Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
ahojte neviete mi povedat ci docentka dovolenkuje?uz 3.den sa tam neviem dovolať
docentka tam je ale sestrička nie tak asi preto
@mmattulik1 docentka tam je az do konca jula. Povedala mi to osobne v stredu.
dievčatá kam ste mali pichať menopur? do brucha?
@frantiska12345 ahojky, ano do brucha, si tak chytis dvoma prstami taku vrasku si urobis, do toho pichnes, v pohode, neboj. Drzim prsty 🙂
@rheasil v auguste sa Gyncare sťahuje do nových priestorov a tam ide aj Toporcerová (:
@sonajuhasova ahoj, to nemyslis vážne. Ja s kamarátkou som odišla zo splnu do gyncare, len kvoli nej. No bude to zaujimave, akože bude pracovať s Hermanom?
@1veverica dakujem 🙂
@1veverica informáciu mám od Toporcerovej (: myslím, že je dosť dôveryhodná. Prvú informáciu som mala, že bude nové centrum, ale potom mi vysvetlili, že to bude gyncare
@glopsa ja si myslim, že v gyncare budeš mať na výber, či chceš ju, či jeho...
@sonajuhasova vsak ano, ono sa to moze tak volat, ja len ze nebude robit s Hermanom, nove centrum bude, to mas pravdu 🙂
Kocky co je na tom pravdy, ze je este jedno CAR v Ke? A robi tam Mudr. Linkesch...
Ahojte,potrebovala by som poradit. Mam za sebou 2 neuspesne IVF cykly v Heliose Martin. Chcela by som 3 IVF absolvovat v KE. Mam to ovela blizsie kedze sme z PO a mozno motyka konecne vystreli....Preto by som potrebovala poradit,ktoreho lekara v KE by ste mi odporucili. Dakujeeeem 🙂
Je v Ke aj ine Car ako Spln a Gyn Care?
@janina1007 este vraj robia v starej nomocnici na rastislavke
@1veverica www.dermagyn.sk toto je vo vojenskej nemocnici... preto som sa pytala...
ja mam informaciu..že ano..Helios Košice..je to nove Centrum....mna sa pýtala sestra z tkanivovej banky,prečo neskúsime to nove...ale kedže druhe IVF sa nam podarilo u Dr.Hermana..tak mu ostanem verna :D Doktor nič nespominal o stahovani,ibaže otvaraju nove centrum,či neprídem aj s malou na otvorenie..ale povedal,že až v Septembri..tak neviem..
Pani doktorka Toporcerova a pan doktor Herman budu spolu v jednom centre na Magnezitarskej ...a na kazdej z nas bude ku komu pojdeme. V splne uz bude uplne niekto iny. Otvorenie centra sa ma konat v mesiaci september.
@janina1007 som mrkla na tu stranku, tak zda sa ze to je nieco nove, vyuzili priestory, tak teraz je fakt plno parov co maju problem, z jednej strany je dobre aby si mohli vybrat kam pojdu 🙂

@domka77 urcite sa zbytocne nestresovat, to mas pravdu, ona to oznami ked to bude aktualne, ved pary si mozu vybrat, do ktoreho centra pojdu 🙂