icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

nikusa44444
20. okt 2016

Ahojte. Chcem sa spytat, ked ste stilumovali pred ivf , kolko krat ste boli v care na kontrolu- utz+ odber krvi? Vdaka

bobricek1979
21. okt 2016

@jania023ja som mala 5za 450eur neviem tak nejako

bobricek1979
21. okt 2016

@jania023 no ja mam za sebou dvakrat jedno ivf a druhy ket no ziadne dieta predsa ty uz jedno mas co je super

dejna2
21. okt 2016

Kontrola na 8 a 10 deň injekcií na ultrazvuk, krv nie. potom už len odber. Fostimon Gonal cca 350e/11dní. Estrimax, duphastton, pregnyl, progesteron cca 60e. Závisí od poisťovne. S VŠZP momentálne nie je zmluva uzatvorená. ICSI závisí od počtu - my 480e, embryoscope 250e, kryo jednorázovo vraj za akýkoľvek počet 100e.

matulikm
Autor odpoveď zmazal
parvinka0001
21. okt 2016

@matulikm uz mate nejake vysetrenia za sebou?? Drzim prsty nech vsetko vyjde tak ako vy chcete

matulikm
Autor odpoveď zmazal
parvinka0001
21. okt 2016

@matulikm aha tak to tvoju polovicku bude cakat spermiogram to isto bude ako prve

matulikm
Autor odpoveď zmazal
parvinka0001
21. okt 2016

@matulikm ano chodim kludne napis ip

fedorcek
23. okt 2016

@sobka mam 2 zvysne fostimony

sobka
25. okt 2016

@fedorcek dakujem pekne, potrebovala som surne, uz som si zohnala

tsunamka
3. nov 2016

Baby, moze byt, ze po zacati uzivania estrimaxu mi zmizlo krvacanie pri menstruacii, ja uz si nepamatam, ako to bolo pred prvym ivf, teraz chcem ist na ket. V pondelok mi zacala mens. a zacala som uzivat aj estrimax, ale krvacam len veeelmi malo, tak ci to nie je nieco zle...na 8.den mam zacat 3 tabletky a kedze je tam v gyncare akysi zly signal, nerozumela som ci naraz tri alebo pocas dna, poradite? Dakujem

parvinka0001
3. nov 2016

@tsunamka ja beriem tri ale rano.obed a vecer

tathiana
7. nov 2016

Dievčatá prosím vás mate nejake skusenosti s Metforminom???Pomohlo to niekomu k otehotneniu???

jania023
7. nov 2016

Baby nemate niektora prolutex par flasticiek?

tinkapistik
9. nov 2016

ahojte, prosim vas kolko ste platili za iui? dakujem za info

dicinka1
9. nov 2016

@tsunamka ahoj..neskoro som tu mrkla..ale 3 krat denne po 1 tabletu estrimaxu..a je to normalne že po uživani estrimaxu nekrvácaš,kedže estrimax je estrogen...takže umelo sa ti akoby cyklus pozastavi,len dviha tu sliznicu maternice..aby bola vyššia..potom daj vediet či KET vyšiel🙂 ja už mám po...ale žial bielo :(

janinac24
9. nov 2016

@tinkapistik ja som IUI absolvovala u doc. Toporcerovej ešte v Splne, samotný zákrok stál 70€ + lieky, dokopy ma to vyšlo okolo 100€

tinkapistik
9. nov 2016

@janinac24 mna pravdepodobne caka u dr hermana, chodim k nemu do gynceru.. no v cenniku maju 70€ iui, ale nevedala som kolko budu stat lieky... a ake lieky si brala? A kedy si bola? Podarilo sa?

tsunamka
9. nov 2016

@dicinka1 to mi je luto, ides znova na dalsi mesiac?
Vdaka za odpoved, ja som zbedava, zajtra idem na kontrolu, uvidim, kedy bude vklad. Mozem byt z toho estrimaxu nafuknuta, akoby som bola v 5.mesiaci, strasne som sa nafukla aj pribrala, nechapem...

dicinka1
9. nov 2016

@tsunamka ano,moze to byt aj z toho..predsa len su to hormony...:(

janinac24
10. nov 2016

@tinkapistik od 4dc do 8dc som brala clostilbegyt, deň pred zákrokom mi pichli pregnyl a po IUI som užívala progesteron... ani jeden z 2 pokusov nevyšiel, teraz čakám na schválenie žiadosti na IVF

janinac24
10. nov 2016

@tinkapistik bola som v apríli a v máji

tinkapistik
10. nov 2016

@janinac24 dakujem za informacie, je lepsie, ked clovek vie co ho caka... drzim palce, aby ziadost bola schvalena a nesledne vsetko vyslo podla predstav.. a aj teraz ides k toporcerovej?

jaris84
10. nov 2016

Ahojte baby. Je tu medzi Vami aj taká, ktorá nemá problém s otehotnenim, ale donosenim a chodí do gyncare? Mna tam posiela gynekolog...Mám z toho zmiešané pocity, keďže ja otehotniem bez problémov len plod sa mi v 6tt prestane vyvíjať a skončí to missed abord. Neviem, či pre mňa má zmysel tam vôbec ísť. Vyšetrenia máme všetky možné a všetko ok...

dicinka1
10. nov 2016

@jaris84 aj genetiku a hematologiu?alebo reprodukcnu imunologiu???

jaris84
10. nov 2016

@dicinka1 áno všetko, na reprodukčnej mi zistili cytokiny, ale tie boli počas posledného tehu podľa lekára dobre podchytené a zas sa to skončilo...

dicinka1
10. nov 2016

@jaris84 :( fuuuha to ma mrzi..a kde ti robili tie cytokiny..

janinac24
10. nov 2016

@tinkapistik prešla som do Gyncare, aby som ostala u nej... odporučil mi ju môj gynekológ, verím teda, že nám pomôže... Veľa šťastia pri IUI, nech sa podarí