Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@piskotka236 Volala som jej ale nedvihla poslala aj sms a este nič už behla odvtedy hodina.Tak len dufam že sa ozve.Pisala som aj sestričkevod mojho doki ani ona nic.Tak ked s nikto neozve asi zajdem na pohotobosť
Len maximalne oddychuj a vyvaruj sa hlavne kde su chory, nachladeny.... pokial nekrvacas a nespinis si myslim ze by to malo byt Ok 😉 ....
@piskotka236 nie nespinim z toho hladiska je všetko ok aj celodenna nevolnost pretrvava 🙂 dala som si fajny vyvar a ležím celý deň 😔 ,len tie caje mi už bejdu lebo už som vypila min 3litre 😀
musis vela pit🙂 aby si bola Ok.....
@piskotka236 pijem pijem len tie čaje mi už nejdu dole krkom 😝
Radsej dole krkom ako prist o babo☹ .....prajem ti skore uzdravenie a skoro fit🙂
@piskotka236 jasne ano len vypijem cah a skonči v Zavhode Dakujem za povzbudenie
Neni zac 😉
Ako dlho si chodila do Splnu?
@piskotka236 fuuu prvy krat sme tam holi v septembri 2014 a marec 25.2015 OPU a 30.3.2015 vklad a teraz už som 8tt+3dni 🙂
Si brala niejake lieky, injekcie? Ake? kolko ta vyslo to vsetko v splne.....dakujem za info🙂
@piskotka236 ano pred OPU som zacala stimulovat na 3deň od Mc!mala som kratky protokol pichala som si ketrodine a gonal.Na 9 deň som bola na kontrole aby sa pozreli kolko vajok-folikul sa vytvorilo to bolo v pondelok este vecer som si presne o 22:00 pichla ijnekciu a v stredu 25.3.2015 som isla na OPU mala som 9zrelych vajok ktore oplodnilo z toho sa vyvijalo 7 do dna vkladu ostalo 6 2 embryjka vložili a 4mame este zmrazenè.Cele na to vyslo uz aj s liekmi čo ešte teraz beriem cca 900€
tak sme nieco pocitali.....mam PCO, nepravidelny menzes a neovulujem ☹ .... zatial len hormonalny profil mi bude robit tak uvidime co bude dalej
@piskotka236 moja sestra tiež neovulovala mazel zly spermiogram vysli jej druhe IVF teraz ma krasnu 7 tocnu dceru.Oni chodili do brna Bude vsetko ok musiš byt pozitivne naladena
Snazime sa na to nemysliet a hlavne pozitivne🙂
@piskotka236 dakujem za <3 ja uz idem na KET...
@piskotka236 drzim ti palce kimmm1
@kubkova no čo kubkova, ako sa máme 😉
@kassandraa84 no my este cakame za poistovnou...dllllhe cakanie... a ty ako po iui? uz? 😉
neviem. nijak 😝 výsledky neviem uvidíme 😅
@kubkova a citala si si o tych vypoctoch dni podla jonasa? no ja uz mam z toho mišung 😝 asi sa na všetko vybodnem a pojdem na dovolenku hahaa.
ps: test som si nerobila este, stale cakam....
@anina303 ...ahoj ako si vtedy dopadla u dr.Toporcerovej? Dufam ze je vsetko Ok😉
Ahojte, mate niektora skusenost s funkcnou cystou....za aky cas vam zmizla...ako vam ju liecili?
Ahojte, ja som tu nova a tiez som objadnana do SPLNu. Pristup mi prisiel celkom fajn, tak sa chcem opytat na vase skusenosti. U nas je to nepriechodnost vajickovodov a inak vsetko ok. Sme samoplatcovia. Mala by som podstupit kratky cyklus, prist 2 den menstruacie. Viete mi povedat co ma vsetko caka? Od par zien som pocula ze je to bolestive... viete mi, prosim, povedat viac? Vopred dik. ...

Ok.....daj potom vediet ako a co ti povedala