icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

domca002
30. sep 2016

@misiatkooo my tiez sme boli u neho tiez koli spermiogramu ja som zdrava

wanda52
30. sep 2016

@misiatkooo my sme boli na druhej konzultácii tiež u Mudr. Bornaya - nám bol veľmi sympatický aj povzbudivý a ľudský..

misiatkooo
30. sep 2016

@wanda52
@domca002 babule tak nech sme co najskor tehulky 😊

andy7973
30. sep 2016

@domca002,ano aj muž bol so mnou.brali mu krv a potom spermie,medzi tým má pripravili na odber.čo sa týka peniazkov, tak som pisala ceny iba za injekcie.určite keď to všetko potom spocitam,tak to bude robiť cez 1000.

wanda52
1. okt 2016

Baby, podarilo sa niekomu IUI aj pri zlom spermiograme?

domca002
1. okt 2016

@andy7973 tak potom daj vediet ako ste dopadli kedy mate ist na kontrolu?

slimko
3. okt 2016

Ahojte baby, tak sa pridávam k Vám, my sme chodili do Heliosu, máme za sebou 2x neúspešné IUI a 2x neúspešné IVF :( Teraz sme sa po pár mesiacoch dohodli s manželom, že skúsime 3 pokus...len mám obavy, a chceme ešte skúsiť reprod. imunológiu v NR... Ste tu niektorá taká čo mala problém pri stimulke, že málo vajok a potom keď aj nejaké boli tak sa na 3deň prestali vyvíjať, my sme mali 4, a ostalo nám zakaždým len 1,a to sa nikdy neuchytilo...a nejako neviem prečo, alebo kam ísť aby sme sa dozvedeli viac, lebo v centre nebol záujem...:(

miminka013
6. okt 2016

Ahojte baby od 2014 chodime do Heliosu prešli sme si meraním folikula potom 3x neúspešná inseminácia nakoniec sme sa rozhodli pre IVF bolo mi odobratých 28vajíčok 2 boli nefunkčné 13 sme dali prirodzenou cestou oplodniť a 13 umelo.......v skratke zostali nám 3 výborne...... prvé 2 vklady boli neúspešné a minulý týždeň sme teda boli na poslednom ........ neviem ako to dopadne už sa nechcem predčasne tešiť keď bolo už toľko sklamaní.......(v minulosti som mala problémy so šťítnou ž.,teraz je vraj v poriadku ale nebude to práve kvôli nej???)

lenca9219
6. okt 2016

@wanda52 nám IUI nerobili,tiež mal manželom zlý spermiogram.Rovno sme šli na ivf.

rada2002
11. okt 2016

aké máte skúsenosti v Heliose? Ja chodím do Brna do RF a uvažujem ísť do Heliosu v Martine.

lizza3
autor
11. okt 2016

@rada2002 ja chodím do heliosu a uvažujem ísť do brna do rf. Prečo chceš ísť do heliosu z brna?

nadej1986
12. okt 2016

Ahojte, nahodou nemate niektora skusenosti s bolestou brucha po vklade pri ket? Od 2 dna po vklade ma stale boli v podbrusku ako pred ms, no nepolavuje to a to som uz 8 den po vklade.....ms zatial nie je

majond
12. okt 2016

@nadej1986 boli ste na vklad v stredu minuly týžden?

nadej1986
12. okt 2016

@majond
V utorok

andy7973
18. okt 2016

@lizza3,@domca003 dievčatá dnes som zas prehrala.IVF sa na prvý krát nepodarilo a viac pokusov nemám.

lizza3
autor
18. okt 2016

@andy7973 to ma mrzi.ako to ze viac pokusov nemáš?

barbor_ka
18. okt 2016

@wanda52 nám sa podarilo, ale skončilo v 7 tt potratom :( ako aj predošlé prirodzené dve :( Práve včera som bola v Heliose na revízii.

barbor_ka
18. okt 2016

Ahojte...tak aj my dávame posledné nádeje lekárom v tomto centre. Ja som úplne v poriadku, mám za sebou úplne všetky vyšetrenia. Manželov spermiogram nie je veľmi dobrý, čo sa týka hlavne morfológie, má iba 1,5 % morfologicky správnych. Už sme podstúpili IUI, no v 7tt. sa neobjavilo srdiečko a plod sa veľmi pomalinky vyvíjal. Zvažujeme IVF, no teraz musím mať chvíľu pauzu, nakoľko som po revízii maternice. Nám vôbec nerobí problém prirodzene otehotnieť, len donosiť :/ Zrejme to bude tými spermiami. A toto čakanie je nekonečné, najhoršie, že pomaly idú Vianoce a mňa chytá zúfalstvo :(

majond
18. okt 2016

@andy7973 ako to že nemaš viac pokusov??

andy7973
18. okt 2016

@lizza3,pri vyšetrení v heliose mi zistili že si prestávajú pracovať vaječníky. Tým pádom, pri odbere som mala len 2 vajíčka a podarilo sa oplodniť iba jedno

andy7973
18. okt 2016

@majond,prestávajú mi pracovať vaječníky, pri odbere som mala len 2 vajíčka a podarilo sa oplodniť iba jedno

dzanka72
19. okt 2016

Ahojte dievcata, chystame sa do Heliosu , tak sa vas chcem opytat, ze ako to tam prebieha a ci ste spokojne?
Zajtra tam idem volat ohladom konzultacie a chcem dat urobit mm spermiogram.. Daju mi "instrukcie" (info)aj po telefone?
Alebo tam musime prist a potom nam daju nejaky termin.
Dakujem za odpovede ☺

lizza3
autor
19. okt 2016

@dzanka72 ahoj zavolaj k nim a dajú ti aj termín a aj tí všetko po telefóne vysvetlia.na prvej konzultacii robili mm spermiogram a mne brali krv

mentolka12
19. okt 2016

@dzanka72 ahoj, my sme sa objednali telefonicky. Chceli nam spravit aj spermiogram ale sme mali cca 2tyzdne stare vysetrenie takze to nam nerobili 🙂 prisli sme tam pokecali s doktorkou, zobrali mi krv a dohodli sa, ze na 10DC prideme pozreli sa na pribeh ovulacie, povedali vysledky z krvi a dohodli sa na dalsim postupe 🙂

dzanka72
19. okt 2016

@lizza3 @mentolka dakujem vam dievcata za info, zajtra idem volat, tak hadam nieco poriesime 😊

bmata082
19. okt 2016

My sme tiež navštívili helios Martin, snažili sme sa o bábätko 2 roky.Manžel mal horší spermiogram.
Pred troma týždňami mi robili 3x IUI a včera som bola na odber krvi a podarilo a. Som tehotná 🙂

wanda52
20. okt 2016

@bmata082 môžeš mi povedať, že v čom mal horší spermiogram, lebo u nás máme skôr zlú morfológiu.

majond
20. okt 2016

Dievčatá my sme mali vraj najlepšie výsledky aké kedy videli ci uz u mna alebo u manžela odobrali mi 14 z toho 10 oplodnili a všetky prežili a uz 3x som mala vklad a nic....Vôbec nikto nevie ze prečo absolútne nice!!!!

dzanka72
20. okt 2016

Inak, poculi ste o tom, ze uz maju pobocku aj v BB?
Mne vravela, ze tam mam zavolat, ze budu mat skorsi termi pre nas.

lizza3
autor
20. okt 2016

@dzanka72 to som ešte nepočula.A odkedy ju tam maju?