Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
presne tak, maju nulové vedomosti o asistovanej reprodukcii a tak si potom clovek radsej 100x rozmyslí, či chce take reci este niekedy v zivote pocuvat od okolia, alebo im proste zatají skutocnost ako ku tomu doslo...ja sa dam asi vypisat na PNku a poviem ze mam "nakazlivu" chrípku a tak budem mat doma absolutny klud od vsetkých :D nikto sa predsa nebude chciet "nakazit" :DDD
@lenca9219 Jeej tak ty mas tu istu stimulku decapeptylom a gonalom. Ako to zatial znasas ? A kedy si isla na prvu kontrolu ? Mne snad dojdu ako hodinky v stredu a tiez zacinam 🙂 Drziim palce
@zirafka86 Ahoj a presne pre toto to nikomu nehovorim. Lebo fakt clovek ked si tym neprejde tak nevie. Tiez priatelia v okoli to nechapu a priam az posmesne hovoria ze vsetky zeny chodia na umele lebo maju neschopnych muzov. Ale vravia to ti kt.maju prirodzene. Tak radsej som ticho. A dalsi zase naci by ti boli deti mas cas pokazis si zivot. A na toto ja uz nervy nemam. Len sa pozastavujem aku ludia su a je to smutne
@katharinka24 ahoj áno stimulujem do tuha :D no min.t som dostala ms. 8.8 a 9.8 som prišla na sono a krv 1x. Poobede mi volali aké sú výsledky a povedali koľko si mám pichať Gonalu,momentálne 125j 🙂 a tiež kedy mám prísť má kontrolu.Bola som včera to je 2x ráno na krvi a sone a dnes o tretej si máme zavolať,ako ďalej....začiatky stimulácie sa dali,ale teraz keď som po menzes je to horšie, bolieva má hlava,vaječníky,brucho mam veľké, ako keby som bola už tehotná... Bojím sa,aby som nedostala ten syndrom nakoľko to môže takto začínať. Ozvem sa, keď mi zavolajú.Som zvedavá, čo povedia. 🙂
@lenca9219 Fuuha tak aspon viem s cim mam ratat 🙂 Brucho som ratala len ta hlava. Mna bolieva casto cize teraz to bude este horsie. A odber ti kedy vychadza ? Ja som bola v tom ze po 6-7 dnoch. Vytrpime vsetko pre tie nase deticky. A sono ti robili zo spodu?
@katharinka24 pri menzese robili usg cez brucho a včera už vaginálne....odber by mal vychádzať na 14 deň užívania Gonalu,čiže bud.t okolo 24.8 Všetko to záleží, ako a koľko bude ďalej vajíčok.Myslim, že tento tyzden do MT na sono a krv pôjdem tak cca 2-3 x.
@lenca9219 Som sa zlakla. Inak ale mne povedali kolko jednotiek aj gonalu. A preto mi je divne lebo aj odber povedali cca 6-7 den stimulacie. Mozno preto lebo mam vysoke davky ? A u teba je problem ked mas kratky ?
@katharinka24 fuuuha odber vajíčok na 6-7 deň? Tak to by som bola rada,keby to bolo aj u mňa 🙂.A aké dávky máš mať ty? A ty si,ale ešte Gonal nepichaš?Ja mám dlhý protokol, začínala som proverou a teraz mám Decapeptyl a Gonal.Inak o jednotkách na Gonal -spomínali nám tiež už na začiatku asi koľko sa pichá, ale ešte všetko sa malo potvrdiť po výsledkoch z krvi.
@lenca9219 Ahaa ja mam kratky protokol. Nemam pri sebe papiere ale tusim 225 mozno sa mylil. A kedze mam kratky tak asi preto je skor odber inak si to neviem vysvetlit. Ja teraz cakam na ms a zacinam 1 den decapeptylom a potom plus gonal.
@katharinka24 a podľa čoho vlastne určujú ten krátky alebo dlhý protokol?
@katharinka24, asi máš pravdu a bude to tak ako hovoríš. Držím palce, nech injekcie dobre zvládaš.
Akurát mi volali zo sanatória , od zajtra zvyšujem dávku Gonalu na 150j a štvrtok má čaká sono +krv a pohovor s embriológom...
@lizza3 No ja si myslim ze ak je problem na strane zeny a plus mozno k tomu aj vek vtedy kratky. Ale neviem isto. Ja som ale v poriadku a vznikla chyba v care pravdepodobne pretoze podla nich mi zlyhavaju vajecniky a podla obvodnej gyn.som zdrava co dokazuju aj krvne vysledky.
@lenca9219 Jeeej to je super. Drziim palce len tak dalej 🙂
@katharinka24 ale to nie je trošku od veci ze by sa pomýlili? Akože koniec koncov je to jedno hlavne ze sa to podarí no ale aj tak.
ahojte spolubojovnicky, tak ja som dnes bola 1x na sono a krv , od Stvrtka si budem pichat aj merional , vraveli, ze zatial je vsetko v poriadku , dalsie sono a krv v Pondelok, uz som cela dopichana 🙂 drzte sa , my to dame 🙂 🙂 🙂
zienky ako to robite v praci?myslim stale ziadat o volno a tak pokial dochadzate lebo ja budem musiet a co budem v praci vymyslat to teda neviem
@lvancova dakujem krasne...ano to robi a celej rodine radost, je to nas vytuzeny a vymodleny kuceravy pokladik, bez ktoreho si uz neviem predstavit svoj zivot, som velmi stastna, ze existuje takata pomoc rodinkam, ktorym sa nedari prirodzene otehotniet, ako je napr.Helios...vela stastia
@lizza3 aj mna to mrzi a velmi, dnes uz riadne silna menstruacia, takze moj sen o druhom babatku sa rozplynul...ale, ked pozriem na dcerku, tak dakujem Bohu aj za nu, ze nam ju doprial...a mozno raz sa podari...tak vela sil, aby si to zvladla do uspesneho konca a hlavne sa nestresuj 🙂
Ahojte dievcata. Tak mrska uz dorazila a cakam ci sa este rozbehne do 12 tej a mozem pichnut decapeptyl. Ak nie tak zacinam od zajtra 🙂 Drzim vsetkym palce v tazkom boji ale s tym najkrajsim vysledkom 🙂 🙂

@zirafka86 Viem o čom hovoríš, nie si sama... niektorý ľudia v živote nezažili ozajstné problémy preto sú hrdinovia a majú sprosté reči... ale na každého raz príde.... ja to tajím pred všetkými stačí že sa trápime my dvaja je to naše malé veľké tajomstvo 🙂, blízky majú dosť svojich starostí...