Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@miska11115 ty sa ako cítiš? 😊 Kedy máš ísť na krv?
@misence ahoj sama nrvirm sem sat bolesti ale inak nic nedavam tomu veľku nádej no uvidíme už tie sklamania boli veľa ale ak by som bola tehu tak vyskosčím z kože a na krv mám isť stredu tak uvidíme a ty sa máš ako ???
@lajla89 to my je ľúto
Ahojte tak dnes 9 den po ket a test snehobiely žiadne pocity ani nič iné ...držím vám všetkým prsty
@misence nie komplikácie neboli išla som si ráno do poradne s pocitom že uvidím svoju malú fazuľku a bum nie je akcia srdca... Zostala som ovalena na druhý deň som volala do centra tak ma zavolali a kontrolný utz kde doktor potvrdil zlú správu a vypísal mi papiere do nemocnice na kyret. Plod bol riadne zahniezdeny takže tam problém nebol takže by som to sama ani nevypudila a keďže mi zistili ze nám nejak blbo zrotovanu maternicu nevedeli ma poriadne vyčistiť a skoro všetko tam ostalo takže o dva dni laparoskopicky kyret kde to všetko vyčistili. A konečne od stredy ma dnes pustili domov.
@lajla89 pane bože je my to lúto viem čim si si prešla neviem či ťa povzdudzovať len ty držím palce aby si sa s toho rýchlo dostala fizycky a psichicky je to ťažké🙁🙁🙁
Ahojte baby tak 2 ket z 1 ivf a zároveň posledne negatívne ☹🙁😢🙁 píšem vám lebo potrebujem radu 26.11 idem na konzultáciu k dr.lazárovi ohľadom 2 ivf ale chcem všetky vyšetrenia si urobiť a neísť do toho len tak či výjde alebo.....eee...Kde sa chodí na genetické testy v ke koľko sa platí a ako dlho sa čaká ???proste všetko okolo toho a ešte imuno...reprodukciu kam mám isť a tiež ak môžte tak všetko okolo toho dakujemmm
@miska11115 ahoj je mi to velmi luto,velmi som na teba myslela a drzala palce :( .ohladom gen.testov ti neviem bohuzial poradit, my sme boli v presove na reprodukcnej imunulogii.sestricka zo splnu nas objednala do presova a dala nam presny termin. Cakali sme cca.2 tyzdne. V presove nam spravili zakladne testy na alergie a dali nam papiere na odbery,ktore sme spravili v gyncare v kosiciach (vsetky vytery,odbery) a potom oni poslali vysledky do presova a potom cca o mesiac sme dostali dalsi termin do presova, kde uz boli vsetky vysledky z odberov. Drzim silno palce 😙
@silviavisz dakujem veľmi pekne za info
@silviavisz a kolko ste platili ??? Za imuno?....a este ak smiem vediet prečo ty robili všetky odbery a vytery v gyncare a nie v splne chodiš do splnu nie ??? Ci? ??
@miska11115 tak to ma úprimne mrzí :( myslela som na teba a veľmi držala prsty. Hlavu hore a bojujte ďalej. Čo sa týka tvojej otázky, my sme na genetiku boli v novej nemocnici, zavolala som, objednala nás a na výsledky sme čakali zhruba vyše mesiaca. A neplatili sme nič. Ráno sme prišli s manželom na krv, urobili s nami dotazník ohľadom rodinnej anamnézy a išli sme. Tak sa teda držte! ❤
@miska11115 ano do splnu chodim. Ale ked pozries stranu reprodukcnej imunologie (alergoimun.sk) a v cenniku repr.imunologie si mozes precitat aj to,ze odbery sa mozu spravit aj v gyncare. A kedze nam je blizsie do Ke,museli sme cestu do presova absolvovat namiesto 3, iba 2x. A kedze nas posielali zo splnu so sprievodnym listom,platili sme iba 50 eur za specialny odber (co uz neviem presne co bolo,kedze tych odberov bolo vela) .a kedze nam nic nenasli,odporucili nam iba tak posilnujuce vitaminy,za ktore sme platili cca.30 eur.ale to som si vobec nemusela kupit
@silviavisz aha už chapem😊😊😊 a dakujem
Ahojte.robila som test na 7. a na 9.den po Ket. Obidve su pozitivne,len rovnako silne.stalo sa vam ze ciarka silnela za viac dni? Myslela som,ze dnes bude ciarka o nieco silnejsia. Dakujem
@silviavisz to sa riesilo uz viackrat.. ked mas tam // tak gratulujem a neries ciarky, hlavne ze je to tam. Este budes mat vela veci kvoli ktorym budes stresovat - ci bije srdiecko, ci ma vsetky organy v poriadku, ci rastie a potom ci predcasne neporodis😂 inak mna posielali na hcg uz na 10. den, nejdes teda na krv zajtra? Drzim prsty, hlavne klud, bude vsetko v poriadku😊
@liu71 dakujem pekne 🙂 v pondelok ideme do Presova na reprodukcnu imunologiu.mala sa objednat pri pozitivnom TT, a stihla som sa este v piatok objednat. A na krv do splnu pojdem utorok 🙂
@silviavisz ahoj no ako si dopadla?
@liu71 Ahoj. tak pondelok som bola na krv a mala som 860 a dnes na 13.den 2100 .Tíško sa tešíme a dúfame, že vydržíme do konca 🙂 . takže už iba na ultrazvuk ideme v polke decembra 🙂
@silviavisz jeej drzim prsty, vkladali ti dve? Hcg mas riadne vysoke, tak nech sa drzi a pekne rastie❤️
@liu71 dakujem 😘, iba 1 blastocystu mi vkladali
Ahojte, chystáte sa niektorá teraz v januári, februári do centra?Ja som dnes bola na reprodukčnej imunológii v Po,o tri týždne výsledky a kontrola.Podľa toho potom február konzultácia a soft.A prajem Vám všetkým všetko dobré v Novom roku,aby sa nám všetkým splnil ten najväčší sen.

@misence tak v 8tt nam prestalo biť ♥ musíme ísť ďalej teraz ma čaká druhý kyret keďže ma nevedeli poriadne vyčistiť. Bojujeme ďalej držte sa baby a držím palce aby vám to vyšlo s hlavne až do úspešného konca. ❤️❤️❤️