Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@lajla89 ahoj. Nie bohužiaľ nepodarilo. V pondelok bol 11ty deň po KET a ráno som si robila digitálny test a nič. Tak som rovno volala do Splnu či môžem vysadiť tabletky, nakoľko mi nerobili dobre. A keďže som nemala ani žiadne príznaky ani som nepociťovala žeby to vyšlo, tak som vysadila. Dnes idem s doktorom konzultovať čo ďalej. Ale asi to necháme potom po lete 🙂
Ahojte, na ktory den sa robi vklad po KET? Co ak ten spravny den vychadza na vikend? Dost ma irituje, ze spln nerobi vikendy a prisposobuje proces prac.dnom, malo by to byt opacne!
@ksulka no neviem ci oni robia bez estrimaxu lebo mne nechceli a asi to aj kvoli tomu ze nerobia cez vikend a nikdy nevies keby pride ovulacia... Ja som mala vklad na cca 23.den, presne si nepamatam, lebo s estrimaxom mne prave ze sliznica nerastla dobre tak to trvalo dlhsie. A dakujem🙂
ja som mala KET bez estrimaxu (soft cyklus) ,kedze mi mesiac predtym estrimax vobec nezabral a museli sme to odlozit. Tak sme to skusili bez. A uspesne 😊
Dosť blbé ze to nerobia bez estrimaxu tiež sa pripravujem na KET chcela by som ho absolvovať v marci a bola by som spokojná keby ze je to v normálnom mojom cykle. Môžem sa opýtať tie ktoré už máte za sebou KET ako to prebieha v splne?? Prvý deň cyklu začínate brať estrimax? Ako často sú kontroly na sledovanie rastu sliznice? Ja som po kyrete menštruácia sa mi len upravuje a podla toho mam ovulaciu skôr dá sa povedať ze plodné dní mi začínajú hneď po mrche. Na ktorý deň cyklu vám vychádzal vklad???
Moja skusenost...viac ako rok sme sa snazili o babatko,manzel mal morfologiu 0,5 percenta, ja alergiu na spermie...hned nas odporucili na umele oplodnenie
Nik neriesil,preco je morfologia taka zle...vobec sa tym nezaoberali,proste UO a nic viac😞
Tak som si na nete nasla ze za tym mozu byt zapaly,manzela som poslala k urologovi,kde mu zistili chlamydie,mne nasledne nasli ureaplazmu,po prelieceni som o 2 mesiace prirodzene otehotnela a teraz som v 19 tyzdni
Ja už neviem čo si mam myslieť. Nas poslal môj gynekológ do splnu nakoľko sme sa viac ako rok snažili a nič. Tam sme mali vstupné vyšetrenia ale asi len také nejaké základné. Môjmu mm zistili ze nemá spermie (kvôli tomu asi upustili z vyšetrení co sa týka mňa) takže sme boli odoslaný na genetiku ktorá dopadla v poriadku a mm bol ešte na urologii ale ze tam všetko v poriadku po kontrolnom spg nám našli 6 spermií zivotaschopnych bez nejakých morfologickych zmien tak chodil ako na klavír do splnu odovzdávať materiál. Konečne sme boli na ET ktorý sa podaril na prvý krát šťastná pre šťastná až do 8tt MA no nikde som ani po MA nebola poslaná na žiadnu hematologiu imunoreprodukcia no proste nič tak som si vyžiadala u svojho gynekológa vym. lístok na hematologiu kde mi bolo zistené že mám leidensku mutáciu ak by ma na začiatku poslali na hematologiu mohla som byť pravdepodobne ešte stále tehotná 🙄
Ako ja som spokojná o to nejde
Doktor zlatý aj sestričky ale po tom všetkom viem ze spln nedáva všetky vyšetrenia ktoré by mohol dat na začiatku a to ma mrzí kamoška si to všetko absolvovala v inom centre v KE a vraví ze len pol roka po vyšetreniach chodila a všetko možné. Takže určite odporučím si každému kto sa pustí do ivf aby si všetky vyšetrenia vyžiadal mohlo by sa tak predísť nechceným MA alebo nevydareným pokusom o ivf
Ahojte snažilky tak som tu zase po 1 ivf MA 7 TT a 2 ket neuspesnych ideme do 2 ivf dufam že tentokrát úspešne dnes začinam z gonalom je tu niekto tiež kto začina stimulovať?
@miska11115 tak to mi je ľúto viem co prežívaš ja som v novembri 8tt MA. Síce nestimujem ale mala by som mať teraz v marci KET. Ak sa smiem opýtať čo sa stalo??
@lajla89 ahoj ja som mala MA 7 tt pre rokom a teraz som akurat po 2 ivf tak som v ocakavani 😊😊😊 a co sa tyka toho MA dodnes neviem co sa stalo lekar povedal ze to sa stava to bolo vsetko ziadne vysetrenia nic drzim palce aby ty ket vysiel
@miska11115 ďakujem aj ja tebe držím palce 😊No a mal pravdu ze sa to stáva len je smutné že až tak veľa žien to musí prežívať ved len v mojom okolí sme dokopy 4 potratili všetko kamarátky 🙄😢aký ti dali protokol???
@lajla89 tak presne najprv radosť a potom sklamanie dlhy protokol ale bojim sa nemam ziadne pocity sem tam krize dnes je to 5 den ak nepocitam den transferu a dnes som si po utreti nasla slabulllinky rusovy vytok neviem co to znamena
@miska11115 ružové špinenie môže znamenať aj uhniezdenie tak držím prsty aby to bolo to uhniezdenie a o dva dni si nájdeš //na teste. Ja som po vklade citila ako keby som mala každú chvíľku dostať krámy na 6 deň som mala silné pichanie v podbrušku ktoré trvalo ani nie minútu na druhý deň na teste //. To špinenie môže byť dobrý znak 😉daj potom info ako pokračuješ 😊😊
@lajla89 jujjj keby si mala pravdu 😊😊😊😊 urcite dam vediet a dakujem pekne strasne ty drzim palce lebo viem co to je uz som ty vselico preskakala aj ty daj potom vediet ako si dopadla
@miska11115 dievčatá a neviete čo znamená žltý výtok? Včera som bola piaty deň po et a mala som to jednorázovo na toaleťáku.A potom som mala tiež také pichanie asi pol minútové... Viem, že ružové alebo hnedé špinenie po et je bežné,ale s týmto som sa stretla prvýkrát a nikde sa nemôžem dočítať, čo to znamená.
@maja231 ahoj neviem ty poradit ale urcite to nebude nic zle neboj kymto nieje krv tak jd vsetko ok 😊👍
@miska11115 ďakujem 😉

@maja231 ďakujem pekne. Ozvem sa keď už budem dačo vedieť 😊