icon

Špinenie v tehotenstve po KET - stretli ste sa s tým?

nikusik0107
6. feb 2020

Ahojte nenasla som tému tomu podobnú tak skúšam..... Som po ket... Som v 6+3tt mam už potvrdenú akciu srdiečka všetko je ôk na sone... Ale čo má trápi je spinenie... Nie je toho veľa ale každý deň bud rano alebo večer si nájdem na vlozke také hnedé... Doktor povedal ze ti nič nie je ale mňa to trápi nemaloo by to byt... Stretli ste sa s tým už niektorá? Ak áno bolo všetko ôk? Viete ako stres je stres... 😣😣😣😣Berem progesteron a fraxiparin si pýcham

Strana
z2
zizimimi
8. feb 2020

@nikusik0107
Keď som sa pýtala tak povedal lekár že zahniezdovanie alebo nepravidelný menzes cistenie

nikusik0107
autor
8. feb 2020

@zizimimi a tie lieky co ti dali pomohli ti... Dnes už nemáš špinenie?

tmtm
8. feb 2020

@nikusik0107 bola si na pohotovosti?

nikusik0107
autor
8. feb 2020

@tmtm ee nesla som.... Dnes je to celkom ôk spinim minimum tak uvidíme.... Ja som dnes aj vysadila už estrofen tak uvidíme ci to nebolo z toho.... Možno a bodaj by to už prestalo✊

tmtm
8. feb 2020

@nikusik0107 tak daj vedieť, snáď to prejde

zizimimi
8. feb 2020

@nikusik0107
Lieky užívam už týždeň a ako som písala včera som spinila moc a dnes už nič. Tak dúfam ze to prejde. V pondelok maam vysadiť dicynone. Nemá sa užívať dlho

nikusik0107
autor
8. feb 2020

@zizimimi jaaj ka tiež dnes skoro nič... Tak dúfam ze sa mimco uz usídlilo a bude dobre 😁

bella1303
10. feb 2020

@nikusik0107 ahoj,ja som spinila po KeT az do 4 mesiaca..vsetko bolo ok,teraz tu pri mne sedi uz skoro 7 rocny skolak😍

nikusik0107
autor
11. feb 2020

@bella1303
@bella1303 a bolo to v pohode co ti na to povedali lekári.... Ja už kus menej včera nič dnes kus ustupuje to.... Tak snáď do prestane.... 😁😁Juuuj 7 ročný fešák..... Xixi paráda 😉

cetrin
11. feb 2020

@nikusik0107 ahoj ja mam presne to iste- som v 6 tyzdni a spinim uz 7 den a doktorka povedala ze je to uplne normalne kym to nie je cerstva krv... upokojila ma ale trosku stale nad tym rozmyslam, neda sa to uplne vytesnit a kazdy den cakam kedy to uz prestane 🙏🏻 Drzim palec nech je to aj u teba cim skor uplne v poriadku 🙂

bella1303
11. feb 2020

@nikusik0107 nevedel dr preco spinim,vsetko bolo totiz v poriadku. Ale ze niekedy to tak proste je. Bala som sa zakazdym ked to zaclo ale esteze to dopadlo dobre

nikusik0107
autor
12. feb 2020

@cetrin presne to každý hovorí ze je to ôk ale predá len v hlave to je ze prečo sa to deje.... Ja som začala jest ccko a nejako to prešlo už len sem tam spinim... Tak dúfam ze je babo ôk 🤗🤗

cetrin
13. feb 2020

@nikusik0107 dakujem pekne 🥰 aj ja drzim palec 😊 dnes som bola na kontrole a uz bolo vidno aj srdiecko, tak mi odlahlo... ale spinim stale, tak ma vypisala doktorka na PN a zvysila progesteron davku... mne tk zatial nelrechadza, uz tyzden je to plus minus o tej istej intenzite

babyttcirl
18. jún 2020

@cetrin ako si dopadla? Ja spinim uz 3 dni od nedele, vcera to uz prestalo cely den, ale dnes to zacalo znova ( ani mi neuverite ale mala som sama od seba zo sna orgazmus.. a zrazu stahy maternice) akoze naozaj neviem co si mam o Tom mysliet.. s muzom nespim, a teraz toto. Dufam ze to baby neublizilo. Uz ked bolo jeden den dobre, tak znova toto!!! @nikusik0107

babyttcirl
23. jún 2020

@nikusik0107 prosim ta preslo ti to? Ja mam to iste ako ty! Fraxiparine a utrogestan a spinenie.. atd.. uz tyzden hore dole. 2 dni nic potom zase trochu.. ako to dopadlo?

nikusik0107
autor
23. jún 2020

@babyttcirl ahojky a on prešlo to samo Ai po 12 TT tak nejako

babyttcirl
23. jún 2020

@nikusik0107 az po 12tt?? Prepanajana... tak dlho?

nikusik0107
autor
23. jún 2020

@babyttcirl jj lebo ja som brala progesteron na udržanie... A kým som ho brala tak som spinila keď som ho vysadila prestalo to...... Ale bola som aj na pohotovosti a kým to není jasná červená krv malo by to byt ôk... Pripadne chod na pohotovosť nech ta pozrz

babyttcirl
23. jún 2020

@nikusik0107 vies co, v piatok mam sono na srdiecko. Budem 7tt vtedy. Tak uvidime. Beriem AJ duphaaton AJ utrogestan. Ale dam si ho vymenit za progestanelle asi v piatok. Ked to bude oki..

Strana
z2