Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@janduska tak to som nevedela, vidíš..ja som nejak automaticky poslúchla keď povedali, že idete k dr. sem do tých dverí, no ale ako vravím, na mňa pôsobila super, milá, všetko mi vysvetlila, aké mám možnosti, aké vyšetrenie treba a pôsobí profesionálne, ja osobne mám veľmi dobré dojmy. A myslím, že keby nebola dobrá tak by nepracovala pre také centrum
@guccigirls A preco chces odist od Dr. Hermana? Kvoli neuspechu? Ja uvazujem prave o prestupe k nemu, tak sondujem, aky vlastne je
@janduska nie pre neúspech ale pre jeho postoj ak mas otázky tak kludne ip
@mmattulik1 ak sa mozem opytat aku si mala pauzu medzi vkladmi a navstevovala si iba mudr Balasicovu ci aj docentku?
@guccigirls Samozrejme môžeš 😊.Pauza medzi vkladmi bola 23.mesiacov pre liečbu na gastro + u bylinkárky (akupunktúra) prvý riešila docentka a druhý obe akurát priamo vklad robila Dr B.
@guccigirls pisem ip 😉
@janduska ja som bola spokojna. Na komunikaciu a pristup sa nemozem stazovat. Posobil ako velky profesional, ktory vie, co robi. Na zaciatku nam urobil vstupne vysetrenia, aj ked sme uz niektore z nich predtym absolvovali inde. Chcel si byt isty a hlavne chcel poznat nas aktualny stav, aby mohol zvolit vhodny postup. Na rovinu nam povedal ake su moznosti a isli sme na to 😉. Nastastie nam vyslo hned prve ivf a presne do roka od prvej navstevy sa nam narodil nas krasny chlapcek 😊.
Som rada, ze sme sa rozhodli ist k nemu, pretoze pri docentke sme zbytocne stratili 1,5 roka, pocas ktoreho sa dokopy nic neudialo. Akurat ma pri kazdej jej navsteve chytala depka. Mozno je odbornicka, ale svoju naladovost by mohla trosku krotit, zvlast ked sa to tyka tak haklivej temy.
@mmattulik1 ďakujem za informácie,teda ju odporúčaš?
@guccigirls Ja som bola spokojná aj pri docentke aj pri Dr Balasičovej🙂
Caute tak vysetrenia zrobene, IUI uz nema zmysel, manzel ma dost zly spermo., 4 mesacna kura prenho s Proxeed a ja zacinam pichat a pomalicky sa pripravovat na Februarove IVF. Islo to rychlo ale konecne sa nieco s nami deje a niekto sa zaujima.
@zuzanita123 prexeed je dobry aj my sme ho brali obaja a pekne zabral😉
@jania023 a podarilo sa vam potom prirodzene?
@zuzanita123 zial nie ale mame pekne embryjka 😉
Ahojte som tu nová a potrebujem poradiť, som po mimomaternicovom, pravý vajíčkovod odstránení a ľavý tiež zle priechodný, uvažujeme nad umelým oplodnením, koľko to asi stojí, prepláca niečo poisťovňa pri takej diagnóze, nemáme veľmi čas ja mám 36 a manžel 50 tak to chceme čo najskôr riešiť
@katka8817 Ahoj, konzultacie v Gyncare su zadarmo. Preco sa neist porozpravat? Oni vam najlepsie zodpovedaju vase otazky. Alebo si to pozri online, je tam cennik, ale kazda potrebujeme vlastny program. Vsetci su tam velmi mily, nic sa neboj😉
Žienky prosím vás, chcem vedieť čisto orientačne koľko cca eur si pripraviť na odber vajíčok a následne vloženie embrií? Výkony, lieky a tak.. Ak mám indikáciu na umelé oplodnenie, čo to vlastne znamená? Za čo všetko budeme platiť? Vopred ďakujem
Ahojte žienky, chcem sa opýtať, som po mimomaternicovom, odobrali mi pravý vajíčkovod, ľavý je vraj nie celkom priechodný, rozmýšľam či to prirodzene risknúť a nebude znova mimomaternicové, alebo ísť rovno na umelé oplodnenie, len či tam nebude vadiť ten nie celkom priechodný vajíčkovod, ktorý tiež pri umelom spôsobí mimomaternicové
@katka8817 Nesposoby lebo oplodnene vajicko vlozia rovno do maternice😉
Kocky radte, dnes som 20dc a doktor mi dal nech si pichnem Diphereline tento aj buduci mesiac cim mi uplne odstavy cyklus( menopauza). Problem je v tom ze ak by som nahodou mala stastie tento mesiac tak injekciou to vsetko znicim. Neviete kedy najneskor si ju mozem pichnut? Ma niektora skusenost?

@lejduska
Ahoj, ako vravím, boli sme ešte len na konzultácii a to nás pridelili že máme ísť k Dr. Balasičovej. Dá sa vybrať ku komu chcem chodiť?