Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@misence bola som na krv vcera, lebo v pondelok vecer som aj trochu uz krvacala... Hcg kleslo, bolo uz len 86 :( taze radost trvala kratko, volala som aj do splnu lebo na krv som bola tu kde byvam, tak kazal mi doktor brat lieky dalej a prist vo stvrtok este k nim na krv a vysetrenie, ale uz je to zbytocne podla mna...uz sa tym nic ne
Nezmeni.... Musim sa s tym len zmieriť :(
@misence snazim sa s tym zmierit... Len akurat uvazujem ci si dat vacsiu pauzu alebo naopak ak dr. dovoli ust do toho hned teraz dalsi cyklus, poznam taky pripad a druhe kolo dopadlo uspesne az do konca... Len v druhom centre nie v splne.... Inak nevie niekto mi povedat ked sa vkladaju dve embrya pri ket ci sa cena za to zdvojnasobuje alebo ako? Ked je zmrazene kazde zvlast... Mozte mi napisat aj do sukromnej spravy... Len aby som vedela priblizne koľko by to stalo.... Dakujem...
@lenusqa44 nie platis len za ket cca 200€ to je jedno kolko vlozis, plus lieky, pockaj kym si telo oddychne aspon 3mesiace
Ahojte baby som tu zase...chcem sa opítať ako to je z ovulaciou po ivf som potratila v 7 tt zamlknuty potrat prvy mendzes od vtedy som mala teraz 24.12.2017 mala som ju 6 dni ako vzdy ale mam silne bolesti v podbrusku a krize ma bolia je to normalne??alebo nrprebieha ovu ako ma?? K lekarovi idem az stvrtok poradte my moze to byt ze uz neovulujem po ivf ???
Ahojte baby
Ste tu???není !y dobre potom čo sa stalo bola som v ke v splne a pán doktor lázár povedal že môžme ísť na ket ale sa bojím že sa to nepodarí alebo zas oň prídem poraďte mi či to mám skúsiť alebo nie ak sa bojím
@miska11115 ahoj, verim ze sa bojis ale urcite chod do toho ;) kolko mate mrazacikov??
@zuzankaa88 ahoj 4 mrazacikov
@miska11115 kludne chodte 🙂 netreba dlho cakat , drzim palce
@zuzankaa88 myslíš že keď pôjdeme teraz vo februári že je to lepšie pre mňa či ako si to myslela?
Počula som že keď pôjdeme skôr tak maternica je pripravená od ivf a zasa lekari hovoria počkať
Aspoň 3 až 6 mesiacov . môj menštruačný cyklus sa trochu pokazil od potratu už nemám 28 dní ako hodinky ale 27,26 dnovi beriem kyselinu listovú 800. čo by som si ešte mala kúpiť podľa teba ďakujem ...😀a ty sa máš ako ?
@miska11115 no vies odporuca sa ale nikto neceka dokonca ani dr nechcu tolko cakat, vela bab aj po prvom potrate hned otehu v dalsom cykle, mrazacikov mate dost tak treba skusat ;) ja som brala vitaminy pre tohotne( aj planijuce otrhu) od lady vita len tam je vsetko potrebne, alebo od jamiensonu tiez pre tehotne. My sme mali vcera tyzden 🙂 Dianka 2600 g 46cm a Damian 2020g a 44 cm, narodeny na prelome 37/38tt 🙂 zdravucky, krasnucky
ahojte žienky, chcela by som sa spýtať či náhodou niektorá nemáte skúsenosť s insemináciou v splne. či Vám to vyšlo alebo ste museli isť ďalej. Ďakujem veľmi pekne
@ivikbloom ahoj. My sme boli 3 x na IUI a dnez zacinam so stimulaciu. Nam inseminacia nevysla :( ,ide skusit IVF
@zuzankaa88 jeeeej veľmi sa teším určite máte radosť nech ste zdravý a rastú do krásy
@ivikbloom mne 2 krát nevyšlo a prvé ivf áno no ale potratila som no každá sme iná držím palce
@miska11115
@silviavisz
ďakujem veľmi pekne za Vaše skúsenosti.... držím palce nech to konečne vyjde. my ideme 1. skúsiť IUI tak som bola zvedavá či to náhodou niekomu nevyšlo, aj keď čím ďalej tým viac sa utvrdzujem v tom, že tam nie je veľká šanca :(
@ivikbloom ale je poznám dosť čo im to vyšlo iui
Niekumu sa podari IUI, niekomu KET alebo az ET .je to individualne.silno drzim vsetkym palce :* .chcela by som sa spytat,vy ste boli na PN od stimulacie?alebo az po vklade?
@silviavisz 3 dní pred vkladom
Ja som na PN od zaciatku stimulacie a budem az do materskej a som rada. Mne to aj doktor viac menej nariadil 🙂
ahojte.prosim vas aky je teraz personal v splne? boli sme tam este za doc.Toporcerovou. a teraz by sme chceli druhe babatko a ndevem ci ostat v splne kde mame mrazacikov,ci ist za nou do Gyncare, kedze s nou to vyslo na 2.krat 😓
@p0casie strasne prijemni, profesionalni, jednym slovom skvelí 🙂 urcite odporučam
A dr Toporcerova je na materskej

@misence ten prolutex to je progesteron ale v injekcnej forme, ten berem uz dlho este pred vkladom som zacala, len teraz pridal aj tbl progesteron, a berem aj estrimax to uz od zaciatku aj prednison, aj si picham fraxiparin.....no prestalo len na chvilu, od dnes zase spinim :( aj brucho stale boli....len pevne dufam ze sa to udrzi....do stredy sa asi zblaznim cakat....