icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

1veverica
6. júl 2016

@domka77 urcite sa zbytocne nestresovat, to mas pravdu, ona to oznami ked to bude aktualne, ved pary si mozu vybrat, do ktoreho centra pojdu 🙂

1veverica
6. júl 2016

@seliselka a ako sa ti dari? v ktorom si tyzdni?

rheasil
6. júl 2016

@andrea841 doc. odchadza mi to dnes osobne povedala. Do konca jula je este v splne. O 10 som opät pri nej tak budem vediet kam. Lebo mi povedala nie je problem

rheasil
6. júl 2016

@andrea841 nie je problem u nej zostat. Som jej povedala, ze nechcem menit lekarku.

domka77
7. júl 2016

@rheasil super... daj potom prosim info ako sa vola to centrum lebo ja som zabudla... :(

andrea841
7. júl 2016

@rheasil vďaka za info 🙂

mmattulik1
8. júl 2016

ahojte neviete mi povedat ci docentka dovolenkuje?uz 3.den sa tam neviem dovolať

andrea841
8. júl 2016

docentka tam je ale sestrička nie tak asi preto

andrea841
8. júl 2016
rheasil
9. júl 2016

@mmattulik1 docentka tam je az do konca jula. Povedala mi to osobne v stredu.

frantiska12345
11. júl 2016

dievčatá kam ste mali pichať menopur? do brucha?

1veverica
12. júl 2016

@frantiska12345 ahojky, ano do brucha, si tak chytis dvoma prstami taku vrasku si urobis, do toho pichnes, v pohode, neboj. Drzim prsty 🙂

sonajuhasova
12. júl 2016

@rheasil v auguste sa Gyncare sťahuje do nových priestorov a tam ide aj Toporcerová (:

glopsa
12. júl 2016

@sonajuhasova ahoj, to nemyslis vážne. Ja s kamarátkou som odišla zo splnu do gyncare, len kvoli nej. No bude to zaujimave, akože bude pracovať s Hermanom?

1veverica
12. júl 2016

@glopsa no myslim ze to nie je spravne napisane, vraj sa otvara nove centrum a tam ide toporcerova, nebude robit s Hermanom 🙂

frantiska12345
12. júl 2016

@1veverica dakujem 🙂

sonajuhasova
13. júl 2016

@1veverica informáciu mám od Toporcerovej (: myslím, že je dosť dôveryhodná. Prvú informáciu som mala, že bude nové centrum, ale potom mi vysvetlili, že to bude gyncare

sonajuhasova
13. júl 2016

@glopsa ja si myslim, že v gyncare budeš mať na výber, či chceš ju, či jeho...

1veverica
13. júl 2016

@sonajuhasova vsak ano, ono sa to moze tak volat, ja len ze nebude robit s Hermanom, nove centrum bude, to mas pravdu 🙂

julina3
14. júl 2016

@1veverica Gyncare sa sťahuje do nových priestorov a od augusta tam ide pracovať aj
Doc. Toporcerová s embryologičkou a s celým kolektívom, ktorý doteraz robil v SPLNe
Takže t.č. v SLPNe neostane nikto

janina1007
14. júl 2016

Kocky co je na tom pravdy, ze je este jedno CAR v Ke? A robi tam Mudr. Linkesch...

1veverica
15. júl 2016

@julina3 cize predpokladam ze tam pride nejaky novy kolektiv 🙂

linaya
15. júl 2016

Ahojte,potrebovala by som poradit. Mam za sebou 2 neuspesne IVF cykly v Heliose Martin. Chcela by som 3 IVF absolvovat v KE. Mam to ovela blizsie kedze sme z PO a mozno motyka konecne vystreli....Preto by som potrebovala poradit,ktoreho lekara v KE by ste mi odporucili. Dakujeeeem 🙂

janina1007
15. júl 2016

Je v Ke aj ine Car ako Spln a Gyn Care?

1veverica
18. júl 2016

@janina1007 este vraj robia v starej nomocnici na rastislavke

1veverica
18. júl 2016

@linaya ahojky, to je fakt tazko poradit, mne osobne sa podarilo v splne, ale vela dievcat su zo splnu sklamane, drzim prsteky

janina1007
18. júl 2016

@1veverica www.dermagyn.sk toto je vo vojenskej nemocnici... preto som sa pytala...

dicinka1
18. júl 2016

ja mam informaciu..že ano..Helios Košice..je to nove Centrum....mna sa pýtala sestra z tkanivovej banky,prečo neskúsime to nove...ale kedže druhe IVF sa nam podarilo u Dr.Hermana..tak mu ostanem verna :D Doktor nič nespominal o stahovani,ibaže otvaraju nove centrum,či neprídem aj s malou na otvorenie..ale povedal,že až v Septembri..tak neviem..

ika7
18. júl 2016

Pani doktorka Toporcerova a pan doktor Herman budu spolu v jednom centre na Magnezitarskej ...a na kazdej z nas bude ku komu pojdeme. V splne uz bude uplne niekto iny. Otvorenie centra sa ma konat v mesiaci september.

1veverica
19. júl 2016

@janina1007 som mrkla na tu stranku, tak zda sa ze to je nieco nove, vyuzili priestory, tak teraz je fakt plno parov co maju problem, z jednej strany je dobre aby si mohli vybrat kam pojdu 🙂