icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 no neviem či to nebol zo zrušenej B. štiavnice dotkor Bornay mladý tmavý 🙂 písali že tam ide...

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 hmmm no asi to bol on..ale zdal sa mi take ucho :D

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 hehe no ja som ho nevidela naživo ale je mladý a odbornik už teraz ženy ho v bs chvalilu

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 no tak super...mozno bude aj nabuduce ked pojdem.ja osobne som starovecku moc nemusela

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 no ani ja prišla mi prísna dosť hehe ale priama vedela som na čom som

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 no hej..aj taka bez empatii ci ako to mam napisat..ta druha ciernovlasa je uplne zlata, ta ma vzdy povzbudila

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 hej hej ona to brala ko na páse tam :/ ja som sa tam velmi nenachodila teda na vklady nie nam vyšiel hned prvý a aj IVF prvé tak asi preto... Culbová je milá
a ty jedno dieťatko už máš to si počala prirodzene?

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 hej hej ako na pase..prve je tiez cez ivf..podaril sa 6.vklad...teraz druhe sa nam tiez nedari

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 aha tiež z ivf ale vyšlo a maš apson jednno ak nebude druhe aj ja mam chlapčeka 4 a pool mesač práve spi vedla mna v hojdačke 🙂
nam vyšiel KET kedže som mala operáciu a ešte mame 6 embryjok tak držim palce aby vyšlo čim skor je to na nervy verim :/ ale určite výnde neboj!!!

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 jeej tak mate mraziackov a kedy sa chystate ist pre druhe?

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 no toto mi zatial bohate stačííí 🙂))ma len necelých 5 mes takže o dáke 3-4 roky nevie si predstavit mat takých malých drobcov za sebou je to vela naraz

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 jasneee 🙂)) ako sa vola drobec?

lenca9219
28. aug 2016

@maminka1986 myslím, že ma okolo 37-38r, ale pristane jej to 🙂

lvancova
28. aug 2016

@katharinka24 ahoj, ty si zlata, ze na mna myslis, no je to trosku lepsie, mam par ( asi 8 ) ale zatial maju len 11mm primer, takze mi dali znova kontrolu v Stredu a tam mi povedia, ze ci pojdem v Piatok na odber alebo mi este predpisu dalsie injekcie, inak som si nemyslela, ze tam bude tak vela ludi, o 13h. som prisla domov 😠 na tvoju urodu sa vobec nechytam 😉

lvancova
28. aug 2016

@maminka1986 ja som s Bornayom mala IUI a bol uplne super, je to velmi pozitivny clovek, je mi luto , ze uz s nim nemam ziadne konzultacie

kajus_a
28. aug 2016

ja vam chcem kocky iba trosku pozitivnej energie poslat. Ja som v Heliose absolvovala aj IUI aj IVF - uspesne 😉 Som rada, ze mate takuto aktivnu temu, ked som tam chodila ja, tak takato ziva debata nebola. Chcem vam len povedat, ze treba jednoducho verit, ze sa to podari a basta. Mne ked odobrali vajicka, tak som vedela, ze to su nase deticky. Kultivaciu vydrzali len dve, ale to su prave nase babatenka, jedno rastie v brusku a druhe caka, pokym si ho prideme vyzdvihnut. Jednoducho to malo byt tak, ze vydrzia len dve, lebo si neviem predstavit, co by urobili so zvysnymi embrijkami... Vobec som si nepripustala moznost, ze by to nevyslo. Jednoducho uz od vyberu vajicok som si vravela, ze som tehotna a hotovo, aj ked boli akurat niekde v skumavke. A viem, ze keby sa to predsa len nepodarilo, ze by som zdvihla hlavu a isla do dalsieho kola s este vacsiou vierou, ze teraz sa to uz podari. Vsetkym vam drzim palce!!! 😉

lenca9219
28. aug 2016

@kajus_a jeeej si zlatá ďakujeme 😊

smoulinka13
28. aug 2016

@kajus_a to si ja hovorim zakazdym.vzdy uz hovorim mm ze som tehotna od vkladu.bohuzial vzdy som verila a vyslo raz z 8 vkladov.ale vdaka ze ten jeden uspesny!! Stalo to zato a budeme skusat kym nebude dalsi uspech ;)

kajus_a
28. aug 2016

@smoulinka13 prajem ti, aby sa to podarilo. Ja som sa niekedy sama sebe cudovala, ze vydrzim pozitivne mysliet, ked mesiac co mesiac sa nedarilo, ale niekde vnutri som vedela, ze to dobre dopadne, ze treba len vydrzat. Potom sme si povedali, ze keby sme vedeli, ze sa podari prve IVF, ze to vsetko predtym vynechame a ideme rovno na IVF, ale asi to tak malo byt. A myslim, ze aj nas vztah to cele snazenie posilnilo a aj manzel si uvedomil, ze skutocne sa chce stat otcom. Mozno to malicke cakalo prave na to, aby jeho ocko bol s jeho prichodom uplne stotozneny, lebo zo zaciatku som bola hlavne ja, ta, co chcela uz babo.

smoulinka13
28. aug 2016

@kajus_a ano presne to iste aj u nas.zo zaciatku som chcela babo viac menej ja a ked sa dlho nedarilo a bolo treba ivf tak aj mm uz velmi chcel

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 voláa sa Jurko po ockovi 🙂 chcela osm Samuel ale tých je plnoo bolo by to všedné a Jurajov ani nie su poznam len jedneho dorbca tiež po ockovi dala maminka a bl dlo vytužený náš drobček zlatý 🙂 i ked som cchela a mala pocit na dievčatko no oč už aj tak ho milujem a je to veru celýý otec ta podoba 🙂 a ako píše
@kajus_a aj ja som hned verila že nam výnde všetko a aj vyšlo hned či schvalenie stimulácia odber oplodnenie vklad aj ked vklad bol odolžený a malo to prsote tak byt!!! v den vkladu sme bohužial išli na pohreb mužovej babky a ono to vyšlo proste musel jeden človek odist aby mohol prist druhý! to snaženie necele 4 rok ya všetko proste to by človek nenaplanoval nikdy!!ešte aj ta operácia to oddialila a presne vtedy vyšiel vklad ked pohreb no proste je to neskutočné niečo a náš vztah to tiež posilnilo a keby vieme že vynde prvé IVF ideme do tooho hned len človek sa ufal prirodezne.a máme 6 embryjok tak keby nevýnde hned druhý vklad mame ešte vždy dost na dalšie vklady keby su druhe tretie neuspešné pretože nie vždy to výnde hned a človek uveri až potom ked hlavne už držite dieťa v náruči ked je na svete až potom človek verí a vie že je všetko v poriadku lebo až dok porodu je tovšetko riziko vždy tak vela šťastia prajem vám obom a aj tu žienkam!

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 to si pekne napisala 🙂 my mame este 5 embryjok ale luto mi je kazdeho jedneho co nevyjde lebo ich uz beriem ako svoje deti ktore tam na nas cakaju.nam zase vysiel vklad ked sme si povedali ze ideme este raz skusit a ked nic tak dame ziadost na adopciu.verim ze este surodenec caka medzi tymi 5 embryjkami.kkudne aj viaceriiiii

maminka1986
28. aug 2016

@smoulinka13 ano určite aj mne je ich luto stale na to mylsim :( že čo ak nebudem mat druhe čo ak jeden mi stači? ale proste nesmiem mylsieť nato tak no :/

smoulinka13
28. aug 2016

@maminka1986 no cele je to take psycho ale co spravime...

annagrey
29. aug 2016

Ahojte žienky, nepotrebujete niektorá z vás Progesteron? Mám celé nedotknuté balenie a mne je nanič, ikeď žiaľ ešte nie sme tehu emoticon S cenou by sme sa vedeli dohodnúť. Držím všetkým palce, nech ste čoskoro všetky tehu...my sa chystáme v septembri na prefuk a potom asi ďalšie IUI.....

nadej1986
31. aug 2016

@lvancova Ahoj, ako si dnes dopadla? Ja som bola tiez dnes, ale ja mam zatial iba 9mm. Ani neviem pri kolkych mm byva vlastne ten odber....

dorotka66
31. aug 2016

ahojte baby, nám to vyšlo v Heliose na 1x 🙂 po mnohých pokusoch v KE. A máme rozkošnú dcérku. Držím palce.

lvancova
31. aug 2016

@nadej1986 ahoj, tak dnes bola posledna kontrola , v Piatok idem na odber , ty si bola na ktorej kontrole? ale urodu nemam velku , len 4 kusky ☹ takze som zvedava co z toho bude , tie 4 maju po 20mm

lizza3
autor
31. aug 2016

@lvancova budem držať palce 😉 Všetko dopadne dobre