Ružové špinenie v ôsmom týždni tehotenstva: Čo robiť?
Ružové spinenie v 8tt
Ahojte. Prosím o radu. Doteraz bolo všetko v poriadku, mame potvrdenú akciu srdiečka. Ešte ráno som cítila všetky priznaky ako doteraz, bolo mi zle, unava a bolest prsníkov. Od obeda spinim ružovou krvou zmiešanú s vytokom. Bojím sa, že son potratila. 😞
Treba ísť na pohotovosť, ja som v 7tt tak zakrvacala že som si išla pre potvrdenie potratu a všetko ok🙂
Ja som mala viackrát špinenie, krvácanie. Niekedy je to normálne, niekedy bohužiaľ nie.
Vždy keď sa niečo deje a nie si si istá, choď na pohotovosť.
Radšej 10x zbytočne, ako 1x neskoro.
Držím palce 🍀💚
Ja ozaj nechápem. Mne keď sa toto stalo tak som vzala muža a utekali sme na pohotovosť. Tam ma vyšetrili s nechali v nemocnici pár dní. Nakoniec to skončilo dobre. Ale teda ozaj ma v tej chvíli absolútne nenapadlo riešiť to na koňovi. (A keby nebol doma manžel tak zavolám jemu a idem s niekým iným - otec, svokor, sused).
Ja som mala 2 potraty v prvych tyzdnoch, vzdy bol priznak krvave spinenie roznej farby. Utekaj na pohotovost.
Je lepsie, ked sa na to pozrie lekar. Ale pre upokojenie, ja som takto v zaciatku tiez spinila a vsetko dobre dopadlo.
Bola som a bol to len hematon. Ale súhlasím, treba ísť
@vika87 Dobre, ze si bola. Drzim palce, aby hematon zmizol, a babatko krasne rastlo ❤️.

@vika87 ak sa bojíš prečo nejdeš na pohotovosť??