icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

misence
4. okt 2018

@lajla89 ahoj držím palce zajtra! Ozvi sa potom aký bol výsledok ❤ dúfam, že je všetko ok! 🤗

lajla89
9. okt 2018

@misence ahoj 😊som sa nejak pozabudla a neozvala som sa tak krv bola pozitívna 1300hcg včera som bola na kontrolnej a hcg 3310 takže pekne stúpa 😊 už len čakám na termín na ultrazvuk ❤️

misence
10. okt 2018

@lajla89 juuuuj super to je úžasná správa ❤ teším saaa ☺ už som si myslela, že dačo je zle keď si neodpisovala. a usg kedy má byť? Majú ti volať či? A dosť vysoké máš hcg, ja ani neviem či som také mala pri dvojkach 😄 pekne pekne 😊

lajla89
10. okt 2018

@misence nie len nejak som na to pozabudla 😬😂 ja ani netuším aké by malo byt správne hcg v centre povedali ze hodnota je dobrá a to mi stačilo 😁ale nestras ma ze je vysoké dúfam ze nie až tak vysoké aby boli dvojičky 😮😁 to by boli jednovajecne lebo mi vkladali len jednu bublinku 😊 usg mam volať do centra a objednajú ma a u svojho gynekológa mam termín 22.10.

misence
11. okt 2018

@lajla89 no akurát som si pozrela moje HCGčka ja som mala 11. deň po ET 573 a na 13ty deň kontrolné HCG som mala 1400 🙂 malo by každý druhý deň stupnúť dvojnásobne 🙂 teším saaa, že tak pekne stúplo aj tebee. Potom napíš ako dopadol ultrazvuk 🤗 už si sa objednala do Splnu?

lajla89
12. okt 2018

@misence ahoj áno už má objednali na ultrazvuk idem 25.10 😊😊

misence
15. okt 2018

@lajla89 potom sa ozvi ako dopadol 🤗

lajla89
22. okt 2018

@misence ahoj bola som u svojho gynekológa na kontrole tak ❤️nám krásne bije už mám aj prvú fotku ešte v piatok idem do centra a potom už len k svojmu

misence
23. okt 2018

@lajla89 jeeeej krása drobátko maličké ❤❤ gratulujeeem, nech všetko prebieha v poriadku a teším sa 😍

lajla89
25. okt 2018

@misence ďakujem krásne ❤️ ❤️ priebežne sem budem dávať info ako sa máme

misence
26. okt 2018

@lajla89 dávaj dávaj nech vieme o vás 😊 boli ste už aj v Splne na kontrolu? Ja sa tak teším, keď vidím že sa to podarí 😍

ywana15
27. okt 2018

Ahojte žienky,chcem sa s vami podeliť o moju skúsenost,mam 29 rokov a s manzelom sme sa rozhodli postúpiť IVF keďže o bábätko sa pokúšame cca 2 a pol roka a manželovi po vysetreni spermiogramu diagnostikovali oligotertrazoospermiu,a ešte plus k tomu ja som zrazu prestala mať menštruáciu(nepomohla ani vyvolávacka). Moja gynekologicka nás odporučila ísť do Splnu a vyskúšať asistovanu reprodukciu,aj keď ja som stále bola nejak vnútorné proti tomu. Po pár návštevách v care a po skvelom prístupe lekára sa mi tak trošku uľavilo ,že konáme správne. Nasadil mi estrimax a duphaston a konečne po ôsmich mesiacoch som dostala mrchu,tak sme mohli začať s krátkym protokolom. pichala som si Gonal 150 a potom som k tomu pridala aj Cetrotide, žiaľ usg kontrola pred punkciou ukázala,že mi vôbec nezareagovali injekcie a verdikt lekára bol,že so stimuláciu nemá význam dalej pokračovať,pretože sliznica je veľmi nízka a v podstate by mi ani nemali čo odobrať ☹️taktiež mi ani nemohol zvýšiť dávku injekcií ,pretože mám 50 kg. takže vlastne do kopy sme ani poriadne nezačali a už 1.pokus neúspešný 🙁 mala ste niektorá z Vás podobný prípad ? Lekár vravel aby sme si dali pauzu a po novom roku zasa skúsili ďalší pokus ale poviem Vám ,že rozmýšľam že to nechať tak a pokúšať sa naďalej prirodzenou cestou .

misence
29. okt 2018

@ywana15 ahoj. Tak ja osobne som nemala takýto problém, u nás to bolo úplne niečo iné. Ale chápem, že neúspech odrádza od ďalšieho pokusu. My sme si napr. po 1.neúspešnom pokuse dali rok pauzu, ja som nedokázala do toho ísť znovu tak skoro. Dosť dlho som predychávala, že to nevyšlo a ani som nemala chuť ísť do ďalšieho IVF, bola som veľmi sklamaná. Ale ten rok pauzy mi veľmi pomohol, skúšali sme prirodzenoi cestou, žiaľ nepodarilo sa, tak sme sa znovu rozhodli ísť do toho 🙂 a dobre sme urobili. Išla som do centra úplne vyrovnaná, uvoľnená a hlavne som sa na to neupínala a povedala som si, že buď to vyjde alebo nie. Veď ak to aj 2x nevyjde ešte nám ostáva 1 pokus. Ale našťastie sa 2x podarilo a veľmi sme sa tešili 😊 tak hlavne rob tak, ako to cítiš ty. Ak si myslíš, že ešte nie si pripravená na 2.pokus tak to nechajte zatiaľ tak a pokúšajte sa prirodzene. Sama zistíš, kedy bude správny čas 😉 držím prsty 🤞

ksulka
29. okt 2018

@ywana15 ja tiez po neuspesnom pokuse nemam na ivf ani na spln vobec chut... pocas stimu, vkladu atd. som bola nadsena, a potom sa to utalo, ze zasa neuspech. len ja mam 38 a poslednu sancu na poistovnu. no asi to budem odkladat az dokym sa nebudu blizit narodky. z tohto pohladu mas cas,zbytocne to silit... na ivf mozes stale ist aj o rok, dva. drzim palce

ywana15
29. okt 2018

@misence jeeeej super,tak to gratulujem 😊 ,áno už som si to nechala prejsť hlavou v kľude a usúdili sme s manželom že sa pokúsime ešte prirodzenou cestou a uvidíme 😊

ywana15
29. okt 2018

@ksulka och to ma mrzí, ale ja hovorím že treba stále myslieť pozitívne aj keď sa to niekedy ľahko hovorí,držím aj ja palce nech ti to vyjde

miska11115
autor
31. okt 2018

Ahojte baby tak som tu zas dnes 2 ket zamnou dufam že tento krát to výjde vkladali my dve 5 dnove embria držte prsty budem aa glásuť😁😉😁😉 držím všetkým prsty

miska11115
autor
31. okt 2018

@miska11115 oprava budem sa hlásiť sorry preklep 😂😁😂

misence
1. nov 2018

@miska11115 ahoooj tak sa držte 🤞🤞❤

miska11115
autor
2. nov 2018

Ahojte tak včera po 2 ket 1 den po vklade špinenie sprevádzané bolestami ako pri ms a dnes už vôbec nič ani špinenie ani bolesti bojím sa že odišlo tým špinením už neviem čo si o tom mám myslieť

lajla89
2. nov 2018

@miska11115 ahoj držím palce aby to dobre dopadlo a spinenim si nerob stresy po vklade sa to stáva pokiaľ to nepretrvava je to v poriadku ale pokiaľ by si mala nejaké pochybnosti vždy sa radšej obrať na CAR 😊

lajla89
2. nov 2018

@misence ahoj áno boli sme už aj v centre doktor nás prezrel všetko v poriadku tak ma už poslal k svojmu jedine mi brali už u môjho gynekológa krv a mam zvýšené hodnoty štítnej žľazy tak musíme ísť na endokrinológiu aby ma mali pod kontrolou. Ale ináč si vo veľkom užívam tehulkovanie 😊

miska11115
autor
2. nov 2018

@lajla89 ahoj spinenoe bolo iba včera ráno 1 po let a dnes už nič ani bolesti len teraz ma chytili kríže ale asi v progester...a estrimax môžem sa opítať či si mala nejaké pocity ???želám krásne tehu...😊😊😊😊

lajla89
4. nov 2018

@miska11115 dakujem pekne 😊pocity som mala stále ako pred mrchou niekedy som si fakt už myslela ze pôjdem na WC a zbadám krv. A pobolievali ma aj krize a prsia ale to mohlo s progesteronu a deň pred pozitívnym testom som dostala také silné pichanie v podbrušku asi také 2min. Mala som co robiť aby som to predychala na druhý deň //😊

miska11115
autor
4. nov 2018

@lajla89 a môžem sa opýtať kedy si mala prvý krát na teste aspoň dúšika?mne už neboli nič tak neviem včera ešte kríže trošku

lajla89
4. nov 2018

@miska11115 ducha som našla na 7den po transfere ale nespoliehala by som sa na to niekomu vyjde duch až na 10den takže zbytočne sa nestresuj ak tam nebude nič 😉

misence
4. nov 2018

@lajla89 ahoooj tak to je radosť tehulkovať 😊 a inak sa ako cítiš? Snáď s tou štítnou bude všetko ok. Kedy ťa čaka poradňa u lekára?

misence
4. nov 2018

@miska11115 ja som síce KET neabsolvovala ale po ET som špinila 5 dní a stále som mala taký pocit, že príde mrcha. A bolesti som mala akurát 1 deň po ET a také pichanie silné. A to sa zrejme uhniezdili embryjka 😊 potom už žiadne bolesti ani náznak ničoho, žiadne signály žeby som mohla byť tehotná. Takže sa nestresuj hlavne, embryjku do neprospieva 🙂 oddychuj a pi veľa ananásového džúsu 😉

lajla89
4. nov 2018

@misence tak pocity také všelijaké ja mam skôr tie poobedne a večerné nevoľnosti no našťastie grcala som zatiaľ len raz. Inak sem tam nejaké to pobolievanie v podbrušku tým ze sa maternica roztahuje a začínajú mi niektoré pachy vadiť. A ty ako??? Poradňu mam prvú v utorok

miska11115
autor
4. nov 2018

@misence ahoj dakujem za povzbudenie bolesti už mám od včera podbrušku ..pred ms nemavam také bolesti ale to je asi z progesteronu a prsia ma bolia iba na silnejší dotyk ale brucho dosť ja nešpiním ako som už pisala iba 1 den po ket ale iba trochu rano trošku hnede ale pravdu povediac necitim sa že to vyšlo taký vnútorný pocit mám to by bol zázrak keby áno nebránim sa tomu asi by som vyskočila z kože😊😊😊😊 a ananám papám ale ďakujem