icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

mysicka266
14. apr 2016

@1veverica len mysli pozitivne a vsetko bude v poriadku 🙂

1veverica
14. apr 2016

@mysicka266 to sa aj snazim, ved nic ine ani neostava, hadam si nepripustim nieco zle, vsetko je a aj bude ok, 🙂 uz len keby som to mala za sebou,

mysicka266
14. apr 2016

@1veverica presne tak, rychlo to zbehne ,tak ako aj cele tehotenstvo 🙂

1veverica
14. apr 2016

@mysicka266 no uvidime, verim ze mas pravdu, aj to by som brala aby uz bolo po 🙂

mysicka266
14. apr 2016

@1veverica 🙂 🙂 🙂 ani sa nenazdas a budes kocikovat.

1veverica
14. apr 2016

@mysicka266 si ma rozosmiala, no v zime si to asi az tak neuzijem, ale mas uplnu pravdu, cas tak leti, ze si ani neuvedomime, a uz bude po 🙂 🙂 🙂

mysicka266
14. apr 2016

@1veverica bud rada, budes mat do leta odrastene babo, mne sa narodi v tych horucavach 🙂

1veverica
14. apr 2016

@mysicka266 no tiez ziadna slava, ale neboj zvladnete to obaja 🙂 Ked tak vezmes vsetko ma svoje plus aj minus 🙂

mysicka266
14. apr 2016

@1veverica presne tak,velmi sa tesim 🙂

nikabacova
14. apr 2016

@1veverica tak som mladsia ale aj tak sa bojim ja uz radsej ani necitam ine fora co pisu zle skusenosti lebo potom sa este viac bojim, ale kamaratky ked boli tehotne prezivali to iste takze v pohode. Ja som rozmyslala na starou nemocnicou ale kamaratka ma dobre skusenosti aj s Novou na terase tak neviem ☹ v Juny ma rodit kamoska v novej nemocnici tak som zvedava co povie a ked tak pojdem tam 🙂 ja uz by som radsej mala vsetko za sebou a mala maleho doma 🙂

1veverica
15. apr 2016

@nikabacova no mi hovor, tiez by som to uz chcela mat vsetko za sebou 🙂 Hlavne sa bojim ako leto prezijem, ale tak co uz musime to zmaknut. Vies co ja si nejako negatine veci nepripustam, precitam si ale vypustim z hlavy,ved pozri co vsetko sa vo svete stava, ale to neznamena ze tak dopadneme aj my. Vsetko treba brat s nadhladom, a bude dobre, ono je dobre si s niekym pokecat kto ma podobny problem, viac tomu rozumie 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 cize teba uz ziadne zavazne vysetrenie necaka? uz si na materskej ci este nie?

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica zatial este nie,ale predpokladam,ze pri najblizsej poradni ma uz vypise na matersku. No tak tetaz uz velky ultrazvuk v nemocnici, na pasy do nemocnice a potom postupne kazdy tyzden kontrola,tak este bude toho dost 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 kazdy tyzden? no ty ma normalne "desis" panecky, tak toto je hruza, ja nenavidim lekarov a nemocnice, toto ma bude stat "desat rokov zivota"

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica no zo zaciatku je poradna kazde styri tyzdne, potom tri tyzdne, osmi mesiac kazde dva tyzdne a posledny mesiac kazdy tyzden. No budes musiet si na nich zvyknut 🙂 si tehotna, musis chodit na kontroly 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 ved hej, len co je vela to je vela, no nie? Pocuj a ten kombinovany test sa robi cez vaginu ci len brucho? Ty si tam bola aj partnerom ci sama?

nikabacova
15. apr 2016

@1veverica presne tak ja ak mam citat negativne na fore tak radsej s kamoskami co nedavno rodili sa vsetko popytam 🙂 a mam jednu kamaratku co bude v juny rodit tak take nejake veci sa pytam jej 🙂 booze ak bude take leto ako minuly rok tak to bude karastrofa ☹ sa prestahujem asi do pivnice :D

1veverica
15. apr 2016

@nikabacova tak ja nemam pri sebe nejake cerstve mamicky, aj tu baby poradia, len to netreba vsetko si pripustat 🙂 Ty si bola na ten kombinovany test s partnerom, ci sama? predpokladam ze sa robi cez brucho, ci?

seliselka
15. apr 2016

Baby musim sa vam pochvalit....mala som prvy ultrazvuk a vsetko je ok...cize SPLN mi pomohol! Som neskutocne stastnaaaaaaaaa a este tomu nemozem uverit. Vsetkym vam prajem to iste. Nech je nas tu cim dalej tym viac tehuliek 🙂) Martin mi nepomohl 2x a az na treti krat SPLN v Kosiciach je to uuuuzasne!!!!

1veverica
15. apr 2016

@seliselka gratulujem, som rada ze sa ti to podarilo 🙂 Hlavne uz len pozitivne mysliet, a co som sa podozvedala plno plno testov absolvovat 🙂 Budu to dvojicky, ci jedno? 🙂

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica ja som bola s partnerom a ked sme vychadzali asi dva pary tam cakali, robi sa cez brucho,ale ked sa babo nechce ukazat ako mne,tak sa robi vaginalnou sondou 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 a bolo to tvojmu take akoze nenprijemne ked to videl ako ti to dava do vaginy? moj by tiez chcel ist so mnou tak rozmyslam, ci ho zobrat alebo nie, a ty si tiez bola u dankovcika v ke?

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica ano,bola som u Dankovica,ale on tam nebol, bol tam iny doktor,ale bola som velmi spokojna,vsetko povysvetloval,velmi ochotny. Vies mi to berieme tak tragicky,ale pre nich to je uplne normalne,myslim pre lekarov 🙂 ja mam gynekologicku a nerada by som sla k chlapovi,no vtedy som sa tomu nevyhla,ale bola som rada,ze maly je v poriadku,tak som to ani neriesila. Tak je to take blbe pre chlapa,ked vidi ako ta vysetruje zo spodu a rype sa v tebe,ale ta pol hodina tak rychlo ubehla a boli sme fascinovany z nasej fazulky ako sa krasne vyvija 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 tak uvidim ako to bude u nas, ale radsej by som bola cez brucho, predsa len do konca mesiaca este beriem tie tablety, a je to dost meprijemne, ale tak co uz uvidime ako bude babo otocene, tak hadam uvidime vsetko 🙂 🙂

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica mozno,ze ti nebude robit ultrazvuk zo spodu, len aby si vedela keby nahodou 🙂 a beries este utrogestan?

seliselka
15. apr 2016

@1veverica netusim..ale asi jedno...myslis ze na prvom ultrazvuku uz vedia zistit ci ide o jedno alebo 2? Lebo mi boli vkladane 2...

mysicka266
15. apr 2016

@seliselka urcite ano,lebo by boli na sone dve plne vaky 🙂 a co ti doktorka povedala, ze je tam iba jedno? Prepac,ze som sa zamiesala do rozhovoru 🙂

1veverica
15. apr 2016

@seliselka tak mne hned pri prvom povedala ze jedno sa uchytilo, tak predpokladam ze ano 🙂

1veverica
15. apr 2016

@mysicka266 ten som ani nebrala ale beriem progesteron, tiez trosku neprijemna tableta, tak preto sa pytam, bo este do konca mesiaca by som mala brat, a 27.4. som objednana na to vysetrenie

mysicka266
15. apr 2016

@1veverica a uz chodis k svojej gynekologicke alebo este do splnu? Uz mas aj poradne?