Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@p0casie drzim palce ;)
Dievcata pise tu este niekto 🙂 ja idem stvrtok 8.2. na Ket...uz sa tesim no nedavam to az tak najavo.... Baby koľko stoji Ket v Splne? Neviem ci som dobre pozerala...ale ak tak tam bolo ze 150€ ci mylim sa? Strasne by som chcela aby sa nam zadarilo....
@buxus24 drzim palce ;)
@buxus24 ahoj no ako si dopadla podstúpila si ket?dúfam že všetko je v poriadku
@miska11115 ahoj ano Ket sme mali 8.2. Vsetko je v poriadku.... Vkladali sme 2ex.blasticky... Tak verim...Vcera ma trosku bolelo podbrusko...aj rano trochu inak nic....tak dufam ze je vsetko ok....Platili sme 150.
A co ty v ako stadiu si?
@buxus24 to je dobre držím palce aby všetko dopadlo dobre...moja sa chystám v marci
@miska11115 drzim prsty.... Ja uz roznyslam ze ak nas to minie,yak v marci aprili pojdem na dalsi ket
Ahojte.chcela by som sa spytat,predlzena kultivacia je stadium blasocysty. Ja som si tiez dala PK,ale na papieri som mala stadium kompaktnej moruly D4, je to to iste? Trosku mam v tom zmatoj 😕 dakujeem
@silviavisz. https://www.gest.cz/crm/ivf/vyvojova-rada-embryi
Tu by mal byt popis presny.... Nevyznam sa v tom az tak no vo viem aj z tajej morulky sa moze zadarit
@buxus24 dakujem 😚
@buxus24 ale určite to vyjde neboj
@silviavisz ja som mala vložené 2 morulky a podarilo sa. Už som začala 5.mesiac 🙂
@buxus24 držím palce! Kedy ideš na krv? 🙂 ako sa cítiš inak?
@misence aj ja dve morulky uz mame mesacne dvojicky, ujalo sa jedno ci obe??? 🙂
Ahoj dievcata, dakujem za spravy,potesili ste ma 🙂 ,jedine coho sa bojim, je ta moja choroba a teplota prave v den vkladu :( . V nedelu budem 11.den,chcem spravit test a na krv idem 21. Ale keby to nevyslo teraz,tak ideme dalsi mesiac 🙂
@misence. Tak na krv mam ist 22.2...... Mam sa dobre....trochu ma bolia vajecniky a sem tam krize... Zajtra mam den ms... Mozno aj preto... Tak uvidim.... Ak skusim zajtra test,len neviem ci to nebude skoro.... Ked viac robim,musim si lahnut a oddychnut...
@silviavisz hovoria ze ak si prechladena,skor otehu...lebo telo riesi nadchu a nie embrijko 😉
My sme mali vlozene 2expandovane blasticky... Tak dufam a verim..... Este nam ostali zmrazene 2embrijka... Keby nieco....
@buxus24 kiez by si mala pravdu s tym prechladnutim ;)
Dnes budes testovat? Drzim palce :*
@silviavisz to prechladnutie asi natom nieco bude.... 😉 telo sa tak sústredí na chorobu.... Ppcula som vela zien co sa im takto podarilo.
Testovat budem no dnes som este len 6den...neviem ci by bolo nieco vidno
@buxus24 6 den je este skoro si myslim.
Ja chcem testovat v nedelu rano na 11 den. Ale uz je streda,snad to rychlo zbehne :D . A mas nejake priznaky?ja hlavne rano ma citlivejsie prsia,cez den menej.a mam pocity na ms. Mala by som dostat zajtra,mozno preto.
@silviavisz priznaky ani nemam.... Vajecniky ma bolia aj krize... Trosku inak ako na ms.... Ale tak uvidim.... Mozno zajtra skusim testnut....mozno.... 😀 niekomu v 7den po Ket uz bolo nieco vidiet na teste..... Uvidim ako to budem vidiet dalsie dni.... Ja mam dnes den ms....ale lieky to mozu posunut....tak uvidim 😀
@zuzankaa88 áno videla som fotky, nádherné detičky gratulujem a veľa zdravíčka 😊 nám sa ujali obe, lekár a samozrejme aj my sme boli nadšení ale v 15tt. sa jedno maličké prestalo vyvíjať no a vstrebalo sa 😔 veľmi nás to mrzelo, ale sme radi že aspoň druhé mimčo sa drží ❤
@buxus24 ako testovala si? Podľa mňa ešte počkaj aspoň do 10.dňa 🙂 mne už síce bolo vidno na 7deň ducha, ale každá sme iná a hlavne ty si po KET. A držím prsty aby mrcha nedošla ;)
Baby držte sa a hlavne sa nestresujte a skúste si myseľ zamestnať niečím, aby ste neustále na to nemysleli, aj keď viem že je to ťažké 😅
Ahojte. Dnes som spravila test (na 10.den) a bol negativny :( . Mam pocit stale na ms,vzdy utekam na toaletu.asi to zadrziava progesteron.tak my to ideme skusit na dalsi cyklus.
@silviavisz je my to ľúto určite to raz výjde 😁
@miska11115 jasne 🙂
@misence pockam mozno testnem az den pred krvou...
@silviavisz nestracaj nadej....a testni este tak o 2-3dni....kedy ides na krv?
@silviavisz možno ešte nič nie je stratené, test ti dakedy ani nemusí ukázať, tak uvidíš v stredu 🙂 a ms došla? Ďakujem pekne 😚 dúfam, že to už dotiahneme do konca. Bol to 2.ET

@zuzankaa88 jej tak to dakujem za info.ja som chcela ku nej lebo nas priprad bol ozaj ze zazrak ze mame dieta.ale takto teda ostaneme v splne.