Spoliehame sa na Helios v Martine
Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂
@katharinka24 asi máš pravdu chlapi sa s tým vysporiadavaju inak ako my ženy.aj ja verím že ho to prejde a ze to dotiahneme do zdarneho konca.
@katharinka24 myslíš že by nám povolili ivf hneď?nechcem ďalšie 3 mesiace jesť vitamíny a čakať co bude. Chcela by som do centra zavolať ci by sme si už nemohli poslať žiadosť.
@lizza3 Neviem. Musis sa ich spytat. My sme ale uzivali podctivo s tym ze som cakala zlepsenie. A prislo bum zo 4 mil. na 15 tis. :( Ale to nemusi byt vas pripad. Skus v pondelok zavolat do centra a porad sa s Dr. A vy nemate vobec ziadne spermosky ?
@lizza3 Ale inak ked mal zapal ja tebou idem na tu urologiu. Pretoze by som sa snazila vyhnut darcovskym. A mozno mu nasadi urolog nejake lieky
@katharinka24 vôbec žiadne :( ja neviem úplne som z toho hotová. Ešte bojovať teraz s priatelom.mam chut na vsetko sa vykaslat. Mam uz Jehovah dotlacim ked nechce.
@lizza3 Kedze nemate ziadne tak budete mat darcovske ? Ja keby som na tvojom mieste nasadim drahemu lieky a idem na urologiu. Mozno mu to zabere a nemusite riesit darcovske. Ja som pocula ze braj profertil alebo nejaky taky dost drahy liek pomaha. 3 mesiace ubehnu a mozno aj on zmeni nazor len netlac na neho
@katharinka24 ja neviem vôbec sa nevyznám do toho ale čítala som ze ked nie sú žiadne v ejakuate ešte stále môžu byť v semennikoch a tým pádom by nám dali tie. No dúfam že sa objedna na urologiu a ze to tam nejak doriesia lebo ja nechcem ísť na darcovstvo.on totižto mal pred tým dobrý spermiogram ale po tom zápale a antibiotikach bol teraz takýto tak ja dúfam že sa to ešte pozviecha.
@lizza3 Hlavne nemaj strach vsetko sa da poriesit. A kolko mate rokov ? Uz si nepamatam ci si mi to pisala.
@nadej1986 Ahoj aj ja mam kratky. Akymi liekmi budes stimulovat ? Ty zacinas od augusta ci septembra ? Inak ty si z Pb ? Ja kusok od Pb aka nahoda 🙂
@nadej1986 no dufam ze to bude aj náš prípad.aj keď môj priateľ berie dlhé roky vitamíny a ma dobrú životosprávu,nepije,nefajci. @katharinka24 ja mám 29 a priateľ 37 rokov.
@katharinka24
Zacinam od 22-23 v auguste a zacinam decapeptylom
@lizza3 Inak aj moj nepije nefajci a ma zly spg a neni obezny. Tiez si to nevieme vysvetlit. Ale nic ine nam neostava len prijat to ako nas spolocny problem. A problemy sa daju riesit. A myslim si ze deju sa aj horsie veci. Sme silne zeny a zvladneme to. A pamataj ze zivot nam nalozi tolko kolko zvladneme 🙂 Vek je fajn uz len pozitivne myslenie.
@nadej1986 Super tak to budeme skoro na rovnako 🙂 Z injekcii mas aky pocit ? Nemas problem s pichanim ? Ja ked som spala u kamosky zrovna si isla pichat 1 injekciu ale sme sa nasmiali. A to ona je zdravotacka ale ruky sa jej triasli 🙂 ;) Bolo to ich prve ivf a dnes ma uz 3 mesacneho chlapceka.
ahojte baby, tak ja som si vcera pichla prvu injekciu a ruky sa mi strasne triasli, som myslela, ze to nedam , aj dnes som mala pri tom taky divny pocit, ale zatial to zvladam, drzte sa vsetky, ja verim tomu , ze to vsetky zvladneme a budeme mat ten maly uzlicek doma 🙂
@lvancova Jeej ahoj vidis aka si sikovna. Tesim sa s tebou. Zajtra uz bude lepsie. A verim ze to nakoniec vsetko dobre dopadne.
@lvancova ahoj,tak krv mám už odobratú,horšie je že na sone mi zistili cystu na pravom vaječníku táto je nová a na ľavom dermoid starú cystu ...poobede mi majú volať ako ďalej,či ešte budem pokračovať v decapeptyle pokiaľ cysta nezmizne ( cysta skresluje hladinu hormónov) alebo už pôjdem na Gonal....:/

@lizza3 My sme si prechadzali niecim podobnym. Tiez uz tam moc nechcel ist a ked som len centrum spomenula uz bolo zle. Velmi zle to znasal. Dokonca som videla aj slzicku. Tiez mi rozpraval nech si najdem ineho ked on mi nevie dat prirodzene dieta. Strasne vycitky mal. Ale ako plynul cas zmieril sa tym a asi "pomohlo" ze sme obaja "chorucki" 🙂 Vsetko chce svoj cas.