icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

zuzankaa88
8. dec 2017

@miska11115 niektorym baba vychadza prave ket stale a nie cerstvy vklad ;) hlavne bud v pohode a mysli len pozitivne, nic zle si nepripustaj ;) drzim palce

miska11115
autor
8. dec 2017

@zuzankaa88 dakujeeem velmi pekne

silviavisz
8. dec 2017

Ahojte.chcem sa spytat,preco je vyssia sanca pri ET ako pri KET?ja som teraz po hysteroskopii (odstranovali mi polyp z maternice) a potom ideme na stimulaciu.len neviem ci hned pri dalsom cykle.uvidime.buduci tyzden idem na konzultaciu.vsetkym velmi drzim palce.snad sa nam vsetkyn podari 😘

miska11115
autor
8. dec 2017

@silviavisz ahoj sama neviem tiez som zistovala a nic😞.....podla mna asi hned hovoria viacery ze ked sa ide hned po hyst...tak je vyzsia sanca no dufajme aj ked sprava ze je mensia sanca ako pri et ma nepotesila

misence
9. dec 2017

@miska11115 ahooj, tak ako pise zuzanka, niektorym to vyjde prave pri KET 🙂 takze urcite chod do toho s pozitivnou hlavou a nestresuj, ze je mensia uspesnost 🙂 my sme teraz po 2.IVF. Po prvom nam neostali ziadni mrazacikovia. A 2.pokus sa podaril. Zatial uspesne (klop klop), som 6+1tt a cakame dvojicky 🙂 u nas bol mizerny spermiogr. len 1% dobrych a zdravych spermi a ja som trombofilik. Takze po 4 rokoch sa potichucku tesime. Hlavne sa fakt dobre nalad ked do toho pojdete ;)

misence
9. dec 2017

@silviavisz ahooj, vobec netusim preco. To ti najlepsie podla mna vysvetli lekar 🙂 drzim palce nech sa vsetko podari 😉

zuzankaa88
9. dec 2017

@misence jeerj gratulka 🙂 tiez v splne sa podarilo??? Aj nam a tiez dvojicky 🙂

misence
9. dec 2017

@zuzankaa88 dakujeeem 🙂 ano ano v Splne. Musim povedat, ze dr. Lazar je perfektny. Tolko co som sa s nim nasmiala 😀 a stale bol tak pozitivny. Ano viem, ze aj vam dvojicky. To je super 🙂 a vsetko v poriadku prebiehalo pocas tehotenstva??

janina1007
9. dec 2017

@misence blahoželám 😍

miska11115
autor
9. dec 2017

@misence dakujem pejne za info urcite do podapne dobre drzim prsty

zuzankaa88
9. dec 2017

@misence hej je to super doktor s clovek, rovnako embryolog ;) ano v pohode uplne az na placentu... mam dve jedna je hore a druha nizko velmi tak som zacala v 15tt dost krvacat....nastestie to bolo z tej placenty.... stale ju mam velmi nizko tak bude sekcia, aj tak su obe babenka kp 🙂 di 30tt uplna pohodka, a od je to uz horsie 🙂 nevladzem uz 🙂 Drzim palce aby bolo vsetko super

lenusqa44
9. dec 2017

@miska11115 ahoj, ja som teraz akurat po ket, 5.12. bol vklad takze cakam, je to moje prve ivf, druhy pokus, et nam nevyslo... Tak verim ze tentoraz to vyjde, vkladali sme jedno na doporucenie doktora aj ked ja som zvazovala dve... tak snad to vyjde, ja poznam vela zien co im práve vyslo ket....tak treba to brat pozitivne 🙂 ket je menej zatazujuci aspon pre mna to tak bolo, beru sa len tbl estrimax a az tesne pred vkladom sa pridava progesteron, fraxiparin a popripade prednison...po et som chodila do roboty, teraz som sa dala vypisat tak snad aj to pomoze 🙂

miska11115
autor
9. dec 2017

@lenusqa44 urcite to vyjde 🙂a fraxi..su injekcie ze??ja sa bojom 1 ivf vyslo a 7tt zamlknuty potrat bojim ze to bude aj teraz ale musim verit ja idem az v jaunari ak doki povoli a ak nie tak az febru... nakolko este nemam ani jedni mrchu za sebou musia prejst aspon 2 normal...cykly

miska11115
autor
9. dec 2017

@lenusqa44 a kolko vas to stalo ak smiem vediet😀?

lenusqa44
9. dec 2017

@miska11115 tak mne vravel ze staci aspon jeden normalny cyklus a na dalsi mozem ist na ket tak aj bolo po mesacnej pauze som hned na dalsiu ms uz zacala brat tbl....a stalo nas to 370 eur vratane lepidla a hatchingu... jedno embryo... Neviem ci pri vklade dvoch je cena rovnaka alebo sa zvyšuje

lenusqa44
9. dec 2017

Len mam trochu obavy lebo som 4den po vklade a trochu spinim, aj ma pobolieva brucho aj prsia zacali trochu tak ale pevne verím ze to je uhniezdenie alebo nieco take....po prvom som ms dostala az po vysadeni liekov tak pevne verim ze aj teraz lieky brzdia menzes a toto je len take nieco sprievodne...musime mysliet pozitivne 🙂

miska11115
autor
9. dec 2017

@lenusqa44 presne musime mysliet pozityvne urcite je to uhniezdnenie vsetko bude ok

misence
10. dec 2017

@janina1007
@miska11115 dakujem vam baby 🙂

@zuzankaa88 urcite si sa musela velmi zlaknut 😲 ale tak hlavne, ze je vsetko v poriadku a uz len zopar tyzdnov a budete mat male uzlicky doma 😍 nech to vsetko dobre dopadne. Verim tomu ze teraz uz nevladzes, predsa len 2 deticky v brusku 🙂

misence
10. dec 2017

@lenusqa44 nemaj zatial obavy, pokial nekrvacas tak by malo byt vsetko ok. Ja som tiez presne 4 den po vklade zacala spinit a velmi som zlakla lebo vecer som mala aj dost silne bolesti. Potom par dni nic a potom zas v den "ocakavanej" menstruace som opat zacala spinit a uz som to vzdavala. A som sa potom pytala na to lekara a vravel, ze to je uplne normalne, ze embryjko si hladalo miesto v maternici 🙂 tak drzim velmi prsty aby bolo vsetko ok. Kedy mas ist na krv?

lenusqa44
10. dec 2017

@misence dik za povzbudenie, dnes uz je to spinenie slabsie ale stale je aj brucho ma pobolieva jak pred ms, tak uvidime, chcem verit tomu ze to sa tam len to embryjko zavrtava...na krv najskor 15teho, to bude 10 dni aj ked vravel ze aj 18 v pondelok staci ale to by bol asi tazky vikend pre mňa :D tak uvidim, asi si urobim test stvrtok/piatok a podla toho pojdem na krv potom....

lienka_1
10. dec 2017

@silviavisz Pri hysteroskopii urobia aj taky mini zakrok, jemne rozbrazdia sliznicu a ta by v dalsom cykle mala narast "krajsia" Nam to takto vysvetlil lekar. Aj ked u nas to nemalo velky vyznam, lebo v cykle po hysteroskopii sme nemohli ist na transfer. S ET ci KET je to dnes uz skoro najedno. Dnes uz sa pouzivaju uplne ine media ci techniky mrazenia a tym sa aj zvysuje sanca. Silno drzim palce! 🙂

misence
15. dec 2017

@lenusqa44 ahoooj tak ako?? Bola si na krv alebo si si robila test? 🙂

lenusqa44
15. dec 2017

@misence dnesny test, a dnesne hcg na 10 den po vklade 1embrya 112 🙂 taze sa tešíme 🙂 len sem tam stale spinim aj ma pobolieva brucho.... Tak dufam ze sa to bude uberat dobrym smerom 🙂

misence
15. dec 2017

@lenusqa44 jeeeej no paráda! Gratulujem, teším sa s vami 😍 kedy ides na kontrolný odber? V pondelok? Neboj sa, všetko bude v poriadku, len sa nestresuj 🙂 mna brucho boli doteraz 😀

lenusqa44
15. dec 2017

@misence doktor vravel ze az v stredu nech idem, taze tak a usg az po sviatkoch... Snad tie dni rychlo zbehnu :D snazim sa nestresovat a verim ze to vsetko bude fajn 🙂 kazal mi akurat zvysit progesteron pre to spinenie...

silviavisz
15. dec 2017

@miska11115 , @misence , @lienka_1 dakujem dievčatá za povzbudzujúce slová 🙂
@lenusqa44 : gratulejem 😘 🙂

misence
16. dec 2017

@lenusqa44 ono teraz keď budú sviatky ti to podľa zbehne rýchlejšie ako v obyčajné dni 😀 ale to čakanie je strašné, aspoň pre mňa osobne. Už sa neviem dočkať 3.1. 😂 napíš potom ako dopadil druhý odber, verím že bude všetko ok 😉 a na usg by si tým pádom išla až v novom roku? Doteraz aké si mala dávkovanie progesteronu?

lenusqa44
16. dec 2017

@silviavisz ďakujem 🙂
@misence jo urcite sa ozvem, tak dr. mi povedal kedze ja na odber krvi som bola inde ako v splne ze mam ist na ten druhy odber v stredu, zavolat vysledok a potom sa dohodneme kedy usg, taze predpokladam ze az po sviatkoch...doteraz som brala aj beriem este Prolutex inj 1x denne, a teraz mi pridal Progesteron 200mg bud do posvy rano a vecer jednu alebo jednu na obed zjest....uz ani velmi nespinim, len to brucho ma stale dost boli, ale snazim si to nevsimat...dufam ze vsetko bude ok....inak svojej gykologicke sa treba ozvat az po usg v splne?

miska11115
autor
16. dec 2017
misence
17. dec 2017

@lenusqa44 no keď v stredu pôjdes na odber tak vychádza, že usg po sviatkoch 🙂 ale zbehne ti to. Tie prolutex inj sú ako fraxiparin? A doteraz si progesteron nebrala? Ani estrimax neberieš? A áno ku svojej gyn pôjdeš až keď ti potvrdia tehu na usg v Splne 🙂 je dobre, že špinenie prestalo