icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

Strana
z69
majuskabobi
30. aug 2016

@1veverica ďakujem za nazor, inac som si všimla, ze tam kde su najhoršie recenzie, tam to byva najlepšie, a naopak, suprove sluzby byvaju zvacsa tie najhoršie.. 🙂 snad onedlho budem aj ja v klube 😉

1veverica
30. aug 2016

@majuskabobi ja som si centrum vyberala, podla dostupnosti, tiez sa mi podarilo na 1krat, cize vies poviem ze toto je dobre centrum, ale ty mozno mas iny problem ako sme mali my s partnerom, takze to je fakt velmi zlozite. Mne osobne odporucili hermana, len ja som taka hanblivka, nechcela som s chlapom riesit svoj zdravotny problem, tak preto som si vybrala zenu, a som spokojna, Budes do centra chodit dost casto, tak si vyber naozaj take v ktorom sa budes citit dobre. A hlavne ber do uvahy, ze nie vsetky baby co sa im podarilo chodia na net, a povedia ti svoj nazor.

domka77
1. sep 2016

Dievčatá ahojte, potrebujem nutne info od niektorej, ktorá ste boli už na IVF. Som v SPLNE ale od septembra už vlastne v GYNXCARE, nakoľko sa personál odsťahoval.Mám schválenú žiadosť a teraz v septembri by som mala začať so stimuláciou na prvé IVFko. Bola som za sestričkou čo a ako a povedala mi, že keď dostanem menzes, mám hneď prísť, aby mi vzali krv a urobili ultrazvuk a až potom mi povedia aké lieky a čo ďalej ale začať brať lieky by som mala už od 3ho dňa. Menzes čakám zajtra čo mi skočilo do rozpočtu lebo je víkend. Kamoška, ktorá to už má za sebou mi vravela, že ten postup je divný, že ona už pri schvaľovaní žiadosti mala určené aké lieky bude brať a tiež, že recept mala podstatne skôr, nie na poslednú chvíľu. Môžete mi prosím dať info ak niektorá viete poradiť? Ďakujem.

linaya
1. sep 2016

@domka77 ahoj. Ja mam za sebou 2 ivf a po schvaleni ziadosti som dostala protokol ako a kedy ake lieky zacnem brat. Pekne krasne som to mala rozpisane. Bola som v Heliose Martin. Teraz sa chystam do Splnu.

seliselka
1. sep 2016

@linaya bola si 2x v heliose a neuspesne?

linaya
2. sep 2016

@seliselka ano....dokopy 4 vklady a nic.......Spln je posledna sanca...bud-alebo.....

1veverica
2. sep 2016

@domka77 podla mna sa nemusis bat, ono lieky by si mala mat fakt schvalene v tej ziadosti, ale niekedy sa beru az 18-22den cyklu ked mas dlhy protokol, ja som mala, takze neboj, vsetko bude tak ako ma byt, len chod pekne na vysetrenie ktore ti kazali, a bude dobre 🙂 drzim prsteky 🙂

domka77
2. sep 2016

@1veverica ďakujem pekne. Menzes som dostala dnes ráno ale len spinenie tak som volala do Gyncare. Ale pred hodinou sa to rozbehlo tak som sem rovno zašla a teraz čakám k lekárke. Dam vedieť. 😊

1veverica
5. sep 2016

@domka77 tuj tuj, vsetko dobre dobpadne, urcite 🙂

seliselka
5. sep 2016

@linaya to ma mrzi....viem ake to je :( u mna boli 2x neuspesne v heliose a spln kosice mi pomohli na 3x

linaya
5. sep 2016

@seliselka jeeej tak to ti srdecne blahozelam 🙂 Chcem sa ta opytat,ci si mala rovnaku stimulku v Splne ako v Heliose alebo bola odlisna? Ja idem akurat zajtra na prvu konzultaciu k Dr.Polacekovi so vsetkymi vysledkami co mi robili v Heliose.

domka77
5. sep 2016
pempusik
5. sep 2016

@linaya prosim ta, dr. Polacek chodieva do splnu iba na "turnusy" alebo je tam stale?

linaya
5. sep 2016

@pempusik asi tam nie je stale lebo tento tyzden tam ma byt len dva dni.

seliselka
5. sep 2016

@linaya mala som kratky protokol vsade len mi dala vklad na 2 den nie 5 ako v martine

1veverica
6. sep 2016

@seliselka a uz vies co cakate? ako dopadol 3D ultrazvuk?

seliselka
6. sep 2016

@1veverica cakame dievcatko....ultrazvuk vsetko v poriadku ;) velmi sa tesime na nasu bambulku

1veverica
7. sep 2016

@seliselka gratulujem,moje sa nie a nie otocit, nechce velmi ukazat, ze co to je, takze tiez predpokladam ze baba, ale tak uvidime asi az po porode 🙂 Inac sa citis v pohodke, este robis?

seliselka
7. sep 2016

@1veverica nam sa krasne ukazala...bola rozcapkana ako xabka 🙂))) citim sa dobre ale uz mi dochadzaju sily...strasne vela robim a malo spim...som velmi vycerpana...a ty?

1veverica
7. sep 2016

@seliselka joj tak to si davaj pozor na seba, tak so mnou je to podobne, tiez este chodim do prace, a beham po dr. co mna vobec nebavi, toto ja nemusim, ale tak co uz. To teplo ma neskutocne vycerpava, som rada ze august nebol az taky teply ako jul. A teraz ma trapi ze v noci chodim aj 5-10krat na wc, co som doteraz nemala, cize rano som jak vyzuta rezanka, ale inac v ramci moznosti sa mame dobre, aj babo je ok, iba ta poloha je o nicom

monka112
28. jan 2017

Ahojte, chceme sa objednat do splnu, zevraj je tam novy personal, aky je, baby co tam chodite napiste prosim🙂

vanilka3
28. jan 2017
hilia
30. okt 2020

Kocky mam na vas prozbu.
No my sme uz 10 den po KET. Zatial mi vsetky testy ukazali negativny vysledok 😥. V utorok 3.11.20 ideme na krv, aj ked tusim, co mi povedia.
Ide o to, ze mame zamrazene este jedno embryjko. Chcem vediet, ci musim cakat, alebo mozem ist v dalsom cykle do toho. Vedeli by ste? Dakujem

1veverica
31. okt 2020

@hilia môžeš v ďalšom cykle. Ale určite počkaj na vysledky. Niektore testy nie su take citlive. Drzim prsty.👍

hilia
31. okt 2020

@1veverica fakuhem, ked budem nieco vediet, hned pisem

Strana
z69