Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Baby, ked ste zacali stimulaciu na ivf, mali ste za sebou vysetrenia - imuno, hematologiu, endo..?
som po laparoskopii a drillingu, kedy mozes zacat snazilkovat? viem, ze lekar mi povedal, ze najlepsi cas na otehotnenie je nasledujuce 2mesiace, Toporcerova ma chce vidiet, ale ja to skusim prirodzene bez hocijakej stimulacii ovitrelle inj
@ika7 mi hovor, u mna je to tiez prve IVF a aj prve babo, takze tiez same novinky, takze presne viem o com pises, ono ked to bude pri druhom odbere rast, tak je to ok. Ja som bola vcera na druhom sone, tak poobede a pocula som dost vela babam volali ze je to ok, tak ti velmi drzim palce, som na teba myslela ze si urcite medzi nimi 🙂
@ika7 tak po druhom odbere hcg, ma na prve objednala o tri tyzdne, to tam bola fakt iba taka mala bodka, ale pre mna velmi dojimave, mi az slzicky vysli, teraz uz to bolo lepsie, obraz uz bol vacsi, viac rozoznatelne, uz aj rucky, nozicky, zlate, obrazky ti vytlaci, ale tak tam fakt iba bodocky budu. Beriem ale uz iba progesteron, ostatne mi uz tak postupne vysadila
@1veverica vies co ma nenapadlo sa opytat ked mi volali? ze ake som tie hodnoty ja mala...ach jaj to z toho stresu 🙂 mne muzicek vcera povedal, ze to uz by som mala byt v 2t a ja mu na to hovorím...áno teraz mame malu bodku :D A cosom vcera citala na nete uz v tretom tyzdni sa meni na pismenko C ;)
@ika7 pockaj, ja som bola vcera na tom sone a mi hovorila uz datum porodu, a ked hovorila v ktorom som tyzdni, tak vyslo ja som 7t. po vklade+2tyz+5dni, cize aj tu PK rataju, tak neviem kolko si tyzdnov po vklade a aku sa mala PK? Ja som tiez toto neratala, a myslela som ze som v 9tom a to mi uz 10konci, tak trosku posunute to je,
@ika7 ahpj myslim ze pk je punkcia 🙂
@janina1007 aha ;) dakujem aj ty chodis do Splnu?

@1veverica testovat nebudem,urcite. Manzel ma uz nahovaral aby som urobila ale hned som mu to vyvratila ;) vcera ma aj miestami pobolievali cicinky...tak uvidime co to bude v pondelok