icon

Som po embryotransfere a čakám na výsledok

barunka144
18. aug 2017

Ahojte, som tu nova. Som po ET 16.8. a cakam ci sa uhniezdili moje dve lasky. V piatok 25.8. idem na krv. Mala som PK a vklad bol na 6 den od OPU... Velmi sa bojim...

Strana
z2
lilyianka
18. aug 2017

@barunka144 a?
Tak drzim palce nech to vyjde 👍
Vkladali ti blastocysty?

barunka144
autor
19. aug 2017

Ahojcek, dakujeeeem za podporu....🙂 A neviem ci to boli blastocysty, viem ze mi ich vkladali na 6 den... vtedy je uz blastocysta? Mala som 8 vajíčok, z toho sa oblodnilo 5 a na šiesty den zostali len dve kvalitne, tak som si povedala, ze dam sancu obom... no neviem ci sa uchytia, lebo mam endometriozu...mam panvovu bolest, takze som kazdy den v bolestiach a tehotenstvo by mi pomohlo... niekedy mam pocit, ze uz to nevydržím...

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 ano malo by ist o blastocysty,inak oni vzdy informuju o tom co vkladaju,mne povedali vzdy...budem drzat palce,dobre ze si si dala vlozit obe,mas vacsiu sancu na tehotenstvo 👍🤗

barunka144
autor
19. aug 2017

Mne to asi zabudli povedat...😊 Len ze ci chcem jedno alebo dve... prislo to tak rychlo, ze som z fleku povedala dve 🤗 A ked nepodari, vcera som pozerala ten native, tak využijem aspon tu dobu čakania na dalsie ivf, to sa moze asi tak za 3 mesiace, neviem... no bola by som stastna, keby to vyšlo teraz...😬

janka2810janka
19. aug 2017

@barunka144 ajoj mne vkladali 17 teho ale iba jedno . Tiez už blastocystu. A mam aj ja endosku a tahanu maternicu dozadu. Držím palceky 😉

barunka144
autor
19. aug 2017

@janka2810janka jeeeej....ahoj...🙋🙋🙋 Tak to ti (nam) moc moc moc budem drzkat palce... je to tvoje prve ivf? Kolko sa ti ich podarilo udržať do blastocysty? Mne povedal lekar, ze je sklamaný, ze zostali len dve, ake ze pri endo je niekedy rad, ze je aspon jedno... kedy ides na test? Budes sa testovať aj skor? Ja sa bojim, tak asi vydrzim...🙈

janka2810janka
19. aug 2017

@barunka144 dakujem krasne 😉 ano je to moje prvé IVF. 17 mi vybrali oplodnili sa len 4 aj to dve metodou isci a dve prirodzene . Vklad bol na piaty den a len jedno sa dalo vložiť. Ostatné nezabojovali tak rychlo. V pondelok mam volať co s nimi. Ak budu dobre zamrazime.
Budem testovat skor ja . Bojim sa tiez, ale nepripustam si, že by to nevyšlo. Pevne verím ze uz tam drobec je .
Test mam prvý 28 . Ale urobim skôr uz v piatok 😊 ja doma. Drzim ti palceky mooooc 😉 dve mas väčšiu šancu.

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 ja som mala 19 vajicok,16 dozretych,12 sa zacalo vyvijat...prvykrat mi dali 4 na PK,vyvinula sa jedna blastocysta a tu vlozili...druhykrat o 2 mesiace neskor pred KET rozmrazili 4 embrya dali na PK a vyvinulo sa len 1 aj to do stadia morule 😞
A este mame 4 a uvidime ako dopadneme...

barunka144
autor
19. aug 2017

@janka2810janka a mala si krátky alebo dlhy protokol? Lebo ja som mala krátky... myslis ze pri endo je šanca mat babo? Viem ze je to 50 na 50, no zial nikoho nepoznam co ma endo ci sa podarilo alebo nie... je to taky strašiak... a tiez stresujem, lebo nic necitim... ale to by asi bolo velmi priskoro viem... len nech sa udrží...👼

barunka144
autor
19. aug 2017

@lilyianka ...ale ved mas krasnu úrodu... a co je to tá morula? To je dobre ci nie?

janka2810janka
19. aug 2017

@barunka144 dlhý som mala. Poznám baby co otehotneli i tak . Ale to mali endosku 1 stupen. Mne hned po 3 rokoch snaženia a troch IUI neúspešných navrhli laparku a na tej mi to zistili. Tiez bol verdikt rychlo otehotnieť a ist na IVF kedze mam vela zrastov a ložísk a plus hrube crevo prirastene k maternici.
Ja mám bolesti občas take pichnutie v podbrusku ale len chvilami a potom prejde .

barunka144
autor
19. aug 2017

@janka2810janka to mas fajn, mna tie bolesti priam ničia... mne nenašli ziadne ložisko len vela zrastov, ktore odstránil...aj jeden vajickovod mi odstránil... no aj tak ma to boli... podbrusko, kríze, nohy... no strasne... velmi si prajem aby sa mi podarilo umele, lebo vela moznosti nemam... kolko trva dlhy protokol a preco ti navrhli dlhy? Myslis ze je to lepsie?

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 morula je stadium pred blastocystou...vajicko ma byt na 5den v stadiu blastocysty a ja som mala len morulu...cize bolo vo vyvine o den pomalsie...ale tam som mala tusaka,ze to nevyjde...o to horsie to bolo ze som sa to dozvedela 2 dni pred vianocami

barunka144
autor
19. aug 2017

@lilyianka a kedy ides na KET? Skoda ze ja tiez nemam zamrazené... nevies za aky cas budem moct ist na dalsie ivf?

barunka144
autor
19. aug 2017

@janka2810janka moja v pondelok budem na teba mysliet, aby zabojovali aspon tie tvoje, mojim trom sme tiez este dávali sancu, ale vzdali to, tak dufam, ze šampióni su v brušku... citis nieco ine? Ja sa im prihovaram, šteklim, hladim a nic....☺️ su tam tichučko...

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 este neviem,kedze sa nam 2x nepodarilo poslali ma na dalsie vysetrenia a nasli problem aj u mna...takze sa to riesi...
Ja myslim,ze cca po polroku sa moze ist na odber vajicok znova,ale to by som ta klamala...

barunka144
autor
19. aug 2017

@lilyianka ach jaaaaj.... preco sa musime takto vytrapit...😢 Vies, niekedy tak v robote s kolegyňami rozoberame, ze "niekto" sa neumýva, zije v špine, fajčí, pije, životospráva strašná a ? Rodí ako čerešňa... chore...

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 aj ja som toto 100x preberala,ale aj tak k nicomu neprides....bohuzial je to tak...niekto ma cestu k dietatu jednoduchu a niekto trnistu tak ako my ci vy

barunka144
autor
19. aug 2017

@lilyianka a kolko sa snažíte? My sme spolu 13 rokov...🤷‍♀️

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 3roky.....vy 13??

barunka144
autor
19. aug 2017

No nikdy sme si nejak nedávali pozor a moc sme to neriešili preco sa nikdy nepritrafilo... az prisli strasne bolesti, laparka, endometrioza a lekári na mna zacali tlačiť, ze rychlo do roka otehotnieť a ked sa nepodari prirodzene tak ivf.... a tak som tu... nikdy by som nepovedala, ze sa mi to moze stat...

lilyianka
19. aug 2017

@barunka144 aj my sme mysleli,ze to bude lahke ako facka...a nie je...uz to riesime 3r...a vyskusali sme vsetko

barunka144
autor
19. aug 2017

@lilyianka no mi hovor, ja uz som tiez toho povymyslala...🤕 Cvičenie, strava, prestala som fajčiť, dlhe prechádzky, nepijem uz kavu, dodržiavam spánok... no a nic... ani ťuk... len kazdy mesiac sklamanie....😭

janka2810janka
19. aug 2017

@barunka144 neviem preco mi dali dlhý. Ale hovorili ze u mna ide rychlo. Pichala som si Dyphereline , puregon a menopur . Zhruba asi dva tyzdne cca

barunka144
autor
19. aug 2017

@janka2810janka mne povedal lekar, ze hormonálny profil je v poriadku a nie je dovod na dlhy... ale ked to tak porovnám, nemala si ho moc dlhy, lebo ja som si pichala 9 dni... tiez si bola rýchlo nastavená... a kam chodis do car? A citis nieco? Lebo mna boli podbrusko, ale nepripisujem to nejakým príznakom lebo to ma boli uz rok z endo... a teraz este nieco mas? Ja vkladám progesteron... veeeeeeelmi nam to prajem...✊️✊️✊️

janka2810janka
19. aug 2017

@barunka144 mam obcas take mierne bolesti v podbrusku ale iba chvíľkové. Teraz mam utrogestan tiez vkladam . Mala som progresteron prve dni ale nerobil mi dobre ...
Tiez tfuj, tfuj, tfuh hihi držím palceky .

barunka144
autor
21. aug 2017

@janka2810janka ahoj moja, tak ako...? Podarilo sa drobčekom zabojovať? Dufam, ze ano... a ak nie, najväčšieho bojovníka mas v brušku, tak sa teskajte...😇

janka2810janka
21. aug 2017

@barunka144 ahoj ano dvoch mrazacikov mám . A ty sa ako citis ? Ja dufam, ze silny je uz davno v brusku hihi

barunka144
autor
21. aug 2017

@janka2810janka jeeeeej, to je uzasne.... tak krasne zabojovali... ja celkom fajn, dnes som uz isla aj do prace, lebo doma to uz nemozem vydrzat... zmeny necitim ziadne, tak mam pocit, ze to asi nevyšlo... ale necham to na osud... a ty sa ako citis?

janka2810janka
21. aug 2017

@barunka144 ja som doma uz od prvej injekcie . Nebudem si nervy ničiť v práci. Tiez nič. Uz aj mam trochu pocit ze nie, ale musime veriť 😊
Rozmýšľam či neskusim test, ale asi he skoro nato

Strana
z2