icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

lenusqa44
17. dec 2017

@misence ten prolutex to je progesteron ale v injekcnej forme, ten berem uz dlho este pred vkladom som zacala, len teraz pridal aj tbl progesteron, a berem aj estrimax to uz od zaciatku aj prednison, aj si picham fraxiparin.....no prestalo len na chvilu, od dnes zase spinim :( aj brucho stale boli....len pevne dufam ze sa to udrzi....do stredy sa asi zblaznim cakat....

misence
17. dec 2017

@lenusqa44 neboj sa, bude to v poriadku. A inak ak by sa ti dačo veľmi nezdalo tak choď na pohotovosť, alebo zajtra volaj na kliniku. Ale určite to bude v poriadku! Vylož nožky a oddychuj 🙂 A to si momentálne aj picháš aj užívaš progesteron?

lenusqa44
17. dec 2017

@misence uz som bola na gynde v nemocnici, ja tam pracujem len na inom odd tak som pre istotu zavolala dr. co sluzi, dali mi inj kanavit, a pojdem na odber zajtra uz..... Tak snad to bude ok.... Jo aj si picham aj jednu tabletku berem denne 🙂

misence
18. dec 2017

@lenusqa44 dobre, že si išla. Aj ťa pozreli ci všetko ok? Dneska ako? 🙂 bola si na odber v Splne?

lenusqa44
18. dec 2017

@misence nepozreli, len mi sestricka pichla inj, vcera poobede to bolo fajn ale dnes zase trosicku spinim...nebola som naloniec na krv, dohodli sme sa ze pojdem az v stredu....mam brat lieky a byt v klude....tal dufam ze bude vsetko ok...

misence
19. dec 2017

@lenusqa44 ten 1 deň už zbehne rýchlo. Tak tak oddychuj a buď v kľude, všetko bude tak ako má byť 🙂 dneska ako ti je?

lenusqa44
20. dec 2017

@misence bola som na krv vcera, lebo v pondelok vecer som aj trochu uz krvacala... Hcg kleslo, bolo uz len 86 :( taze radost trvala kratko, volala som aj do splnu lebo na krv som bola tu kde byvam, tak kazal mi doktor brat lieky dalej a prist vo stvrtok este k nim na krv a vysetrenie, ale uz je to zbytocne podla mna...uz sa tym nic ne

lenusqa44
20. dec 2017

Nezmeni.... Musim sa s tym len zmieriť :(

misence
20. dec 2017

@lenusqa44 jeminku tak to ma strasne mrzi :( tak velmi som drzala prsty...ani neviem co k tomu povedat. Asi len to, ze musis byt silna a urcite sa nevzdavat!

lenusqa44
20. dec 2017

@misence snazim sa s tym zmierit... Len akurat uvazujem ci si dat vacsiu pauzu alebo naopak ak dr. dovoli ust do toho hned teraz dalsi cyklus, poznam taky pripad a druhe kolo dopadlo uspesne az do konca... Len v druhom centre nie v splne.... Inak nevie niekto mi povedat ked sa vkladaju dve embrya pri ket ci sa cena za to zdvojnasobuje alebo ako? Ked je zmrazene kazde zvlast... Mozte mi napisat aj do sukromnej spravy... Len aby som vedela priblizne koľko by to stalo.... Dakujem...

misence
21. dec 2017

@lenusqa44 porozprávaj sa s dr. On ti najlepšie poradí. Ale podľa mňa nie je problém keďže si nemusela ísť na kyret a ideš na KET. A cenu ja osobne neviem, mne z prvého IVF žiadne zmrazené neostali, takže my sme išli rovno na 2.IVF od začiatku.

zuzankaa88
21. dec 2017

@lenusqa44 nie platis len za ket cca 200€ to je jedno kolko vlozis, plus lieky, pockaj kym si telo oddychne aspon 3mesiace

miska11115
autor
5. jan 2018

Ahojte baby som tu zase...chcem sa opítať ako to je z ovulaciou po ivf som potratila v 7 tt zamlknuty potrat prvy mendzes od vtedy som mala teraz 24.12.2017 mala som ju 6 dni ako vzdy ale mam silne bolesti v podbrusku a krize ma bolia je to normalne??alebo nrprebieha ovu ako ma?? K lekarovi idem az stvrtok poradte my moze to byt ze uz neovulujem po ivf ???

miska11115
autor
20. jan 2018

Ahojte baby
Ste tu???není !y dobre potom čo sa stalo bola som v ke v splne a pán doktor lázár povedal že môžme ísť na ket ale sa bojím že sa to nepodarí alebo zas oň prídem poraďte mi či to mám skúsiť alebo nie ak sa bojím

zuzankaa88
20. jan 2018

@miska11115 ahoj, verim ze sa bojis ale urcite chod do toho ;) kolko mate mrazacikov??

miska11115
autor
20. jan 2018

@zuzankaa88 ahoj 4 mrazacikov

zuzankaa88
20. jan 2018

@miska11115 kludne chodte 🙂 netreba dlho cakat , drzim palce

miska11115
autor
21. jan 2018

@zuzankaa88 myslíš že keď pôjdeme teraz vo februári že je to lepšie pre mňa či ako si to myslela?
Počula som že keď pôjdeme skôr tak maternica je pripravená od ivf a zasa lekari hovoria počkať
Aspoň 3 až 6 mesiacov . môj menštruačný cyklus sa trochu pokazil od potratu už nemám 28 dní ako hodinky ale 27,26 dnovi beriem kyselinu listovú 800. čo by som si ešte mala kúpiť podľa teba ďakujem ...😀a ty sa máš ako ?

zuzankaa88
21. jan 2018

@miska11115 no vies odporuca sa ale nikto neceka dokonca ani dr nechcu tolko cakat, vela bab aj po prvom potrate hned otehu v dalsom cykle, mrazacikov mate dost tak treba skusat ;) ja som brala vitaminy pre tohotne( aj planijuce otrhu) od lady vita len tam je vsetko potrebne, alebo od jamiensonu tiez pre tehotne. My sme mali vcera tyzden 🙂 Dianka 2600 g 46cm a Damian 2020g a 44 cm, narodeny na prelome 37/38tt 🙂 zdravucky, krasnucky

ivikbloom
21. jan 2018

ahojte žienky, chcela by som sa spýtať či náhodou niektorá nemáte skúsenosť s insemináciou v splne. či Vám to vyšlo alebo ste museli isť ďalej. Ďakujem veľmi pekne

silviavisz
21. jan 2018

@ivikbloom ahoj. My sme boli 3 x na IUI a dnez zacinam so stimulaciu. Nam inseminacia nevysla :( ,ide skusit IVF

miska11115
autor
21. jan 2018

@zuzankaa88 jeeeej veľmi sa teším určite máte radosť nech ste zdravý a rastú do krásy

miska11115
autor
21. jan 2018

@ivikbloom mne 2 krát nevyšlo a prvé ivf áno no ale potratila som no každá sme iná držím palce

ivikbloom
21. jan 2018

@miska11115
@silviavisz
ďakujem veľmi pekne za Vaše skúsenosti.... držím palce nech to konečne vyjde. my ideme 1. skúsiť IUI tak som bola zvedavá či to náhodou niekomu nevyšlo, aj keď čím ďalej tým viac sa utvrdzujem v tom, že tam nie je veľká šanca :(

miska11115
autor
21. jan 2018

@ivikbloom ale je poznám dosť čo im to vyšlo iui

silviavisz
22. jan 2018

Niekumu sa podari IUI, niekomu KET alebo az ET .je to individualne.silno drzim vsetkym palce :* .chcela by som sa spytat,vy ste boli na PN od stimulacie?alebo az po vklade?

miska11115
autor
22. jan 2018

@silviavisz 3 dní pred vkladom

misence
22. jan 2018

Ja som na PN od zaciatku stimulacie a budem az do materskej a som rada. Mne to aj doktor viac menej nariadil 🙂

p0casie
26. jan 2018

ahojte.prosim vas aky je teraz personal v splne? boli sme tam este za doc.Toporcerovou. a teraz by sme chceli druhe babatko a ndevem ci ostat v splne kde mame mrazacikov,ci ist za nou do Gyncare, kedze s nou to vyslo na 2.krat 😓

zuzankaa88
26. jan 2018

@p0casie strasne prijemni, profesionalni, jednym slovom skvelí 🙂 urcite odporučam

A dr Toporcerova je na materskej