icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

ika7
17. mar 2016

@gaboamata preco uz tak skoro ti brali krv? Ved to sa nema az na 14 den? Ja osobne by som pockala...riad sa aj podla svojho vnutra

1veverica
18. mar 2016

@gaboamata ja som deviaty den mala 85, a potom 14 den 746, na inetnete pise, ze pri dievcatach pomalicky rastie hcg. Asi este fakt pockaj. Aj ked vraj posun ms vyvolavaju tie lieky. Aj na testoch pise, ze ich mas zopakovat po par dnoch. Drzim prsteky 🙂

1veverica
18. mar 2016

@ika7 nebola som na pn, normalne chodim do prace. Len ten den vkladu, som bola v robote len doobeda, potom som mala vklad a uz som sa nevratila do prace, ale som sla domov. Co myslis doplacala? V centre? ano platila som 530€

domka77
18. mar 2016

@ika7 na umelom som este nebola, teraz v pondelok ideme skusit iui. prvykrat... tak drz palce... 🙂

1veverica
18. mar 2016

@domka77 ja ti drzim palce, nam sa IUI nepodarilo, ale verim ze ty budes uspesnejsia 🙂

andrea841
18. mar 2016

@1veverica ahoj za co všetko si platila tu sumu 530€

andrea841
20. mar 2016

ahojte v pondelok idem na opu a 3dni som mala ako keby ovulacne bolesti a dnes prestali co myslite mohlo dojst k predcasnej ovulacii?mala ste to tak niektora?

ika7
20. mar 2016

@1veverica
@domka77 dakujem za odpovede 🙂 a zaroven drzim palce dievcence, nas caka zajtra prvy odber...tak uvidime co a ako ;) ak sa smiem opytat co obsahuje ta suma 530 Eur?

1veverica
21. mar 2016

@ika7 tak bolo v tom ICSI, zamrazenie, PK,som zvedava ako si dopadla

1veverica
21. mar 2016

@andrea841 PK, ICSI, a zmrazenie.

domka77
21. mar 2016

Ahojte Kočky... boli ste dnes niektorá na iui?

ika7
21. mar 2016

@domka77 ahoj...ja som bola

ika7
21. mar 2016

@1veverica dakujem...tak uz cakam na telefonat 🙂 mala som tri vajka

1veverica
22. mar 2016

@ika7 velmi drzim palceky, nie je dolezite kolko, ale ake kvalitne. Ja verim ze to dobre dopadne, akou metodou si si ich dala oplodnit?

ika7
22. mar 2016

@1veverica dakujem velmi pekne 🙂 ja sa velmi tesim aj tym trom. Pri mojom jednom vajecniku je to uspech 🙂 a verim,ze manzelovi dam ten najkrajsi darcek na 30ku .... a ziadnu specialnu metodu sme nedavali...akurat len sme dali dopomoct sper.k vajku

1veverica
22. mar 2016

@ika7 ICSI? ci ako dopomoct? no to verim ze to bude nadherny darcek 🙂 to by aj mna potesilo, kedy mas ist na testy?

ika7
22. mar 2016

@1veverica neviem ako sa to odborne vola lebo som v tom novacik 🙂 ale bolo nam to tak vysvetlene,ze ak by bolo tazke pre sper.prekusnut sa ;) k vajku tak oni dopomozu injekciou....mne este len dnes bude embryologicka volat ,ze ako to dopadlo...ci bude vklad o 3 alebo 5 dni

1veverica
22. mar 2016

@ika7 jaj no tak to je potom ICSI, to stoji nejachych 250€, to ti povie ona ked ti bude volat, ci tu metodu pouzili 🙂 Ja som si tiez dala PK, a vklad som mala na 6den. Das si vlozit 1ci2?

ika7
22. mar 2016

@1veverica neviem este kolko si dat vlozit...uvidim co povedia mi dnes...podla teba je ako najlepsie si dat oplodnit vajicka?

1veverica
22. mar 2016

@ika7 no ono to fakt asi embryologicka lepsie vidi, my sme si dali tu metodu ICSI, predsa len ti spermie vstrieknu priamo dnu, nemusi sa sama trapit, a medzitym nedajboze stratit bicik, ale oni to vidia, cize vie ci je to lepsie alebo nie. Ona tam v centre je celkom mila, ja som si chcela dat vlozit jedno, ale ona ma presvedcila ze nech si dam dve, ze je tam vacsia sanca, a teraz som vdacna, kedze sa jedno uchytilo, mala pravdu 😉

ika7
22. mar 2016

@1veverica mne prave volali a som stastna pre statna...vsetky 3 sa ujali...vo stvrtok idem na vklad len teraz neviem ci jedno alebo dat dve...ja som sa pytala embryologicky kolko odporuca vlozit, no povedala,ze som mlada aby sme dali jedno...tak teraz neviem

1veverica
22. mar 2016

@ika7 Gratulujem, uz to je velky krok, mnohym babam ani nepreziju PK, fakt je to tazka dilema, ja som si chcela dat jedno, a mne praveze odporucila dve, tak som posluchla, a som rada, kedze sa jedno ujalo 🙂. To ale urcite zalezi na tebe, prijala by si aj dvojicky kebyze sa obe ujali? Skus si na tuto otazku odpovedat, a uvidis, co ti z toho vznikne.

mysicka266
22. mar 2016

@ika7 ja som si dala vlozit iba jedno, pretoze som mlada, embryologicka mi povedala,ze ak ma pacientka nizky vek,tak sa to jedno vajicko moze este rozdelit a vzniknu z toho dvojicky 🙂 tak som sa bala,ale ujalo sa a cakame chlapceka, o chvilu zacinam siedmi mesiac 🙂

ika7
22. mar 2016

@1veverica ak sa smiem opytat na vek? Lebo mne vravela,ze som mlada tak preto to jedno...a to mam 29...neviem mne nieco vravi dat si dva

1veverica
22. mar 2016

@ika7 ja budem mat o par mesiacov 39r. vies co fakt ti poviem ze som rada ze som si dala 2

ika7
22. mar 2016

@mysicka266 jeeeej 🙂 blahozelam....ja mam 29 tak neviem

mysicka266
22. mar 2016

@ika7 prepac, ale neviem ci bola tato sprava adresovana mne, ale odpoviem ti 🙂 ja som mala 22 rokov. Dr. Toporcerova mi vzdy hovorila, ze uspesnost ivf nezalezi od problemov ake ma pacientka,ale hlavne od veku pacientky. Pozri, aj ked si das vlozit dve,tak si myslim,ze nic tym stratit nemozes,iba ziskat a ked,tak budes na zaciatok robit vsetko dvojmo 🙂 🙂

domka77
22. mar 2016

@ika7 ty si bola na vklad alebo na insemináciu? 😊

ika7
22. mar 2016

@mysicka266 ano bolo to adresovane tebe 🙂 dakujem za rady...mne nieco vravi dat si dve...tak to asi menit nebudem a ak budem robit vsetko dvojmo...tak aj radost bude dvojnasobna ;)

ika7
22. mar 2016

@domka77 ja este len pojdem na vklad...teraz som bola na vyber 🙂