icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

bubca7
24. aug 2014

Nooo tak to asi tu nikto neprispieva kde ste sa stratili 😉

sanny228
25. aug 2014

@bubca7 ahooj čitala som vašu diskusiu 🙂 a chcem vás len povzbudiť 🙂 ja som tiež teraz v auguste absolvovala ivf v splne a bola som na tom podobne ako ty že nakoniec odobratých 5 zrelých vajíčok....na druhy den volala embriologička že všetkých 5 sa oplodnilo....no ked sme prišli na vklad tak ostali len dve embrijka....tak sme sa rozhodovali čo a ako...a nakoniec nam aj embriologička poradila a aj sami sme chceli že sme vložili dve 🙂 čiže nam na mrazenie nič neostalo ☹ takže sme šli do toho naplno....no a na 7 den po ET som mala slabého dušika na teste 🙂 na 9den po ET už čiarka silnela a v splne po odbre krvi hodnota hcg 150 🙂 ...v pondelok opakovaný odber 530 hcg 🙂 takže sme šťastný 🙂 a teraz v stredu nás čaká naš prvý ultrazvuk 🙂 držím palce aby to aj u vás takto dopadlo 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
gratulujem, že sa podaril prvý pokus, paráda, už aby aj mne volali, že mám schválenú žiadosť a môžme ísť do toho 🙂

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka dakujem 🙂 držím palce aby to bolo tak aj u vás a hned to vyšlo a hotovo 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
ďakujem aj ja, verím tomu, dva roky útrap, plaču stačili..... 😉

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka u nás to isté....konečne po dva a pol roku sa to podarilo 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
aj zistili, prečo sa nepodarilo prirodzenou cestou?

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka ano na ivf sme šli kvôli zlému spermiogramu...ologo-astheno-teratozoospermia...ja som mala vysledky v poriadku 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
jaj, to sa aj zle číta 😖 , ale podarilo sa a to je dôležité 🙂, dne som to už nevydržala a som si zavolala do poisťovne, tak sa moja žiadosť už spracováva 🙂

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka takže čo chvíľku to už začne 🙂 ked začneš pichať injekcie tak to už pôjde veľmi rýchlo všetko 🙂 uvidíš a ani sa nenazdáš a budu na teste už 2 čiarky 🙂 ja som to nevydržala na 7.den po ET som skusila test...a tam bol taky slabučký dúšik 😀

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
noo, injekcie ma čakajú od 2-heho dňa MS, bolel samotný zákrok? teda odoberanie vajíčok?

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka no tak to máš krátky protokol 🙂 aj ja som tak začínala 🙂 vieš čo nebolelo to....kedže hned ako som ľahla mi napichli žilu a už som spala 😀 a prebrala som sa na izbe už 🙂 je pravda ze som po zakroku trochu krvácala ale do vecera to prešlo uplne a bolo to v pohode....len k veceru ma začalo už doma pobolievať podbruško a ešte aj další den a potom sa to už zlepšilo 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
a krátky protokol je dobrý?, si začínala? krátky protokol a jediný bol ten, že sa to hned aj podarilo?

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka no myslím že aj ja som začínala na druhý den po ms pichať 🙂 podla mna je dobrý...nepichaš tak dlho 🙂 a nám to s nim vyšlo 🙂 no mala som pri nom iba 12 oocytov a z toho bolo pri odbere iba 5 zrelých vajíčok

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
tak mne bolo povedané, že mám dobrú tvorbu vajíčok, tak to musí vyjsť 😉

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka no tak držím palce aby to pekne vyšlo na prvý šup 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
ďakujem pekne, ako ide tehuľkovanie? sú nevoľnosti?

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka zatial nie 🙂 zatial môžem zjesť všetko normálne 🙂 tak by bolo fajn keby to tak aj ostalo 😀 jedine čo tak ma strašne bolia prsia ale to pripisujem aj tým liekom čo beriem 🙂 a ešte jedine čo tak ma pobolieva podbruško sem tam 🙂

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
lieky? niečo na udržanie alebo také niečo?

sanny228
25. aug 2014

@moncuricka jo presne na udržanie...a vraj sa to berie az do nejakeho 12teho týždna 🙂 ja beriem estrimax, utrogenstan, prednison, a fraxiparín

moncuricka
25. aug 2014

dobrý koktail,hotové denné menu 🙂 teba kolko všetky doplatky vyšli?

bubca7
25. aug 2014

Ajojte koceny tak mame to zasebou dufam ze vsetko prebehlo ako malo byt dala som vlozit jedno embrijko☺☺☺

kika691
25. aug 2014

Ahojte....spravia mi tam aj nejake podrobnejsie vysetrenia....ci to robia len tym co su odhodlani IVF?

moncuricka
25. aug 2014

@bubca7
určite, všetko dobre dopadne a o chvíľočku budú dve čiarky na teste veľmi to želám 😉

sanny228
25. aug 2014

@bubca7 aj ja drzim palce a vsetko dobre dopadne 🙂 inak nevies od kedy dokedy maju v splne dovolenku ? 🙂
@moncuricka ivf aj s injekciami nas vyslo presne 700e plus za lieky po opu co beriem doteraz nejakych 50e este

moncuricka
25. aug 2014

@sanny228
ďakujem pekne za odpoved 🙂

bubca7
25. aug 2014

@sanny228 teraz je tam docentka s embryologickou a este su tam asi taky tyzden a potom toporcerova nastupuje 16.9po dovolenke

sanny228
25. aug 2014

@bubca7 aha takze sestricku tam teraz nemaju? 🙂 a vela ludi tam maju v tomto rezime ? Pytam sa pretoze v stredu mame prist na ultrazvuk do obeda tak rozmyslam aj o ktorej tam prist aby sme dlho necakali 🙂

bubca7
25. aug 2014

@sanny228 ani nie objednavaju len surne pripady ked som tam dnes dosla sice som cakala taku pol hodku ale bola tam len jedna kocka a potom prisla dalsia ale ta sla somnou na zakrok 😉

sanny228
26. aug 2014

@bubca7 tak dufam ked tam prideme tak na 9tu tak hadam tam nebude vela ludi 🙂