icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

1veverica
22. mar 2016

BABY
ked niektora uzivate estrimax, prednison, fraxiparine, a nemate, dajte mi vediet, sa mi nejake zvysili 🙂

domka77
23. mar 2016

@ika7 aha... 🙂 ja som myslela, ze si bola ako ja 1x na iui.... mozno , ze sme vedla lezali v izbietke.... :D

1veverica
24. mar 2016

@ika7 kedy ides na vklad, uz vies?

ika7
24. mar 2016

@1veverica dnes som bola 🙂

1veverica
29. mar 2016

@ika7 a ako to vsetko dopadlo?

ika7
29. mar 2016

@1veverica tak dala som si vlozit dva a teraz cakame...4.4 idem na krv No len teraz ako novacik neviem ani ake mam mat pocity...trosku ma zo zaciatku pichalo. Prsia mi povolili bolia ma ojedinelo. 🙂

1veverica
29. mar 2016

@ika7 aj u mna to je nove, tiez som sa uz aj v centre pytala ci je to normalne ze nic vynimocne necitim, vies ani negrckam rano, ani nic take, len sa citim velmi unaveno, a sem tam mi je tazko, tak dr.povedala ze to je ok, ze to kazda sme ina, a inac to znasame, takze hlavne nestresovat, co ma prist pride. Ja som si tiez dala 2vlozit, ale iba jedno sa ujalo, v pondelok idem na druhe sono, tak som fakt zvedava, ako to dopadne 😉

ika7
29. mar 2016

@1veverica drz sa moja 🙂 aj ja verim v to,ze sa ujalo...a veru kazda sme ina ;) prosim ta to vysledok budem vediet hned v ten den?

1veverica
29. mar 2016

@ika7 ano, rano pojdes na krv, a okolo tretej ti budu volat, aky je vysledok, a potom o par dni sa bude test opakovat, aby zistili ci hcg rastie, a potom o par tyzdnov to sono, az tam vlastne uvidi ci sa urobil ten vacok, a ci bije srdiecko 🙂

domka77
29. mar 2016

@1veverica dievčata, obom vam silno drzim palce nech vam to vyjde.... 🙂 hadam aj nam sa postasti a budeme mamky tento rok... 🙂

ika7
29. mar 2016

@domka77 tak tak nech budeme tento rok mamky...ja mam este taky pekny mesiac...4.4 na krv...8.4 ma manzel meniny a 30ku ma druhy mesiac takze pekny darcek 🙂

ika7
29. mar 2016

@1veverica dakujem ...takze ty uz ides na druhe sono? Inac vies co ma este zaujima ako to je vlastne ked sa zene nepodari? Kedy moze ist znova na vklad? Alebo este taka otazocka...mala si s muzom sex ked ste cakali tych 14 dni?

1veverica
29. mar 2016

@ika7 vies co nemali, kedze ja mam aj endometriozu, a dr. mi odporucila radsej pockat po sone, a povedala mi aj teraz ze bude lepsie ked to vynechame, lebo vidi jednu zrazeninu blizko, aby netlacilo na plod, aby sa nieco nestalo, tak radsej nesexujeme ☹

1veverica
29. mar 2016

@domka77 dakujem, urcite ano, verim ze to budes mat uspesne, je to velmi tazke na psychiku a vsetko okolo toho, ale verim ze to vyjde 🙂

ika7
29. mar 2016

@1veverica drzim silno silno palce 🙂

1veverica
29. mar 2016

@ika7 dakujem pekne, aj ja tebe, tak hadam bude vsetko ok 🙂

87rusalka1
29. mar 2016

ja sa chystám teraz na druhé IUI,,,,, beriem clostil a 5.4 idem na folikulometriu,,, takže dúfam, že ten týždeň aj na IUI,,,,, mám endo, tak verím, že sa druhé IUI podarí 🙂

1veverica
29. mar 2016

@87rusalka1 velmi ti drzim prsty, nam sa zial IUI nepodarilo, hadam budes uspesnejsia 🙂

ika7
29. mar 2016

@1veverica a @87rusalka1 my sme ani IUI neriesili...stretavam sa len s tym,ze to nema dobre vysledky...rovno sme riesili druhu verziu ;)

1veverica
30. mar 2016

@ika7 @87rusalka1 my sme skusali, kedze sme mysleli, ze nemame nejaky zdravotny problem, ale po laparke to bolo jasne, ze to nema vyznam a tiez sme riesili rovno IVF, vsetko treba spravne nacasovat, a ked nie je fakt zadravotny problem tak IUI by mohlo vyjs 🙂

ika7
31. mar 2016

@1veverica je mi strasne :( dnes ma od rana mataju zle myslienky...vobec ma nebolia prsia a nemam ich ani naliate.

1veverica
31. mar 2016

@ika7 joj prestan, ale hned 🙂 Ja ti poviem, som 7tyz. po vklade, a este ani raz som negrcala, prsia ma bolia fakt iba velmi zriedka, ja som ich sice vzdy mala take vacsie, takze si neviem ani predstavit ako by sa este mali zvacsit. Nerozmyslaj nad takymi, ja som sa aj v centre pytala dva krat dr. ci je to fakt pravda, ci tam nieco naozaj vidi, ze nemam skoro ziadne priznaky, a ona sa len usmiala,ze sme rozne, nie kazda to tak preziva,a ze mam byt rada, ze dokazem normalne fungovat. Ja som len trosku unavena, a v noci sa budim dva tri krat na wc, ale to je hadam vsetko. Tak zle myslienky prec, a este to neries, si dost kratko po vklade 🙂

ika7
31. mar 2016

@1veverica dakujem ti velmi pekne...snazim sa davat tie myslienky rychlo prec ale na potvoru dnes ma to opantalo poriadne...a vies to sa neda nevsimat 🙂 ked pred vkladom a po vklade do soboty to bolo nieco strasne naliate...velmi mi na tom zalezi.
Z teba mam obrovsku radost ....prajem ti aby si mala cele tehotenstvo takto pohodove ;)

1veverica
31. mar 2016

@ika7 vies co podla mna to vobec neries, ja sa tiez jeden den citim uzasne, a druhy uz o siedmej si musim lahnut, bo zaspim po stojacky. Verim ti ze sa neda na to mysliet, ale zle myslienky fakt vynechaj. Ja som si citavala na nete, ze co mam mat ake priznaky, a ja ze nic vobec nic mi nesuhlasilo, tiez som sla na krv s takou malou dusickou, ze bozinku zas nic, bo mi nic nie je, a ked mi zavolali ze je to ok, tak som sa rozplakala. Dakujem ti za povzbudenie, hadam to fakt dobre dopadne. Len mne najvacsiu radost urobis ked budes v klude, to je teraz najdolezitejsie, fakt to nechaj na prirodu 🙂 Kazda z nas sme ina, jedna ma take priznaky ina take, nespoliehaj sa ze vsetko musis mat aj ty 🙂 Kedy mas ist na krv?

ika7
31. mar 2016

@1veverica Dakujem, dakujem, dakujem....som velmi rada za taku podporu. Na krv idem 4.4 🙂

87rusalka1
31. mar 2016

@ika7 držím palčeky 🙂

ika7
31. mar 2016

@87rusalka1 Dakujem 🙂 ja prajem vela stastia na IUI ;)

1veverica
1. apr 2016

@ika7 joj moja ved to uz v pondelok, vydrz, neboj hned poobede budes vediet vysledky. Ja viem ze to je tazke vydrzat tolko dni, ja tiez po tolkych neuspechoch som bola nervozna, ale radsej som netestovala aby som sa zbytocne zas nestresovala viac ako je nutne 🙂

ika7
1. apr 2016

@1veverica a mala si aj to spinenie ci nie? Dakujem za tvoju podporu vela to pre mna znamena :*

1veverica
1. apr 2016

@ika7 vies co mala som iba jeden den, take ako to nazvat, male skvrnky, ale take normalne spinenie, som mala po vklade v ten den vecer, alebo druhy den, uz presne si az tak nepamatam. Ale mierne spinenie je ok, len nesmies krvacat normalne. Aj mne velmi pomohli baby na fore, ja som to ziadnej kamoske, ani segram nepovedala, oni tomu moc nerozumeju kedze nemali problem s pocatim. Tu sme predsa len baby co mame podobne problemi, viac si rozumieme, cize kto iny ti pomoze? len ten co vie presne co prezivas, 🙂 Takze sa snaz vydrzat do pondelka, a ked sa da, tak ani cez vikend netestuj 🙂