sa spytat, kolko priblizne stoji ten ERA test? Mne ho v centre este neponukli. Rozmyslala som, ci sa na to nemam spytat. Tiez sme samoplatcovia.
@majoranka24 Ahoj, ja chodím do Reprogenesis a tu to stojí okolo 900 EUR, pálka jak hovado😉
Baby co je era test?
@janie7 Tak to je.😒
ahojte, ma niektora zajtra OPU v RF? ja uz par dni nespim, zajtra 9:15 naplanovany odber, uz len sa modlit, ze budu nejake zrele vajicka a napriek manzelovmu velmi zlemu spg, sa podari nejake oplodnit🙂 Tie, ktore ste podstupili odber pocas tejto pandemie, boli ste samy na izbe, ci viacere? ci kedze treba negativny covid test, tak sa to neriesi? Vdaka🙂
@sonicka_2109 bola som pred mesiacom a sama na izbe. Test neriesili.
@moniqueba vdaka za info, a pytali ho? mne koodinatorka napisala, ze nam treba nie starsi ako 24h. Tak sme sli dnes na testy.
@sonicka_2109 nie, pred mesiacom este nebol potrebny. Nikto o teste ani slovo. Mali sme preistotu ale par dni stary.
@sonicka_2109 tiez som bola sama na izbe, potom prisiel moj muz. test treba kvoli pravidlam prechodu cez hranice teraz. neboj vsetko dobre dopadne ☺️
@moniqueba dakujem🙂
@rk123 super, caka sa nejak dlhsie na hraniciach?

@majusaba1 antigenove?