Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@majuskabobi my sme z 2 IVF nemali ziaden vklad. Do 5.dna neprezilo ziadne embryo😌 na 3.pokus sme si vybrali Spln, len musi prist cas zs si povieme ze ideme do toho.
@misence same dobre spravy, povzbudzujuce😊 aky protokol stimulky si mala a cim si stimulovala? Davali ste si aj nejake metody vyberu spermii macs/picsi? My mame problem so spg a dr. nam to aj tak velmi neodporucal, ze maju dobreho embryologa.
Jaj baby, vobec nerozumiem polke vyrazov🙈😁
@majuskabobi v Splne ti vsetko pekne vysvetlia, dr. je velmi mily😊
@orchidea1986 ja viem, snad nebude musiet, sup sup a nech som v tom🥰
@misence jeej, tak to je úplne skvelé, gratulujem aj Vám 😊 verím, že už u nás všetko dobre dopadne, a tiež tajné dúfam, že ďalšie detičky sa nám už podaria prirodzene.
Inak žienky, ak by ste mali záujem, odporúčam na Facebooku skupinu S radosťou v ústrety materstvu, je tam veľmi príjemná komunita žienok, ktoré sa dlho snažia a túžia po bábätku (mnohé z nich aj po spontánnych potratoch). Mňa to tam celkom povzbudzovalo 🙂
@orchidea1986 mala som kratky protokol a ak dobre pamatam, tak som stimulovala s menopurom 225iu 🙂 a na 18ty den od stimulacie bol vklad. A vies co tiez nam lekar neodporucal davat si picsi ani macs a to mal manzel len 1% schopnych spermii. A nedavali sme ani lepidlo, prosto ziadne ukon mimo IVF sme nedavali a vyslo to 🙂
@misence dr. Lazar je prvy lekar co nam tie metody neodporuca napriek 2 neuspechom a hroznemu spg. Pacil sa mi jeho pristup. Tak snad aj my budeme mat do tretice uspech. A tebe blahozelam😊
Ahojteee uz dlho pozerám na túto stránku ale nigdy som sa tu neprihlásila dnes som to urobila 🙂
Chcem sa spitat za ci niektorá s Vas vie aky je postup v splne co sa týka ivf ja bohužiaľ nemám inú šancu ako otehotnieť len takto keďže nemám vajcovody, v pondelok mam ísť do splnu v Košiciach pre lieky hormonalne, vie niektorá co bude pokračovať ďalej?
Ako to bude ďalej prebiehať.? Viem ze Doktor mi povie ale tak chcela som vedieť niečo aj od Vás. Vopred ďakujem za odpovede.
@orchidea1986 embryolog tam je super. Manzel mal možno len pár stoviek spermie hroznej kvality a z 12 vajíčok máme 10 zmrazených embryí a ten prvý vklad sa podaril a dcérka má už viac ako rok. Niektoré veci v splne sa mi nepacili napríklad že mrazia 2ks naraz a neviem prečo ponúkajú vkladať 2 embryí. Ja som chcela len jedno a sa teším že aspoň nemám dvojičky to by som nedala😂 a tie metódy sa neodporúčajú keď je málo spermie možno nemáte ich dosť? Držím palce nech sa podarí ☺️
@liu71 blahozelam ku krasnemu vysledku😊 super vam to vyslo. Spermii mame male mnozstvo na 1ml niekedy 3 mil. ,niekedy 7 mil., skace nam to, aj pohyb je zly. Nam sa vzdy zastavil vyvoj do 5.dna a zostali sme bez vkladov pri 2 ivf. A neda sa dohodnut mrazit po jednom?? Dakujem😘
@liu71 ja som chcela aby mi zmrazili po jednom a tak aj spravili.mozno mrazia automaticky po 2 ks ale ked chcete inak treba len povedat.nam sa podaril 3 vklad a uz spinka pri mne nas 7 mesacny syncek 😍
@silviavisz vdaka za info😊 blahozelam😍
@orchidea1986 dakujem a silno drzim palce 😍😘
@orchidea1986 Dakujem pekne🙂 Nech aj vam sa podari konecne!
@silviavisz Blahozelam 😘
Ano da sa po jednom len vtedy som nevedela ze mrazia po 2 a nikto nam o tom nepovedal bohuzial. Tak preto hodnotim to ako take mensie minus. Ale inak doktori su top podla mna.
Ahojte dievčatá ja som si pichala pergoveris inj. Do dnes a zajtra kontrola Dr. Povevadal že od zajtra ďalšie také isté inj. Ale ze bude brat aj krv len neviem, že či už zajtra keď zoberie krv ci ešte bude treba si pichať ďalšie inj. To sa musí brať presne 10 dní alebo o tom rozhoduje výsledok krvy. Som s toho trosku mimo. 😁🤦🏼♀️
@liu71 dakujem 😘 aj ja gratulujem k dcerke ❤
Ahojte mám zvyšné jedno celé balenie celxan 0.4 a jedno nacate darujem to nejakej zienke s Košíc ktorá si pichá ja to už nepotrebujem keďže 30.1.sa mi narodila po IVF v splne krásna dcérka. Dúfam že som neporušila nejaké pravidlá 🙈
@lajla89 ahoj môžem sa ťa opýtať v akom týždni tehotenstva si rodila ?? Ja som tiež po ivf konkrétne po ket podľa poslednej ms som v 37+2 tt, termín mám až 20.4 ale bola som na usg v ke 3d a tam my povedali že termín pôrodu mám 13.4 ďakujem za informáciu a gratulujem 😊😊😊😊
Ahojtee 🙂 som po ET dnes Ôsmy deň, robila som si test (Pepino) dnes ráno a vyšiel mi negativny 🙄.....
Ale už bi mala prísť aj mrcha väčšinou to mám vzdi o jeden dva dni skôr ale zatiaľ nič iba cítim take pichanie trochu v podbrušku, prsia ma strasneeee bolia nemôžem sa ich ani dotknúť, sem tam sa mi zakruti hlava ale inak som poho.
Len ma trápi ten test (NEGAT)
Som s toho sklamaná, má niektorá s Vás nejake skúsenosti s testom pripadne ktorý je podľa vás najlepší je nejaká dobra značka?
Ďakujem snažilky za odpovede. A tým ktorým sa podarilo od 💖 gratulujem. 🙂
@miska11115 ahoj mne bol mojím dr vypočítaný termín podľa poslednej menštruácie na 14.2.2020 ale porodila som 30.1.2020 takže v 38tt no už v 35 TT som sa začala otvárať tak som bola aj hospitalizovaná
@lajla89 dakujem

@misickast gratulujeem ❤ my máme tiež už 19 mesačnú dcérku vďaka lekárom zo Splnu a druhé sa nám už podarilo prirodzene. Aj manželov kolega so ženou sú teraz v očakávaní vďaka Splnu, tak držím prsty 🤗